• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikologlar

sonunda bir meslekdaşla karşılaşmak güzel oldu:) eskiden forumda daha çok psikolog varmış ama zamanla bırakmışlar sanırım :(

Olabilir, hususi aramadıktan sonra dikkat çekmiyor ya da şans eseri görecekler :( Ben İzmir'de huzurevinde çalışıyorum bu arada, sen mesleğini yapıyor musun?

ingiltere'ye tasindigimdan beri meslegimi yapmiyordum ama su an yeniden is ariyorum kendi alanimda bu kez, endustriyel&orgut psikolojisi benim - senin alanin ne?

Son düzenleme:
ingiltere'ye tasindigimdan beri meslegimi yapmiyordum ama su an yeniden is ariyorum kendi alanimda bu kez, endustriyel&orgut psikolojisi benim - senin alanin ne?

umarım istediğin gibi bir iş bulursun ;) örgüt psikolojisi benim de hep ilgimi çekmiştir ancak tr'de çok da geliştiğini söyleyemem :( ben dinlenme ve bakımevinde geriatrik bakıma ihtiyaç duyan yaşlılarla çalışıyorum. devlet memuruyum. hedefim bu değildi ama işimden de şuan gayet memnunum. daha önce engelli çocuklara çalıştım, bir süre de devlet hastanesinde görev aldım. ama artık iş değiştirme niyetim yok, bu alanda devam etmeyi düşünüyorum.

O zaman "merhaba" :) Umarım forumdaki psikologların dikkatini çekeriz de sayımız artar, paylaşımlarımız çoğalır ;)

Merhaba:) Hemen kendimi tanıtayım, ben taze mezunum, Haziranda mezun oldum. Daha mezun olmadan özel eğitime başladım fakat herhalde bulunduğum şehirde görebileceğim en kötü kurumu seçmişim, o yüzden 4 ay sonra ayrıldım. Eylülden beri çalışmıyorum.

Merhaba:) Hemen kendimi tanıtayım, ben taze mezunum, Haziranda mezun oldum. Daha mezun olmadan özel eğitime başladım fakat herhalde bulunduğum şehirde görebileceğim en kötü kurumu seçmişim, o yüzden 4 ay sonra ayrıldım. Eylülden beri çalışmıyorum.

Bir çok yeni mezun gibi ilk deneyim özel eğitimde oluyor maalesef. Genelde de yeni mezunları daha az ücretle çalıştırmayı hedefleyen bir kuruma denk geliyoruz, ya da işin ehli olmayan ticaret adamlarına... Ben 2007 mezunuyum, başlangıcım özel eğitim oldu benim de. 2 ayrı kurumda çalıştım, 2.kurumu çok sevdim ama 1 sene çalıştıktan sonra maaşımı neredeyse yarı yarıya düşürmek istediler; o sene KPSS ile devlet hastanesine atandım. Başka bir şehirde yaşamak zorunda kaldım ve hiç memnun olmadım (arkadaşlarım hariç). Şimdi de yaşlılarla çalışıyorum. İstediğim şehirdeyim, arkadaş ortamı güzel, işimden memnunun, maaş tatminkar... Uzun bir süre böyle kalacak sanırım.

Psikologlar için iş alanı oldukça geniş ama özel eğitim bunun hakkını vermiyor. İmzanı değerli görüyor, ya da part time çalışan biri ile anlaşıp psikolog çalıştırma zorunluluğundan kurtulmanın derdine düşüyor. Umarım dilediğin bir iş denk gelir ;)

Bu arada yeni farkettim, 10gün kalmış düğüne :) Hayırlı uğurlu olsun şimdiden :64:

Tuzlaya yerleşince eylül gibi iş bakmaya başlayacapım. Kpss ye hazırlanamadım, dolayısıyla pek iyi geçeceğini sanmıyorum. İlla devlet olsun demiyorum, özelde de maaşı tatminkar bir iş bulursam uzun süre kalırım. Siz mezun olduktan sonra herhangi bir eğitim aldınız mı, test, terapi tekniği vs..

Tuzlaya yerleşince eylül gibi iş bakmaya başlayacapım. Kpss ye hazırlanamadım, dolayısıyla pek iyi geçeceğini sanmıyorum. İlla devlet olsun demiyorum, özelde de maaşı tatminkar bir iş bulursam uzun süre kalırım. Siz mezun olduktan sonra herhangi bir eğitim aldınız mı, test, terapi tekniği vs..

Tabi ki illa devlet olacak diye bir durum yok, maddi olarak işinin hakkını verdikleri sürece özel / devlet farketmez. Hem devletin bir sıkıntısı var seni tembelliğe alıştırıyor. Kendini geliştirsen de yerinde saysan da işi götürüyorsun. Gerçi okuduğumuz fakültenin hakkını yememek lazım belli bir birikimle alana geliyoruz ama her daim kendini geliştirmekte fayda var. Ben mezun olduktan sonra herhangi bir eğitim almadım, tpd eğitimleri vb. Hizmet içi eğitimlere katıldım. Hangi alanda çalıştığına bağlı olarak bir takım eğitimleri alman gerekebilir. Kurum da eğitime gönderebilir... İş yerinin imkanları da çok önemli bu konuda, uzun süreli eğitimlerde izin sıkıntı oluyor, zaten devlet eğitim ücretini de karşılamadığı için senin maddi imkanların da büyük rol oynuyor...

o kadar çok istiyordum ki pisikolog olmayı çocukluk hayalimdi.. ama ben 2 yıldır kazanamadım ve şimdi hangi mesleği seçeceğimi bile bilmiyorum pisikoloji okuyan ya da piskolog olan insanları grdükçe içten içe ağlıyorum . alın size ağır bir vaka. :43: gerçekten çok kötüyüm..

merhaba arkadaşlar :( burda meslekî danışma da yapsak doğru olur mu :17:
tırnak yeme ve yutma sorunuyla ilgili neler yapılabilir? açıkçası nötr dinlemek için çok zorlandım ve anlatan kişi çıktıktan sonra fena oldum.. :14: ilk defa karşılaştım, yeniyim.. danışana nasıl yardımcı olabilirim? sanırım okb grubuna alınacakmış bu davranış :44: bu arada yöneticilerden burayı dışarıya kapalı yapmalarını istesek nolur? etik davranmak istiyorum ama bazen engel olamıyorum, anlatasım geliyor, biz de insanız ya :14:

Back