- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Hayalperestim kızım ben bikeremmmmmsen beni doçent profesör işlan ettin ya (varsa böyle bir branş)ben senle bir ömür ilgilenirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalperestim kızım ben bikeremmmmmsen beni doçent profesör işlan ettin ya (varsa böyle bir branş)ben senle bir ömür ilgilenirim
tamamına oturdum tamamınasütlü maydonoz tenceresını boş yollamaz benım askım
Cok fena kafamı yardınsütlü maydonoz tenceresını boş yollamaz benım askım
şu saat hatta şu an itibariyle bu bir kamu davasıdır kaçımızı gömleğe takarlar bilmiyorum
Hayalperestim kızım ben bikeremmmmm
Ufakdan kacsammı yoksa şuracıga ilişip izlesemmi bilemedimkitamamına oturdum tamamına
Rengini bizmi seciozşu saat hatta şu an itibariyle bu bir kamu davasıdır kaçımızı gömleğe takarlar bilmiyorum
gelenlere tek işaret graliçam burdaUfakdan kacsammı yoksa şuracıga ilişip izlesemmi bilemedimki
beden standartsa içine giremeyeceğimi biliyom bitekRengini bizmi secioz
hahaa huniii huniiiK K 'da biz (temsili)
İki gömlek alırız sana aglama kızbeden standartsa içine giremeyeceğimi biliyom bitek
istersen valideye bağlan ıh yok kalmadıhahaa huniii huniii
nerde benim hunnimm
hunim yok
bağanaa huni verin,hüreme bağlatmayın insanı
banane banane pembe göynek isterin ben ama özel diksinlerİki gömlek alırız sana aglama kız
Fırfırlı uzun zıbın diktiririm ben sana tatlım allı ciceklibanane banane pembe göynek isterin ben ama özel diksinler
hııı piyasada o kaa deli var mıistersen valideye bağlan ıh yok kalmadı
topiğe bakman yeterli piyasa taleplere yetişemiyoohııı piyasada o kaa deli var mı
tamam ben gömlek alayım...kaç misket eder =")topiğe bakman yeterli piyasa taleplere yetişemiyoo
ortaki resmi tilki olarak görüyorum diğerleride çok karışık kelebeğe benzettiğim var böbreğe benzettiğim var bide akciğer filmine acaba benim psikolojim ne olaki çok merak ettim
Ne görüyosunuz fotoda ?
misket olmaaaazz smileye alırız mune bizi kovalarsa misketlerle oyun oynarıztamam ben gömlek alayım...kaç misket eder =")
hepsi birbirinden göreceli tatlım mesela ben köpek balığı danseden kuğu gölü ekibini falan gördüm yaniortaki resmi tilki olarak görüyorum diğerleride çok karışık kelebeğe benzettiğim var böbreğe benzettiğim var bide akciğer filmine acaba benim psikolojim ne olaki çok merak ettim
psikologların yorumlarını bekliyorum