- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
hatta o da nietzsche alışkanlık canım psikoloji mezunuyum ben
Aa şahane! Hangi üniv? Annem de psikolog bu testlerini bana yazdırırdı bilgisayarda yarı eğitim almış sayılırım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta o da nietzsche alışkanlık canım psikoloji mezunuyum ben
Aa şahane! Hangi üniv? Annem de psikolog bu testlerini bana yazdırırdı bilgisayarda yarı eğitim almış sayılırım ben de
rorche porche che guevera rararara error error
birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştimayrıca ben tavşan, balık, danseden sincaplar, kurt ve böbrek akciğer ve üreme organının bulunduğu bir insan vücudu görüyorum
bdv psıkolojısı magdureleriBen bu konudan hiç bişi anlamadım ya.
Şimdi anladımbdv psıkolojısı magdureleri
birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştim
teşhis:siz delisiniz...birebir aynı şeyleri görmüşüz..ben yazmaya üşenmiştim
ben bu ara duygusal olarak harap haldeyim sürekli hayvan görmem o yüzden tavşanımı kaybettim ayrıca kocamdan ayrı olduğum için cinsel organlar ve erkek bedeni gibi görmem de doğal
hikayenizi bilsem hepinize yorum yapardım
ben bu ara duygusal olarak harap haldeyim sürekli hayvan görmem o yüzden tavşanımı kaybettim ayrıca kocamdan ayrı olduğum için cinsel organlar ve erkek bedeni gibi görmem de doğal
hikayenizi bilsem hepinize yorum yapardım
Çekilin docent prof. Psikolog hanım geldi170 boyunda 45 kilosunda 5 kilo nasıl mı veririm derdindesin noluyor burda bi soru devamı niye yok geldim ben dinliyorum...
tek rakibim bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi (o da bir adım gerimden geliyor)Çekilin docent prof. Psikolog hanım geldi
Hasta hanım emin ellerdesiniz. Uzanın şuracıga pansuman yapalım
dıyene baaa..teşhis:siz delisiniz...
what did u saidbiri de bana psikolog olsun ınısını sıtım ya