- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
meselaaaaBen neler gördüğümü yazsam yıkılır buralar... Aman sabahlar olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meselaaaaBen neler gördüğümü yazsam yıkılır buralar... Aman sabahlar olmasın
Yandan yandan sıvışıp cıkalım
Seni tedavide iyleştirmez o derece vakalık bi durumKonu sahibi Allah senden razı olsun sonunda bir çok psikolojik hastalığı olup ta psikoloğa gidemeyen vatandaş sayende şifa bulacaksenin sayende içimizdeki deliler ortaya döküldü.
gönüllü psikologlar hadi yorumlayıverin benim gördüklerimi ben kaçıncı dereceyim merak ettim
Sorma sormaaaa:)meselaaaa
vışş aney çok ateşliSorma sormaaaa:)
Kral taçları mı dersin, kadın cinsel organı, erkek cinsel organı mı dersin... Ne resimmiş arkadaş, ne istiyorum ben, sıyırdım biliyodum da, karıştım yeminle:)
Bendeki fantezi ateşlendi sanırsamvışş aney çok ateşli
Seni tedavide iyleştirmez o derece vakalık bi durum
Sorma sormaaaa:)
Kral taçları mı dersin, kadın cinsel organı, erkek cinsel organı mı dersin... Ne resimmiş arkadaş, ne istiyorum ben, sıyırdım biliyodum da, karıştım yeminle:)
fantazi mi ateşlendi o nasıl oluyor ya...
Bendeki fantezi ateşlendi sanırsam
hadii kaçtım ben tibet egzersizldrimi yapcam dahaBdv de geyik yapmak ban sebebidir
Hahahahhahaha öyle mi diyosuuntövbe tövbe arkadaş ne resimmiş beearkadaş senin içinde bir sapık yatıyormuş meğer resim sayesinde ortaya çıktı
Hahahahhahaha öyle mi diyosuun
Konu sahibi Allah senden razı olsun sonunda bir çok psikolojik hastalığı olup ta psikoloğa gidemeyen vatandaş sayende şifa bulacaksenin sayende içimizdeki deliler ortaya döküldü.
gönüllü psikologlar hadi yorumlayıverin benim gördüklerimi ben kaçıncı dereceyim merak ettim
Oooo hayırlı geyikler, keyifler nasıl? Çay, kahve, soğuklardan ne alırsınız, ayakta kalmışsınız, sizleri şu masaya alalım