• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolog var mı benimle konuşacak :(

Konu sahibi Allah senden razı olsun sonunda bir çok psikolojik hastalığı olup ta psikoloğa gidemeyen vatandaş sayende şifa bulacak:confused:senin sayende içimizdeki deliler ortaya döküldü.
gönüllü psikologlar hadi yorumlayıverin benim gördüklerimi ben kaçıncı dereceyim merak ettim:KK53:

Konu sahibi Allah senden razı olsun sonunda bir çok psikolojik hastalığı olup ta psikoloğa gidemeyen vatandaş sayende şifa bulacak:confused:senin sayende içimizdeki deliler ortaya döküldü.
gönüllü psikologlar hadi yorumlayıverin benim gördüklerimi ben kaçıncı dereceyim merak ettim:KK53:
Seni tedavide iyleştirmez o derece vakalık bi durum:KK59:

Sorma sormaaaa:)
Kral taçları mı dersin, kadın cinsel organı, erkek cinsel organı mı dersin... Ne resimmiş arkadaş, ne istiyorum ben, sıyırdım biliyodum da, karıştım yeminle:)

tövbe tövbe arkadaş ne resimmiş bee:KK70:arkadaş senin içinde bir sapık yatıyormuş meğer resim sayesinde ortaya çıktı:KK53:

seni içeri kapatcam ben :KK53:

Back