- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Hanımm hanımmmmmmmmötek rakibim bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi (o da bir adım gerimden geliyor)
Bana degil hastaya şaplatcanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımm hanımmmmmmmmötek rakibim bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi (o da bir adım gerimden geliyor)
beni görünce çomağını sakladın mı bebeeeemdıyene baaa..
ışığı gören geliyo zaten,deli deliyi çeker kanunu..
what did u said
yahu bebeeem önüme gelene....hesabı testiyi yollamadan şaplaaağğğğ çakıyom benHanımm hanımmmmmmmmö
Bana degil hastaya şaplatcanız
senin o mamasını satıyım mın üzerinden anlayana kadar ne fantaziler kurdum bi bilsen psikoloğun olayım anlat banaben de psikolog istiyorum diyorum mamasını satayım dedim
mada faka..her gördüğünü ısteme demedım mı ben sana!paramız yook!ben de psikolog istiyorum diyorum mamasını satayım dedim
kolönyaaağğğğğğğ neşter pambık getiriiiiinBuralar psikolog doldu taşıo. Konu sahibesi arazi.
Ne ballı hatunsun ben ölüyorum desem biride girmez topiğe. Şuracıga yılım belki bakan olur
Midemde bulanıy dohtorrr anımmmmmkolönyaaağğğğğğğ neşter pambık getiriiiiin
bugün totosunu gösteren gösterene kulüpte nolii bayanlar hava pek bi nemli yarında yılın en sıcak günü kovasını kapan gelsin mi neMidemde bulanıy dohtorrr anımmmmm
Resim yüklüümmü totoişimin
ayy millan ...koptum toparlamada faka..her gördüğünü ısteme demedım mı ben sana!paramız yook!
nasıl bışe yazdın böyle yaaaaaa,yarıldımBuralar psikolog doldu taşıo. Konu sahibesi arazi.
Ne ballı hatunsun ben ölüyorum desem biride girmez topiğe. Şuracıga yılım belki bakan olur
psikolog aranan topikte normal yazılar beklemen fazla ironik bebişimnasıl bışe yazdın böyle yaaaaaa,yarıldım
Trend bu tatlımbugün totosunu gösteren gösterene kulüpte nolii bayanlar hava pek bi nemli yarında yılın en sıcak günü kovasını kapan gelsin mi ne
Docent benle nasıl ilgileniyo gördün diminasıl bışe yazdın böyle yaaaaaa,yarıldım
yo vollah senin neyini beyenmiyam ben gulümTrend bu tatlım
Yohsa beni beeenmiysenmiiiii
sen beni doçent profesör işlan ettin ya (varsa böyle bir branş)ben senle bir ömür ilgilenirimDocent benle nasıl ilgileniyo gördün dimi
sütlü maydonoz tenceresını boş yollamaz benım askımDocent benle nasıl ilgileniyo gördün dimi
peşimden koşanlar gelsiiiiiinK K 'da biz (temsili)