Psikolgum Sayesinde Yanlız Kaldım Iyi mi

Böyle dedikodu sever ne yaptığını bilmeyen insanlarla dostluk kurmak zaten hata. .Belki bu güne kadar egolarını tatmin ettiğin için gerçek yüzlerini görememiş,,sen "sen" olmaya karar verdikten sonra işlerine belli ki gelmemiş. .Böylelerini bıçak gibi kesip atacaksın hayatından. .Kimse için ödün vermeye değmez..Sizin için çok iyi olmuş sevinin!!!

güldüm ya:))
çevrenizde tuhaf insanlar varmış
ikinci arkadaşınıza dediğiniz lafa alınması hele
şaşırdım yani
iyi olmuş bence
hayatınıza yeni arkadaşlar katın:)

Super anlatmissin.
Alisik olmadiklari icin senden bu tepkileri görmeye kasilmislar. Yakında gecer. Gecemese de hayatta her zaman sen idare edemezsin.
Kusmek isteyen kusebilir. Kotu kiracak birsey soylememissin.
Dogru olani soylemissin )

acıkcası bunca zaman onları pohpohladıgınız ıcın sızınle gorusyolarmıs
sevdıklerınden arkadaslıktan degıl...
herseylerını altdan alıp duymak ıstedıklerını soyledıgın ıcın
bızımde etrafımızda boyle ınsanlar var
onceden bende senın gıbı ıdare ederdım onları
artık hayatımdan cıkarıyorum dırek cunku bı sure sonra zarar vermeye baslıyorlar
psıkologun dogrusunu soylemıs...
o kızlardan hayatından cıkarak sana aslında ıyılık etmısler
boyle arkadasların olcagına hıc olmasın daha ıyı cunku arkadaslık karsılıklıdır samımıyet- guven duygusuna dayanır.
ustelık kotu hıcbırsey dememıssın
bellıkı bunca zaman kendını onlara cok ezdırmıssın sende egolarını tatmın etmısler
hayatında sen kendını nereye koyarsan ınsanlar senı orada gorur :)
kımsenın sana kotu bırsey demesıne dusunmesıne ızın verme tavrını koy
bı sure kımse yanında olmaz ama sonra sen kazanırsın.

psikoloğunuz haklı çıkmış. böyle insanlarla olmaktansa yalnız olmak daha iyi.
onlar arkadaş değilmiş zaten, siz her şeye he he he dediğiniz için hayatınızda kalan, sizi yererek kendi egolarını besleyen zavallılarmış.
ben de yapmaya başladım bunu yavaş yavaş. millete evet, tamam demekten canım çıktı.
gidenin yolu açık olsun (ki çoğu gidecek) kalan sağlar benimdir.

Zaten gorusmelerimizde psikolog demisti belki insanlar ilkin sizden boyle bir yaklasim gorecekleri icin uzaklasacaklar belkide cevrenizde kimse kalmayacak ama enaniyete kaymadan baskalarindan once hep kendinizi dusunmeniz lazim siz kendinize deger vermediginiz surece baskalari vermez demisti ki dediklerinin yavas yavas ne kadar dogru olduğunu gorebiliyorum

Ben anlamadimki bunda bu kdr buyutucek ne var ?
Arkadaslariniz bence kusmeye yer ariyomus iyikide dusuncelerinizi soylemissiniz en azindan icinizde kalmamis

sürekli onların suyuna gitmişsiniz..
hatalarını hoş görmüşsünüz..
o yüzden sizinle arkadaşlık ediyorlarmış..
boşverin çokta kayda değer arkadaşlar değillermiş..
psikologunuz iyi bişey demiş tebrik etmek lazım onu.. gözünüzü açmış resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…