Psikolgum Sayesinde Yanlız Kaldım Iyi mi

Tabi sizede katiliyorum ama
Psikolog sadece dogru olduguna emin oldgun yerde fikrini beyan et hep alttan alan taraf sen olma falan dedi

Bu arada konudaki ilk arkadasim terapi gordugumu psikologun dediklerini biliyordu vede katiliyordu hatta soylediklerini yapmam konusunda beni uyariyordu yani az cok onun nedenini biliyor olmasi lazimdi diye dusunuyorum

Kendimi bildim bileli birine birsey soylerken iki dusunur bir soylerim hatta bazen kotu birsey soylemesem dahi acaba alindi mi diye kendi kwndimi yer bitirirdim ki o gunku konusmalarimizdada arkadaslarima sert bi sekilde cevap vermedim
Ondan eminsen kafana takmana bile gerek yok. Kalabalik icinde yalniz kalmak seni anlamak istemeyen kisilerle bulunmaktir bence bolesi gercekten cok sagliksiz..
Sen dogrusunu yapmissin rahat ol..

Bence cok iyi olmus boyle konusmaniz hic takmayin o arkadaslarinizi arayip sormayin emin olun onlar size geri donecektir zaten. Gerci gercek yuzlerini gordunuz artik onlara ihtiyaciniz olmadigini bu sekilde daha mutlu oldugunuzu fark edince boyle gereksiz insanlari hayatiniza tekrar kabul etmezsiniz. En iyisini yapmissiniz tebrikler

Bu durumla eski ben basbasa kalmis olsam kesinlikle 10 kere arar bilmeden yaptigim sey icin hatali olup olnadigimi bilmeden ozur dilerdim suan hic ulasmaya bile calismadim
Birde bu iki arkadaslada bir kac mevzu daha yasandi ama hepside benim hic olmayan siyasi fikrimle yani olmadik seylerden inanim o kadar basit seyler ki nen neden olabilecek en ciddi seyleri paylastim diyebilirim

Tesekkur ederim insallah dediginiz gibi dogru olani yapmisimdir

Arkadaşlığınızı eleştirmek bana düşmez tabiki ama kendi fikrimi söyleyeyim doğruları söylediniz diye size kırılıp küsüp bi de engelliyorlarsa demek ki gerçek arkadaş değillermiş sizin onları hep pohpohlamanızı beklemişler hep onlara sen iyisin haklısın ne dersen o demenizi beklemişler. Kendimden örnek vereyim kaç yıllık can dostum en yakın arkadaşlarımdan olan biri daha birkaç ay önce beni arayıp yaptığı birşeyleri anlattı dertleşti ben de haksız olduğu bi konu vardı cidden ona kızdım açık açık söyledim yapmaman gerekirdi haksızsın vs. Arkadaşım bana dedi ki bu yüzden seni aradım zaten doğru söylüyorsun dost acı söylermiş haklısın bana açık açık böyle doğruları söyleyebilecek biri lazımdı dedi. Gerçekten dediğim gibi gerçek arkadaş olsalarmış haksız olduklarını vs söylediğinizde szie böyle davranmazlardı. Hep pohpohlamanızı beklemezlerdi.
Etrafınızda böyle arkadaşlarınız olacağına boşverin yalnız olun kafanız rahat olur ve merak etmeyin doğru düzgün arkadaşlar mutlaka çıkar karşınıza.

Yalniz kaldim site uzulmeyin, o asalaklardan kurtuldugunuza sevinin. Merak etmeyin dogru yoldasiniz, afferin size Yakinda gercek arkadaslariniz olur. Gayet de dogruyu yanlisi ayirabilen aklibasinda bir insan gibi degerlendirmissiniz anlattiginiz konulari. Biraz zamana ihtiyaciniz var sadece

Ondan eminsen kafana takmana bile gerek yok. Kalabalik icinde yalniz kalmak seni anlamak istemeyen kisilerle bulunmaktir bence bolesi gercekten cok sagliksiz..
Sen dogrusunu yapmissin rahat ol..
Kesinlikle katiliyorum. Ben de bulundugum yerde iki yil bouunca arkadas bulacagim diye girmedigim ortam kalmadi. Her elimi attigim kisi degisik bir basagrisi getirdi be uzerime yuk olmaya basladi, ben hic kendimi rahat ve hosnut hissetmedim onlarla birlikteyken. En sonunda Saladin gitti. Amaaaan yalnizim ama kafam rahat. Off onlarla mi ugrasacagim! Burda takiliyorum artillery daha zevkli

Bence senin yumuşak basliligina o kadar alismislarki senin huyun değişince onların istediği gibi olmayacagini anlayip senle iletişimden vazgecmisler ki bence söylediklerin gayette normal şeyler
Boşver takma kafaya
Önceden hayir diyemedigin için isteklerini fln sürekli yerine getiriyor muydun ?

En doğrusunu yapmışsın boş ver. Hep ezilen taraf olmuşsun hep seni ezmisler. Biraz da sen söyle bakalım gerçekleri. Surat yaparsa " ee napalım gerçekler acıdır sende pat pat söylüyorsun bak ben surat yapıyor muyum şekerim " de

Psikolog en basta hata yapmş. Doktor hastayi yonlendirmez.ne istedigini anlamasi yolunda rehber olur. Bu direkt fikir vermis.sen de uygulamissin. Ve mutlu degilsin. Yani ise yaramamis. Bu yuzden dr u sucluyosun. Tam olarak bu sebeple sadece rehber olmasi lazimdi zaten. Cunku su an basina geleni yine dissallastirmistn oldun.
Yani senden kaynakli degil gibi gorunuyosun kendini kabul surecinde bu bakis acisi binise yaramaz. Kendini kabul etmeden de mutlu olamazsn.
Arkadas mevzusuna gelince sosyal hayat boyledir. Etrafinda insanlar olsun istiyorsan duymak istedkkleri seyi soyle bu iliskilerden derinlik bekleme. Durust olmanin tek getirisi vardir yalnizlik.bunu ben getiri olarak goruyorum o yuzden hep durust oldum.amasen goturu olarak algiliyorsun o halde drustlugun ne anlami kaldi.sana zarr vermis oldu

Bence sonradan olmadiginiz gibi davrandiginiz icindir. Yani demek istedigim onceden de boyle pat pat konusur bir kişi olsaydiniz ona gore sizi tanıyıp alinan cekip gidecekti alinmayan dostluk yapacakti.
Bundan sonra boyle devam edeceksiniz sizi daha cok sevip dogru dusuncelerinize deger veren arkadaşlar bulacaksınız. .

En iyisini yapmissin diyebilirim sana.
Yanlis anlama tabiri caize ( essek olduktan sonra semer vuran cok olurmus )
Derler ya hani o hesap seni egolarini tatmin etmek icin kullanmislar belliki öyle arkdas olcagina olmasinlar bosver kafan rahat olur en azindan .

Ne yapacaksınız ki öyle arkadaşları iyi yapmışsınız. Böyle devam edin. Elbet bulursunuz iyi insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…