Psikolgum Sayesinde Yanlız Kaldım Iyi mi

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Methaba arkadaslar mumkun mertebe uzatmamaya calisicam ama zannedersem yinede uzun olacak okuyup fikirlerinizi paylasirsaniz sahiden cok sevinicem

2-3 ay once kimseye hayir diyemedigim arkadaslarim uzulmesin diye kirilip incindigim vb sorunlar yuzunden psikolaga gittim yani terapi iyi ilerliyor bence psikologun dedigine gore dogru bildiklerimi baskalari uzulecek diye saklamamam lazimmis ve dedi ki sagliksiz olarak yaninda arkadaslarin olacagina tek basina ol ama saglikli ol falan dedi neyse cok detaya girnek istemiyorum
Benim samimi olarak gorustugum iki arkadasim vardi son donemlerde sıkıntulı seyler yasamda hep icime atardim onlar uzulmesin diye neyse
Bu arkadasimdan biri hayatimdaki hemen hemen herseyi bilirdi ailevi problemlerimi falan filan neyse iki lafından biri evlen(sanki isteyenler kapıda kuyruk) bak ben evlendim hersey duzeldi (ki evliliginde bence buyuk sorunlari var)iste benim kilo problemim falan var kilo verirsen ben sana birini bulurum falan diyo (bu arkadasim zamaninda kiz kardesinin evliligine vesile oldu ve cok defa bana kardesi icin demistir ben bulmasam evde kalirdi falan) bu yuzden ilerki zamanlarda benim icinde boyle konusacagina bulmasa daha iyi diye derdim icimden he he deyip gecistirirdim
Birde bu arkadasim esinin ikinci evliligi kotu niyetli dusunmedigine emini. Ama bana buldugu kısmetlerde hep evlenenip bosanmis cocuklu benden 15-17 yas buyuk insanlar falan neyse zaten kesinligi olmayan seyler ama bulduklarida dedigim gibi insanlar
Artik her evlilikten soz actiginda bende artik canim dusunmuyorum nasipte varsa olur zaten degip gecistirmeye basladim ve bi gun canim bak sende evlisin ama evlenincede problemler bitmiyor dedim bi sonraki gorusmemizdede cok basit bi mevzudan dolayi ya oylemi onceden olsa oyle demezdin falan deyip cikisti ve o gun telefonu kapattiktan sonra hergun arayan arkadasim bir 1 haftaya yakin aramadi ve sonra beni whatsaapta engellemis

Gelelim ikinci arkadasima bu arkadasiminda cok eskidenden tanisiyorduk dedigi (ama buyuk ihtimalle internetten tanistigi bir cocukla)cikma durumu oldu lutfen yanlis anlamayin sorun internette tanismasi degil cocuk bir ay icinde evlilik konularina senin gibi bi kızı kacirmam falan demeye basladi ve arkadasim kendini kaptirdi hani internetten oldugunu falan bana soylese bak temkinli ol yarin bir gun seni uzer der uyarirdim ama birsey demeyincede benim uyarimi kıskanclik olarak algilayacak diye bende konuyu acmadim taki 1.5 ay kadar sonra arkadasima sorunlarim var deyip bitirinceye kadar

Neyse arkadasim birgun ya nazenin bu cocuktan ses seda cikmiyo oldumu kaldimi gibilerinden birsey dedi (maksadi hadi ara falan deyip destek vermemdi)yoksa dertlesmek istese sabaha kadar oturur dertlesirdim
Bunun uzerine bende arkadasima canim emin ol yasiyordur zaten merakini hak edecek bi insan olsa suan merak ediyor olmazdin nerde kimleydi bilirdin falan dedim bunun uzerine bu arkadasta soguk davranmaya basladi

Hani derler ya dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar ya aynen o durumdayim yani simdiye kadar insanlari o kadar alttan almisim ki soyledigim en basit birseyi bile kimse kaldiramiyo
Ha ben mutsuzmuyum sadece bugun arkadaslarimdan uzaklastigim icin icim biraz acidi ama eski ben olsam gece gunduz gozume uyku girmezdi uzuntuden yerimde duramazdim falan ama nedense kendimi ustumden agir bir yuk kalkmis gibi hissediyorum iyi mi ettim kotu mu ettim bilemiyorum sanirim saglikli ama yalniz biri olma yolunda ilerliyorum

Not:Kisaltayim derken cok karistirmis olabilirim ayladigim yada karistirdigim yerler olabilur sorarsaniz cevap verebilirim

Bu arada basliktan dolayi Psikologu sucladigim zannedilmesin aslinda ona minnettarim bile diyebilirim

Soğuk duracak birşey göremedim ben..Ben de genelde alttan alırım insanları.Çok zor da gelmez bu bana.Aksi davrandığımda kendim mutsuz oluyorum bu ben değilim diye.Benim de ufak bir dik lafımda insanlar yadırgıyor..

Psikoloğunuz haklı.
Arkadaşlarınız da pek sağlam arkadaşlar değilmiş zaten.
Sizi eksiltmemiş onların hayatınızdan çıkması
Geçmişe değil, geleceğe bakmalı.

Ben hayatımdaki bütün hataları hep karşımdaki insanları kendim gibi zannetiğim için yaptım, bütün kazıklarımı bu yüzden yedim.

Biraz geç oldu ama etrafta kötü niyetli insanlar da olabilirmiş, bunu öğrendim. Benciller, duygusuzlar, yalancılar varmış meğer.

Kendiniz gibi arkadaş bulana kadar az sabredin.

Benim esim de alttan alir ve ufak bir laf soylese " coook degistin" derler.Ben tingirima takmam.onla mi ugrascam

Insanlar butun herseylerine bizden ılımlı olumlu cevap almaya alistiklari bu sekilde sert yada acik bi tepkimizde bu sekilde bizi yadirgiyorlar

Dogru soyleyen insani severim ama beni kirmadan soylesin canimi yesin

Iyi mi kotumu ediyorum bilmiyorum ama bu saatten sonra butun arkadaslarimla aramda belli bi mesafe bırakmayı dusunuyorum ya karsi tarafi yada kendimi uzecegime boylesi daha iyi bence

Ben turk psikologlarina hic guvenemiyorum. Bende evlenmeden once esimin annesi ile ilgili problemlerim
Icin gitmistim biraz daha devam etsem ayrilacaktik.(ayrilmak istedigimi soyledigimde esim psikolog insana iyi gelir hayatini karartmaz napiyorsun demisti- hakliymis) neyseki konusmayi cok iyi bilen ve ikna kabiliyeti yuksek bi kocam var. yoksa suan bebisimi degil yeni kismet bekliyor olacaktim.. Gayette guzel bi evliligim var :) insanlarin egosunu tabii ki tatmin etmek zorunda degilsin ama bugune kadar hep alttan alan taraf sen olduysan arkadaslarin senden adim bekler hakli olarak bide sen dusun. Arkadasin bi anda degisiyo hic gormedigin hareketler yapiyo dogru ve ya yanlis sasirmaz misin? Hayirdir ya filan dersin ..

Dogru soyleyen insani severim ama beni kirmadan soylesin canimi yesin
Kendimi bildim bileli birine birsey soylerken iki dusunur bir soylerim hatta bazen kotu birsey soylemesem dahi acaba alindi mi diye kendi kwndimi yer bitirirdim ki o gunku konusmalarimizdada arkadaslarima sert bi sekilde cevap vermedim

Senin arkadaslar da uflesen kırılır cinsten maşallah

Ne eylersin kendi olmadığın bir iliskide arkadaslikta ?

canım hep sen mi üzülüp kırılacaksın, biraz da onlar kırılsın.

Doktorunuz doğru söylemiş. Gerçekten arkadaşınız olsaydı sizi yanlız bırakmazlar dı boşverin bence ne kadar az ses o kadar çok huzur. Az olsun öz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…