- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
Tabi sizede katiliyorum amaBen turk psikologlarina hic guvenemiyorum. Bende evlenmeden once esimin annesi ile ilgili problemlerim
Icin gitmistim biraz daha devam etsem ayrilacaktik.(ayrilmak istedigimi soyledigimde esim psikolog insana iyi gelir hayatini karartmaz napiyorsun demisti- hakliymis) neyseki konusmayi cok iyi bilen ve ikna kabiliyeti yuksek bi kocam var. yoksa suan bebisimi degil yeni kismet bekliyor olacaktim.. Gayette guzel bi evliligim var :) insanlarin egosunu tabii ki tatmin etmek zorunda degilsin ama bugune kadar hep alttan alan taraf sen olduysan arkadaslarin senden adim bekler hakli olarak bide sen dusun. Arkadasin bi anda degisiyo hic gormedigin hareketler yapiyo dogru ve ya yanlis sasirmaz misin? Hayirdir ya filan dersin ..
Psikolog sadece dogru olduguna emin oldgun yerde fikrini beyan et hep alttan alan taraf sen olma falan dedi
Bu arada konudaki ilk arkadasim terapi gordugumu psikologun dediklerini biliyordu vede katiliyordu hatta soylediklerini yapmam konusunda beni uyariyordu yani az cok onun nedenini biliyor olmasi lazimdi diye dusunuyorum