arkadaslar acılen psıkolga gtmem lazım panık atak var bende bagkurluyum acaba sıgortanın karsıladgı bı yer var mı bıldgınız yanlızz acıll daha onceden sıgortam yoktu o sekılde gıtmıstım cok pahalıydı 4-5 sene onceydı seans ucretı ılaclar fılan bayagı harcamıstık hemen yardımcı olursanız cok ıyı olurr bende arastırıyorum eger bulabılrsem yazıcam bnde
Kadın ve Aile sağlığı merkezlerinde de devlet hastanelerindeki gibi psikolog var.
Üstelik ücretsiz.
Düşünürseniz onu araştırın.
Kadın ve aile sağlığı merkezi burda kartalda da varmış psikiyatr ararken goglede buldum..
Psikiyatri bölümündede hizmet veriyor mu bu merkez bilen var mı?
İnsanın psikolojisi bozuldumu hele de artık fiziksel olarak etkilemeye basladı mı cok kotu oluyor.Kendimden biliyorum.Diledigin kadar anlat diledigin kadar insanlar yardımcı olsun ilaclara ihtiyac duyuyorsun.Ben ankara tıp fakultesinden prof.dr.hakan kumbasar ı öneririm.Hatasız tedavi istiyorsan ona gidebilirsin.
HASTANE : ANKARA UNİVERSİTESİ TIP FAKULTESI PSİKİYATRİ ANABİLİM DALI
362 30 30 /6671-6618
MUAYENEHANE: İRAN CADDESİ KUGULU PARK APT. NO:15/16 T.İŞ BANKASI USTU KUGULU PARK KAVAKLIDERE 466 91 68
Canım şuanda bende bakıyorum kendim için bu aile hekimliği yada yine belediyelerin devletin açtığı kadınlar için ücretsiz merkezler varmışş..
Kadınlara yardımcı olmak adına psikyatri bölümüde olduğunu duyudum araştırıyorum böyle yerlere baksan belki yardımcı olurlar..
evet ben bi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin başhekimiyle görüştüm..
Muayinhaneye istiyo 350 lira dedi..
350 ile bitceğini bilsem sigortamda yok çıkamam içinden..
Ama doktoruda iyi seçmek lazım yoksa ilaç verip yolluyolar..
ama bi şu merkezlere bak derim..
Arkadaşlar merhaba, ben uzun süredir bazı sorunlar yaşıyorum. internetten araştırdığım kadarıyla anksiyete bozukluğuna benzer sıkıntılar yaşadıklarım. Bunu kendi beynimde yenmek için çok çabaladım çok da yol katettim ama tam olarak bu kötü düşünce ve duygulardan arınmış hissedemiyorum kendimi bu nedenle artık bir uzmana danışmaya karar verdim. Psikoloji bölümünde son sınıf öğrencisi olan bir arkadaşım Madalyon Psikiyatri Merkezini önerdi bugün orayı aradım fakat yalnızca 15 dk lık görüşme 26 tl dedi (çalışan emekli sandığı için) normal seanslar 69 tl psikolog, 99 tl psikiyatr. Bu ücretleri şu an verebilmem mümkün değil zaten öyle eskisi gibi çok kötü durumda da değilim yalnızca biraz daha rahat-gevşek olmak istiyorum gerginlikten sıkıldım.
Psikologların fiyatları hep böyle araştırdım bir çok yeri. Ben aslında bir psikiyatra gitmek istiyorum bir devlet hastanesinde veya çok fazla fark ödenmeyen bir özel hastane de olabilir.
Bu konuda bana bir öneride bulunabilecek birileri var mı acaba lütfen
arkadaşlar topik açtım ama kimse birşey yazmamış
ciddi anlamda psikiyatriste ihtiyacım var hergece neredeyse kalp krizi geçirdiğimi düşünüyorum ağlama krizleri ölüm korkusu ve artık sıkılmaya başladım ailemdeki herkes sıktın artık diye işi dalgaya vuruyorlar eşim hariç tabi ama ben artık kendimden bıkmaya başladım oğlumu alıp kaçmak istiyorum tuhaf tuhaf duygular içindeyim bana yardımcı olabilecek kocaelinde bildiğiniz psikiyatrist varmı
arkadaşlar topik açtım ama kimse birşey yazmamış
ciddi anlamda psikiyatriste ihtiyacım var hergece neredeyse kalp krizi geçirdiğimi düşünüyorum ağlama krizleri ölüm korkusu ve artık sıkılmaya başladım ailemdeki herkes sıktın artık diye işi dalgaya vuruyorlar eşim hariç tabi ama ben artık kendimden bıkmaya başladım oğlumu alıp kaçmak istiyorum tuhaf tuhaf duygular içindeyim bana yardımcı olabilecek kocaelinde bildiğiniz psikiyatrist varmı
cinnah caddesinde madalyon psikiyatri merkezi var.
gülseren budayıcıoğlundan randevu al canım.ankarada tekdir.
15 yıldır tanırım.gidenlerde çok memnun.
ne zaman çok bunalsam mutlaka giderim.muhtemelen eşinide çağıracaktır.
evliliğini gülseren hanıma borçlu çok aile vardır ankarada.
lütfen git canım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?