16 yaşındaki oğlum un psikolojisi çok kötü bakırköyde dr. dilek solmazı önerdiler bu doktor hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın psikiyatr mış ve çok övüyorlar çok zor durumdayım oğlumu kurtarmam lazım aşık olmuş ayrılmış ölmek istiyormuş geçenlerde evden kaçtı 2 saat sonra evin yakınlarında bulduk oğlumun bu değişimi beni çok üzdü pencerenin kenarında atlamayı bekleyen biriymiş gibi geliyor bana ona hiç dokunamıyor konuşamıyorum 3 gündür şok tayım acilen uzman yardıma ihtiyacımız var lütfen yardım edin
merhaba emom,yazınızı okuyunca merak ettim ,oğlunuz şimdi nasıl?
aynı modelden bir tanede bizim evde var,sürekli aşık oluyor ayrılınca günlerce ağlıyor içine kapanıyor,ilk kız arkadaşı bizimle aynı mahallede oturuyor,gece yarısına kadar gidip kapısında oturuyordu,bence bu kadar erken yaşlarda başlamaları çok kötü,çünkü 14-15 yaşlarındaki aşktan ne olabilir birkaç ay sonra biteceği kesin,
bizimkinde ayrıca hiperaktiflik ,dikkat dağınıklığı ve bilgisayar bağımlılığı var,çapanın çocuk psikiyatrisi bölümüne götürdük,hemen ilaç tedavisine başladılar,sonuç ne oldu biliyormusunuz..aşırı saldırgan,migren krizleri geçiren,sürekli ağlayan bir çocuk,tedaviye başlarken okulda öğretmenlerine bilgi vermiştik ve hareketlerinde düzelme olursa bildirin demiştik,ama öğretmenleri tedavi gördüğünü unutmuşlar okulda bizimki ağlama krizine girdiği bir gün arayıp sizin çocuk made bağımlısımı kriz geçiriyor diye şikayet ettiler... en sonunda ilaçları ve doktoru bıraktık şu anda daha normal
bizimkinin bilgisayar bağımlılığı ve sorumsuzluğu var,ödev felan asla yapmıyor,bende şimdi cerrahpaşanın çocuk psikiyatrisi bölümüne götürmeyi düşünüyorum,aslında çocukları değil öncelikle kendimizi tedavi etmemiz gerekiyor galiba,sizi bilmiyorum ama kendi adıma konuşursam işten güçten fırsat bulup doğru dürüst ilgilenemedim ben,birde iyi yetiştirelim diye uğraştık,fazla baskı yaptık galiba,inşallah cerrahpaşada bize yardımcı olurlar
geçmiş olsun...iyigünler