bende piskolog arıyorum ama ücretler çok fazla geliyor ? 1 seanslada bitmiyorki
hem fiyatı uygun hem düzgün bi doktor önerir misiniz istanbul avrupa yakası avcılar şirinevler civarı ?
Eğer SSK nız varsa Zeytinburnunda Surp Pırgiç Ermeni Hastanesine gidin.Vizite ücreti 20TL ve randevu almanıza gerek yok. Çok da iyi doktorları var
bende surp pırgıc hastanesınde TUĞCE PEKER ı tavsıye ederım 3 haftada yılların kotu bırıkımını atıyorum EMRD denılen bır yontemle ...Tugce hanım işinde gerckten cok basarılı...hastanenın dıger psıkologlarını da denedım ama TUGCE HANIM cok farklı bır danısman...
nekadar sacma bi hayat yasadığımı anladım dünden bugüne ölmek benim için tek çereymis onu öğrettiler bana belki ozman anlarlar beni düsmanımız bile öldüğünde demiyolarmı zaten ıyı adamadı birden melek oluyo belki bende öle olurum.......ayda bakıyorum kendıme de gözlerim çökmüs mosmor olmus eskiden geri kalan bisey olmamıs gözlerim gülen gözlerim bile puslanmıs artık sölesenize ben niye varım ki?
arkadaslar istanbulda ücreti makul olan ve ctesi günü de gidebilecegi bir psikolog arıyorum. çıkmazdayım. depresifliği bir kenara bırakıyorum acayip bir takıntı ve inanılmaz endişeli bir ruh halim var acilen cevap verirseniz sevinirm.
arkadaslar istanbulda ücreti makul olan ve ctesi günü de gidebilecegi bir psikolog arıyorum. çıkmazdayım. depresifliği bir kenara bırakıyorum acayip bir takıntı ve inanılmaz endişeli bir ruh halim var acilen cevap verirseniz sevinirm.
tatlım tugce peker var ben daha once bahsetmıstım nısantasın da cumartesı de gıdebılıyorsun.
bende surp pırgıc hastanesınde TUĞCE PEKER ı tavsıye ederım 3 haftada yılların kotu bırıkımını atıyorum EMRD denılen bır yontemle ...Tugce hanım işinde gerckten cok basarılı...hastanenın dıger psıkologlarını da denedım ama TUGCE HANIM cok farklı bır danısman...
canım SURP PIRGIC de psıkolog ıle gorusmede ssk gecerlı degıl ucretlı 75 lıra psıkiyatr ıle gorusmede sıgorta gecerlı sanırım 20 lira o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?