Kızlar merhaba İstanbulda Muzaffer Uyar'a giden varmı ? Gitmeyi düşünüyorum pandost diye bir siteside var dernek gibi birşeymiş giden varsa yada tanıdığı giden varsa bilgi verebilirmi? Birde yine İstanbulda nöropsikiyatri merkezi var manyetik cihazlarla tedavi ediyorlarmış bu konu hakkında da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.. Çok araştırıyorum Bursada oturuyorum ben gitmediğim doktor kalmadı prof. lara da gittim anksiyete var bende yok yok geçmiyor..
merhaba canım sana yardımcı olur mu bilmiyorum ama şu bahsettiğin manyetik cihaz TMS ise ben 18 seans aldım ama sonuç maalesef olumsuz. oysa çok başarılı bir yöntem denilmişti. sadece çarpıntılarıma iyi geldi ama ne yazık ki üstünden yaklaşık bir sene bile geçmeden çarpıntılarım tekrar başladı. üstelik çok da ucuz tedaviler değil bunlar. seanslar 120 liraydı duruma göre 10-15 seans öneriliyor bu konuda merak ettiğin birşey varsa cevaplarım
Çok teşekkür ederim canım cevabın için sende ne vardı? Aksiyetemi panik atak mı? peki korkularına iyi gelmedimi? ilaç kullandınmı tms ye girerken? çok araştırıyorum artık çaresiz kaldığımı hissediyorum nereye elimi atsam boş dönüyorum senelerim gitti bu hastalıkla
arkadaşlar bende malesef okb var
istanbul da oturuyorum.. bu konuda bana gerçekten faydası olabileceğini düşündüğünüz psikolog psikiyatr veya psikoterapist var mı? 7 senedir çekiyorum bu hastalığı.. zindan hayatı yaşıyorum resmen.. artık doktora gitmeden bunu atlatamayacağıma kanaat getirdim.. yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar..
şimdiden çok teşekkürlerrr
Kızlar merhaba İstanbulda Muzaffer Uyar'a giden varmı ? Gitmeyi düşünüyorum pandost diye bir siteside var dernek gibi birşeymiş giden varsa yada tanıdığı giden varsa bilgi verebilirmi? Birde yine İstanbulda nöropsikiyatri merkezi var manyetik cihazlarla tedavi ediyorlarmış bu konu hakkında da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.. Çok araştırıyorum Bursada oturuyorum ben gitmediğim doktor kalmadı prof. lara da gittim anksiyete var bende yok yok geçmiyor..
arkadaşlar özgüven eksikliği ve değersizlik hissi yaşıyorum ve yıllar geçtikçe artıyor bu duygu. bi danışana başvurdum ama tespitleri benim uzağımda kalıyor. erzurumda önerebileceğiniz bir psikolog var mıdır?
arkadaşlar mrb,
bir konuda sizden yardım istiyorum. bende sorunlarımla baş edemiyorum.bir uzmanla görüşmek istiyorum ilaçla tedavi istemiyorum yani psikologla görüşmek istiyorum. tabiiki o uygun görürse ilaç da kullanırım ama ilk etapta anlatarak sorunlarımı halletmek istiyorum. internet üzerinden ücretli psikolog arıyorum. internette biraz araştırdım bu tür siteler var ama güvenemedim. gerçekten konusunda uzmanmı?değilmi? bu konuda bilginiz varmı yani doktorlarına güvenebileceğim bir site varmı? varsa bana yardımcı olursanız sevinirm.şimdiden teşekkürler.
16 yaşındaki oğlum un psikolojisi çok kötü bakırköyde dr. dilek solmazı önerdiler bu doktor hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsın psikiyatr mış ve çok övüyorlar çok zor durumdayım oğlumu kurtarmam lazım aşık olmuş ayrılmış ölmek istiyormuş geçenlerde evden kaçtı 2 saat sonra evin yakınlarında bulduk oğlumun bu değişimi beni çok üzdü pencerenin kenarında atlamayı bekleyen biriymiş gibi geliyor bana ona hiç dokunamıyor konuşamıyorum 3 gündür şok tayım acilen uzman yardıma ihtiyacımız var lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?