- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
evime yakın olduğu için...malum okula gidip geliyorum uzak yola gitmeye vaktim yok...Neden o hastane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evime yakın olduğu için...malum okula gidip geliyorum uzak yola gitmeye vaktim yok...Neden o hastane?
sen kullandın mı?faydasını mı gördün,herkeste etkileri farklıdır sendeki etkiler nasıldı?aşırı sinir yani anksiyete bozukluğu selectra+sitilizan ilaçlar her derde deva
evime yakın olduğu için...malum okula gidip geliyorum uzak yola gitmeye vaktim yok...
Hımm.. Ben Kadın ve Aile Sağlığı merkezlerinden birine gidiyorum.
Çok memnunum.
Yakınınızda varsa tavsiye ederim.
başka bir hastanedeki psikiyatriste gittim, sorunum sosyal fobi ilaç verdi doktor, 2 ay kullandım ama bi yararını görmedim ilaçlar bitince. psikoloğa gitmek istiyorum bu nedenle istanbulda fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum. ordaki psikologlardan hangisini önerirsiniz ya da başka bir hastane/psikolog var mı önereceğiniz acaba?
kızlar bide izmirde bildiğiniz iyi bi psikolog ve psikiyatrist tavsiye edermisiniz?
nişanlımla ayrılmak üzereyiz başka sorunumlarımda var yardım almam şart oldu artık.eski doktorumdan memnun kalmamıştım çok ilgisizdi.sizin tavsiyeleriniz çok önemli benm için.sevgiler.
ya öyle mi ben KAS merkezinde psikiyatr olduğunu bilmiyordum. hemen araştırayım. hastaneden bi türlü randevu alamadım hep full dolu
kızlar bide izmirde bildiğiniz iyi bi psikolog ve psikiyatrist tavsiye edermisiniz?
nişanlımla ayrılmak üzereyiz başka sorunumlarımda var yardım almam şart oldu artık.eski doktorumdan memnun kalmamıştım çok ilgisizdi.sizin tavsiyeleriniz çok önemli benm için.sevgiler.
arkadaşlar okuduğum kadarıyla antidepresan başlayan arkadaşlarımız kafalarına göre bırakmışlar vucudun antidepresanlara alışma ve kabulenme süreci en az altı aydır psikiatri hemşiresi olark ialçsız başetmenizi öneriyorum çünkü anti depresanlarda uzun kulanımlar yada kesik düzensiz ve farklı kulanımlar sonrası daha farklı psikiatrik sorunlara sebep olur.bu arada psikolog sadece konuşur hastanın genel durumunu psikiatriste bildirir,psikolglar ilaç yazamaz tedavi yapma yetkileri yoktur,isatnbulda gerçekten çok iyi psikiatristler var sadece adı olan doktorlara gitmeyin hiçbir verim alamazsınız yanlış anlaşılmasın en ucuz dr,ücreti 250 psikolog tek seans için 150 ve en az 15 günde bir gitmeniz gerekiyo doğru olan bu ama ülkemizdeki maddi ve çeresel koşulardan dolayı insanlar grip olur gibi depresyona giriyolar tabi bu demek değildirki bu şikayetlerinizi kulak arkası yapacaksınız önemsemediğimiz duygu durum farklılıkları çok kötü sonuçlar doğurabilir hepinize sağlıklı ruhlar diliyorum umarım ilerde daha fazla yardımcı olabilirim
HAYIR sikintidan öyle dusunuyorsun 4 5 seansla geciyior psikologla ben kurtuldumarkadaşlar bende sosyal fobı var bana psıkolog lazım artık dayanamıyorum kendimi öldurcem bole gıderse