bundan 4 yıl önce bir depresyon yaşadım gerçi hep depresift bir halim vardır zaten aşırı duygusal ilgi bekleyen sulu göz vazlaca vicdanlı biri olarak depresyona girmemek mümkün değilsempatiksalakcinni o zmanlar dr bana XXXXXX diye bir ilaç verdi ilk 2 haftan çok zor geçer sabret dedi. evet aynen 2 hafta mide bulantısı baş dönmesi 7 kilo verdim ama 2 hafta sonra yubbiiiiiiiii kuş gibiydim allahım artık ağlamıyordum kendime güvenim gelmişti, mutluydum opuyorumnanaktan6 ay demesişne rağmen ben korkumdan 8 ay kullandım hatta bir ömür kullanmak istiyordum sakıncası olmasaydı.neyse atlattım depresyonu. 2009 yılında evlendim ve eşimle daha evliliğimin 1. ayı itibariyle kavga etmeye başladım ve eşimin şiddet eğilimleride oluyordu. aman tanrım ölmek üzereydim.mutlu bir yuva kurmak sevmek sevilmek isterken yaşadıklarım felaketti ve severek evlenmiştikmafoldumben uğraştım çabaladım bir aile terapisti buldum kadınla i,lk tel.de konuştum çok iyi davrendı 23 aylık hamileydim aldırmak istiyordum kadın aldırma bana gelin dedi düzelir dedi bunlar normal dedi evliliğin ilk yıllarında. neyse eşimle gittik (fiyatı:230) çocukluğumuza indi falan sonra ikinci seansa çağırdı 1 hafta sonra bu arada eşim kadınla dalga geçiyor olayı sallamıyor yani. 2. seansta biz eşimle başladık birbirimizi şikayet etmeye eşim yalan yanlış şeyler anlattıkça ben kuduruyor olaya müdahele ediyordum kadında bana kızarak sürekli benim bu yaptıklarıma bir tanı koyuyordulmaz: aman allahım bu ne ya dedim. ve gitmekten vazgeçtik hem her hafta bu parayı veremezdik hemde bir çözüm olacağı düşüncesi bizde bitmişti. eşimin bir kulağındaN girdi diğerinden çıktı sadece ben o iki günden bişeyler öğrendim. yani biz yine aynı cehennem evliliğe devam ettik. aile terapistine giderken eşinizin ve kendinizin kusurlu olduğunuz noktaları değiştireceğinize emin olmadan gitmeyin. yani eşiniz ve siz evet benim hatalarım şunlar nasıl düzeltebilirim diyebiliyorsa faydası var. eğer herkes yaptıklarında kendini haklı görüyorsa paranızı çöpe atmaktan başka bişey olmaz terapiler. allah herkesin yardımcısı olsun.