Merhabalar, Size sorularım olacak ama özel msj da yazamadım..İstanbul'da psikoloğum, yardım almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
Merhabalar, Size sorularım olacak ama özel msj da yazamadım..
hoşderede madalyon psikayatri kliniğini tavsiye ederim canım.en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim
İstanbul'da psikoloğum, yardım almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
kızlar çok acil evlilik terapisti arıyorum ..,artık çıkmaza giriyoruz bana daha önce bir aile terapistine gitmiş ,deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum beni yönlendireceğiniz bir terapist varmı ..?netten araştırdım fiyatlarda baya yüksek.. 200 ytl ile 150 ytl arası değişiyior bu fiyatlar normalmi bilmiyorum ..avrupa yakasında oturuyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen
Evet AsiNaz tek çare sabır. aslında ilaçları ilk çare olarak görmüyorum artık.
Babam psikologunda doktorunda kendin olmalısın kendine iyi bakmalısın derdi. ne zaman onun sözünü tutmadıysam bu söz bir tokat gibi beni kendime getirmiştir. Aslında annemin sağlık problerinde kendim üstesinden gelmeye çalışınca böyle oldu. kimse üzülmesin ben hallederim diye yiğitlik taslayınca başıma bunlar geldi. yinede çok güçlü bi insanmışım az hasaarla atlattım şüküra.s
istanbul'da yaşıyorsan önerebileceğim birkaç yer var. fiyatlar 150-250 arasında değişiyor tabii. psikologlarla ilgili olarak yeni bir yasa çıkmış. klinik psikolog olmayan pek çok psikolog, yaşam koçu, kişisel gelişim uzmanı v.s nasıl hasta tedavi edilir eğitimini almadan hasta görmüşler, muayenehane açmışlar. Gerçek psikolog olanlar, sağlık bakanlığı bu durumdan rahatsız olmuş ve yeni bir yasa hazırlanmış. Klinik psikolog olmayan yani yüksek lisansını klinik psikolojide yapmamış olanlar hasta göremeyeceklermiş. lütfen tüm arkadaşlar psikolog araştırırken buna dikkat etsinler. zaten internet sitelerinde hepsinin nere hangi bölüm v.s mezun olduğu yazıyor.
Benim sana önerim bu özelliklere dikkat ederek bir uzman seçmen. İstanbul avrupa yakasında "inda danışmanlık merkezi", anadolu yakasında ise "kim psikoloji danışmanlık merkezi"nini öneririm. kız kardeşim kim psikolojiden yardım aldı ve almaya devam ediyor, çok memnun. İş yerinden bir arkadaşım ise inda'ya gidiyor o da çok memnun. geçmiş olsun diyorum
İstanbul'da psikoloğum, yardım almak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.
Merhabalar;merhaba..özeldn msjla ulaşılamıyor size galiba..burada mantıklı olurmu bilmiyorum ama yinede izin verirseniz danışmak istiyorum..
Kızım bu seneki ünv sınavında yeditepe ünv psikolojiyi kazandı..tercihinde öğrtmnlrinin ısrarıyla yzmştı..asıl isteği hep hukuk okumakdı...halada öyle..
biz anne ve baba olarak nasıl yaklaşacğımızı bilemiyoruz..bu bölüme ikna edelimmi zorlayalımmı okadar şaşırdıkki..çok realist bir çocuk..herzaman hak hukuk adalet dile getirir evin içinde...
Sizden yol göstermnizi istiycem..Bu sene okulu dondurup dersaneyemi gitse..yoksa hem okula zorumuzla devam edip seneye sınava tekrar girse..birde yeditepenin ilk sene ingilzce hazırlık sınıfı varmış yıl sonu sınavıda çok ağır oluyomuş..siz nedersiniz bu konuda..
birde PDR bölümü kızımın kazandığı psikoloji bölmyle farklı bir bölüm değilmi?..hastane psikoloğu nasıl olunuyor?..
şimdiden çok teşekkür ederim..bir anne olarak beni aydnltırsanız çok sevinirim..bayramınız mübarek olsun...
Kendimce halledemediğim sorunlarım için psikoloğa mı gitmeliyim psikiyatra mı? .....Bilemiyorum....Yardımcı olacak biri var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?