hayırlısı olsun inşallah gerek kalmaz, 2. regle kadar güzel değerlendirin :) yumurtlama takibi falan yapabilirsiniz, kendiniz ovulasyon testi ile ya da bence en sağlıklısı dr kontroünde. Ben bu ay da yaptırmadım prp, eylüle kaldı. Reglimi bekliyorum.
Ben ilk kontrole gittiğimde amh düşüklüğüm olduğu için prp egzozom birlikte önerdi, amaç uyuyan yumurta varsa onları uyandırmak dedi , ilk adeti olana kadar Amh testi yaptır dedi 1. Kez yaptırabildim sonra ilk adet oldu, bu işlemin pik zamanı 2. Aymış o zamana kadar doğal yolla da gebelik oluşabilir dedi, şuan bekliyoruz 2. Adetim 23 Ağustos tahmini olacak gibi duruyor adetin 3. Günü gideceğim değerlendirme yapılacak tekrar , bende durum bu şekilde sizin durumunuz neydi?Doktor ne dedi acaba. Banada prp ve eksozom onerdilar ama Ben 4 temuzda prp yaptirdim. Şimdi adet bekliyorum kontrol için.
Merhaba süreç nasıl gidiyor acaba?Merhabalar ben de Acıbadem maslakta 22 Haziran da prp ve eksozom yaptırdım. İkinci regl ile tekrar gelin denildi regl bekliyorum inşallah gerek kalmaz doğal kendiliğinden olur
Sonuçları buraya yazacağım
amh testini ne için istedi? artış mı oluyormuş ona bakmak için mi?Ben ilk kontrole gittiğimde amh düşüklüğüm olduğu için prp egzozom birlikte önerdi, amaç uyuyan yumurta varsa onları uyandırmak dedi , ilk adeti olana kadar Amh testi yaptır dedi 1. Kez yaptırabildim sonra ilk adet oldu, bu işlemin pik zamanı 2. Aymış o zamana kadar doğal yolla da gebelik oluşabilir dedi, şuan bekliyoruz 2. Adetim 23 Ağustos tahmini olacak gibi duruyor adetin 3. Günü gideceğim değerlendirme yapılacak tekrar , bende durum bu şekilde sizin durumunuz neydi?
Evet , yani şöyle oldu ben muayeneye gittiğimde amh değerim yoktu elimde ona baktırmamıştık, muayene ederek yumurtamın düşün olduğunu söyledi yaşıma göre 34 yaşımdayım bu arada, sonrada takip için adet olana kadar her hafta amh fsh yaptır dedi ilerlemeyi görmek için ilkini yaptırıp ilk regli oldum, şimdi 2. Adeti bekliyorum bu hafta bir kez daha gidip amh fsh testi yaptıracağımamh testini ne için istedi? artış mı oluyormuş ona bakmak için mi?
kaç çıktı peki amh ınız?Evet , yani şöyle oldu ben muayeneye gittiğimde amh değerim yoktu elimde ona baktırmamıştık, muayene ederek yumurtamın düşün olduğunu söyledi yaşıma göre 34 yaşımdayım bu arada, sonrada takip için adet olana kadar her hafta amh fsh yaptır dedi ilerlemeyi görmek için ilkini yaptırıp ilk regli oldum, şimdi 2. Adeti bekliyorum bu hafta bir kez daha gidip amh fsh testi yaptıracağım
benim amh 0,06. yaşım da 39. Ocak'ta bakılmıştı amh bende ilk defa, şuan daha da düşmüş müdür bilemiyorum tabi.0,6 amh çıktı sizin nasıl
inşallah artar, ama değerlere de hiiiç takılmayın. Benim 0,06 olmasına rağmen 3-4 yumurtam görünüyor döngülerimde. Yiğit Bey bu değerle sende yumurta görmeyi beklemezdim o açıdan bayaa iyi dedi bana.Ben yaptıralı 20 gün olacak galiba bu hafta tekrar yaptıracağım değişiklik olmuş mu görmek için
MerhabaMerhaba tatlı hanımlar.Bende 22 Temmuz da Acıbadem maslak Hastanesinde Yiğit hoca ya prp ve exozm yaptırdım.Benim fsh yüksek amh 0.02.Cyclo -prognova kullandım ve ilk adetimi bu ayın 16. oldum.ilk 2 ay doğal yolla gebelik olabilir dediler.Bu ayı değerlendirmek istiyorum.Acaba doktora gidip yumurta takibi mi yaptırsam ,ovilasyon testi mi yaptırsam yoksa hiçbir şey yapmadan kendi haline mi biraksam
bilemedim
MerhabaSadece prp fiyatı ne kadar acaba ? Bu kadar pahalı olduğunu bilmiyorum ben de yaptıracağım
Üzüldüm yaMerhabalar.Bugün PRP ve Exozm dan sonraki 2.adetimin 2.günü Bülent Tıraş hocamın bağlantılı olduğu doktora muayene oldum.Yine 1 yumurta görünüyor.Onu da doğal yolla değerlendireyim dedim.Doktor bana onu da pek parlak görmedim.Olmaz diyor.Çok üzgünüm.