Çok sağol canımm ne güzel motivasyon verdin
Yok aret hocaya yaptırmadım, bu konuda o meşhur biliyorum ama ben popüler dr ve merkezlere gitmek istemiyorum ya :) yani fabrika gibi olmuşlar, çok kalabalık oluyor, dr unla birebir iletişimde kalman zor, ki süreci dr un mu takip edebilecek sonuna kdr o bile belli değil, randevu saatinde girmen mümkün değil, vs vs.. karşıyım yani :)
ben vadi liv de doğa seçkine gidiyorum, 3 tüp bebek tedavimi de o yaptı. İlk 2si iğneliydi, ilkinden işte donmuş embriyo var, 2.sinde iğnelere cevap vermedi foliküller büyümediler, iptal ettik tedaviyi. Sonra araya prp sıkıştırdım, ama onu kesin Yiğit hocaya yaptıracaktım :) bu konuda en donanımlı hoca o bence. Sonra başka bir dr a gittim, zaten az yumurtan var doğal siklus takibi yapabiliriz dedi. İğneler ki ben en düşük doz kullanmıştım hep, strese sokuyor yumurtaları dedi, ki elde edilen yumurtaların kalitesi de düşük oluyor dedi falan... döndüm doğa hocaya geri ben ilaçsız tedavi istiyorum dedim, sıcak baktı. Bakmasa onunla devam etmezdim
Gel bi taşla 2 kuş vuralım klomen kullan dedi hadi dedim olur :) yani prosedür aynı, aret hoca da yapsa aynı. Dr a ve lab a güveniyorsan başka yerde de neden olmasın. Amma anlattım :)
Bu arada ilk iğneli tedavide toplanan yumurtalarımın en büyüğü 14mm idi, klomen ile ki prp nin de etkisi olmuş olabilir tabi 18-19 mm elde ettik, bir de 14 vardı hatta ama o boş çıktı. Bu da dip not :)