Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba

gerçekten sayıdan çok hıza mı etkisi var??
bizim de problem hızda...

kızlar biz eczanyle 110 tl ye anlaştık. başka inmedi adam. sizce fiyat iyi mi?

karanfilce merhaba canım.biz de bu ay yeni başladık proxeed kullanmaya.Eşim 1 kutuyu 128 tl'ye almış.sizin aldığınız eczanenin fiyatı oldukça uygunmuş.hangi şehirdesiniz acaba?Ankara'daysanız hangi eczaneden aldığınızı yazar mısın?

selam arkadaşlar benim eşimdede morfoloji şekil bozukluğu var.proxeed plus kullanmamızı öneririmisiniz.ayrıca yanına ekstradan bir ürün daha önerebilirmisiniz.
bize doktorumuz E vitamini öermişti morfoloji için.

konyadız
ben de kaç tane eczaneye sordum özellikle devlet hastanesi civarında filan. en uygununu kenarda köşedeki kendi mahallemde buldum

bize doktorumuz E vitamini öermişti morfoloji için.

konyadız
ben de kaç tane eczaneye sordum özellikle devlet hastanesi civarında filan. en uygununu kenarda köşedeki kendi mahallemde buldum

karanfilce canım biz Aksaray'da yaşıyoruz ama eşim gelecek ayın 15'inde bir toplantı için Konya'ya gidecek.Acaba sizin eczacı bize de aynı fiyattan verir mi bir sorsan?O fiyattan verirse biz 6 paket yani 3 aylık ilaç almayı düşünüyoruz.Bir de eğer özel mesaj gönderebiliyorsan eczanenin adını ve adresini yazabilirsen çok sevinirim.Benim gibi sen de yeni üyeysen buradan da yazabilirsin herhalde reklama girmez.

slom kızlar bızde dun aksam ılk olarak proxeed plusa basladık ılac 120 tl eczaneelrde fakat ozel saglık sıgortalarının bazıları karsılıyor bu ılacı ve o 18 tl ye gelıyo ılac ben o sekılde aldım bılgınız olsun ınsallah faydasını gorurruz hepımız

proxeed e ara verip başka bi kürü denedikten sonra tekrar geri dönebilir miyiz. fayda sağlaması için illaki ardışık mı kullanmalı??
kullanacağımız karışımla ikisi ağır kaçabilir de..

proxeed e ara verip başka bi kürü denedikten sonra tekrar geri dönebilir miyiz. fayda sağlaması için illaki ardışık mı kullanmalı??
kullanacağımız karışımla ikisi ağır kaçabilir de..

bıze doktor hıc bırakmamızı soylemıstı ama bılemıyorum kutusunun ustundede ardısık olarak 6 ay kullanılması gerekıo dıyo

arkadaslar proxeed plus ın yan etkısını goren varmı esınde???

karanfilce arkadaşımızın tavsiyesiyle Proxeed Plus'ı Konya'dan almayı düşünüyorduk ama Ankara'da da 110 TL'den veren bi eczane vulduk.hatta eczacı baştan 100 TL'den olur demişti ama sonradan baktı, zam gelmiş ancak 110 yapabilirim dedi, b,z de 4 kutu aldık.

Bayanlar eşleriniz de morfoloji problemi olan herkese proxeed plus ı öneriyorum..Kesinlikle işe yarıyor.Rabbim e şükürler olsun biz denedik ve sonucu olumlu şekilde aldık..Ama bununla beraber bol bol dua edin..Ve işe yarayacağına inanın yeter ki..Allahım herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..Ve bunun içinde sabır diliyorum..Beklemek gerçekten çok zor..Bu ilacı biz epey bi eczaneye ve deposuna sorduk..Zor bulduk..sonra sadece beş kutu kullandık ve sonuç pozitif oldu..Çok şükür=))Bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim..

arkadaslar proxeed plus ın yan etkısını goren varmı esınde???

ayrıca hiç bir yan etkisi yok..Meyve suyuyla karıştırarak içerse daha iyi olur..bu proxed denilen ilaç zaten bol vitamin deposu gibi bişey..o yüzden korkmadan kullanın..Allahım herkese şifasını versin..Ve evlat sahibi yapsın..

çok tebrik ederim Ankaralı. Allah sağlıklada kucağına almayı nasip eder inşallah.Amin.
Bizlerde kullandığımız için proxedi merak ederiz. 5 kutudan sonra değerleriniz neydi biliyor musun? Yoksa ölçtürmeye gerek kalmadan mı hamile kaldın?

bizde kullanıyoruz biz internetten sipariş verdik 115 tl
hergün bi sabah bide akşam içiyor daha ilk kutudayız umarım bizede faydası olur....

Canım biz dört kutu kullandıktan sonra hızlı ileri hareketlilik 37 küsür çıktı..O ay gebelik olmadı..sonra bi kutu daha içti hatta yumurtlama dönemime dört gün kala bitti ilaç..bizde bi kutu daha almak istemedik yumurtlama döneminden sonra bir etkisi olmayacak diye..Rabbimden hayırlısı dedik..Ve sonunda pozitif sonucu görünce çok mutlu olduk..Allahım tez zamanda sizede nasip etsin..amin..

ben kotu olarak yan etkısı demek ıstemedım zaten ama benım esım zaten duskundu bana ama bu ılacla beraber daha bı farklı oldu yanı sureklı ısteklı onu demek ıstedım sızlerdede bole bısey oldumu

ben kotu olarak yan etkısı demek ıstemedım zaten ama benım esım zaten duskundu bana ama bu ılacla beraber daha bı farklı oldu yanı sureklı ısteklı onu demek ıstedım sızlerdede bole bısey oldumu

Allah iyiliğini versin emi..Güldürdün beni..Sonunda bi amaca hizmet ediyoruz:):) istese de istemese de bazı şeyler değişiyor.. Çünkü o ilaç dediğim gibi enerji deposu gibi bişey..İnşallah sizde en kısa zamanda sonuç alırsınız..Rabbim herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…