merhaba
gerçekten sayıdan çok hıza mı etkisi var??
bizim de problem hızda...
kızlar biz eczanyle 110 tl ye anlaştık. başka inmedi adam. sizce fiyat iyi mi?
bize doktorumuz E vitamini öermişti morfoloji için.selam arkadaşlar benim eşimdede morfoloji şekil bozukluğu var.proxeed plus kullanmamızı öneririmisiniz.ayrıca yanına ekstradan bir ürün daha önerebilirmisiniz.
karanfilce merhaba canım.biz de bu ay yeni başladık proxeed kullanmaya.Eşim 1 kutuyu 128 tl'ye almış.sizin aldığınız eczanenin fiyatı oldukça uygunmuş.hangi şehirdesiniz acaba?Ankara'daysanız hangi eczaneden aldığınızı yazar mısın?
bize doktorumuz E vitamini öermişti morfoloji için.
konyadız
ben de kaç tane eczaneye sordum özellikle devlet hastanesi civarında filan. en uygununu kenarda köşedeki kendi mahallemde buldum
özelden gönderdim.
özelden gönderdim.
proxeed e ara verip başka bi kürü denedikten sonra tekrar geri dönebilir miyiz. fayda sağlaması için illaki ardışık mı kullanmalı??
kullanacağımız karışımla ikisi ağır kaçabilir de..
bıze doktor hıc bırakmamızı soylemıstı ama bılemıyorum kutusunun ustundede ardısık olarak 6 ay kullanılması gerekıo dıyo
tüh ya o ballı karışımı da kullanmayı çok istiyorum
arkadaslar proxeed plus ın yan etkısını goren varmı esınde???
ayrıca hiç bir yan etkisi yok..Meyve suyuyla karıştırarak içerse daha iyi olur..bu proxed denilen ilaç zaten bol vitamin deposu gibi bişey..o yüzden korkmadan kullanın..Allahım herkese şifasını versin..Ve evlat sahibi yapsın..
çok tebrik ederim Ankaralı.Allah sağlıklada kucağına almayı nasip eder inşallah.Amin.
Bizlerde kullandığımız için proxedi merak ederiz. 5 kutudan sonra değerleriniz neydi biliyor musun? Yoksa ölçtürmeye gerek kalmadan mı hamile kaldın?
ayrıca hiç bir yan etkisi yok..Meyve suyuyla karıştırarak içerse daha iyi olur..bu proxed denilen ilaç zaten bol vitamin deposu gibi bişey..o yüzden korkmadan kullanın..Allahım herkese şifasını versin..Ve evlat sahibi yapsın..
ben kotu olarak yan etkısı demek ıstemedım zaten ama benım esım zaten duskundu bana ama bu ılacla beraber daha bı farklı olduyanı sureklı ısteklı onu demek ıstedım sızlerdede bole bısey oldumu