- Konu Sahibi kurklukadin
Ama benden başka rahatsız olan yok apartmanda,gerçekten çok ilginç.Havalar soğuyunca zaten giderler diyorlar.Benim midem bulanıyor
Yo tam tersi agac cokene kdr devam eder. Agaci kestirmelisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benden başka rahatsız olan yok apartmanda,gerçekten çok ilginç.Havalar soğuyunca zaten giderler diyorlar.Benim midem bulanıyor
Size de geçmiş olsun,fare daha zormuş yaKarşı binanın sahibini tanıyor musunuz? Çünkü özel mülke müdahale etmezler. Belki mülk sahibi başvurursa olabilir onu bilmiyorum.
Görseniz içindeki cevizlerin hepsi çürümüş.Özel mülke ait ağaçsa,kime aitse sahip çıkması gerekir yaYo tam tersi agac cokene kdr devam eder. Agaci kestirmelisiniz
Görseniz içindeki cevizlerin hepsi çürümüş.Özel mülke ait ağaçsa,kime aitse sahip çıkması gerekir ya
Karşı binanın bahçesinde ama binalar dip dibe diyebilirim.Çok yakınSizin bahcenizde mi? Zabitaya sikayet ederseniz veya cimer kanali ile yaparsanız onlarda mulk sahibini uyarir. Ama park bahceler/ cevre koruma / bazi yerlerde fen isleri MD isle direk ilgilenmez
Teşekkür ederim bilgilendirme içinKaymakamlik belediyeye yazar, sahibini uyarirlar. Herseyin yolu var, yine olmazsa o zmn parasini verip yaptirin ama ozel mulke siz kimseyi sokamazsiniz ceza alirsiniz. Belediyeye de bu agaci kes diyemezsiniz siz Zabitaya yazacaksiniz onlar sahibine soyleyecek
Ev bahçeli mi? Yani eğer site içerisiyse yöneticiyle görüşüsün yok değilse belediyeyi arayın onlar yönlendirirSelam kızlar
Daha önceden konu açmıştım,evde böcek görüyorum diye.Evin her yerini aramama rağmen kaynağını bulamamıştım.
Çok ufak böcekler,susam şeklinde.Evimde bozulan erzağım,baharatım vs yok.
Bugün evi ilaçladım ve dış camlarda,dış mermerlerde o böceği gördüm.Evin etrafı ağaçlık,ceviz ağacı var.Cevizlerin hepsi çürümüş.Yani anlayacağınız o böcekler dışarıdan geliyor.Apartman grubuna da yazdım,çoğu kişide aynı sorun varmış ama gelin görün ki yapabilecekleri bir şey yokmuş.Ya ben çok paniğim,ya da millet çok rahat.
Neyse şimdi bu ağaçları budamaları,ilaçlamaları için nereyi aramam gerekiyor?
Site değil ama binalar birbirine çok yakın.Teşekkür ederimEv bahçeli mi? Yani eğer site içerisiyse yöneticiyle görüşüsün yok değilse belediyeyi arayın onlar yönlendirir
Malesef. Böcekte sinir bozucu insanın midesi bulanıyoSize de geçmiş olsun,fare daha zormuş ya