Allah iyiliğini versin emi..Güldürdün beni..Sonunda bi amaca hizmet ediyoruz:):) istese de istemese de bazı şeyler değişiyor.. Çünkü o ilaç dediğim gibi enerji deposu gibi bişey..İnşallah sizde en kısa zamanda sonuç alırsınız..Rabbim herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..amin..
:))))) ınsallah cnm sızın degerlerınız nasıldı sayınız falan morfolojınız? sende bıur sorun yoktu sanırm ınsallah en kısa surede bızlerede gelır bebıslerı sende bebgını saglıkla al kucagına ınsallahh
Amin Canım inşallah..Rabbim en kısa zamanda hayırlıısıyla nasip etsin herkese..
Bizim ilk yaptırdığımzda morfoloji %14 çıktı.Dr bu şekilde olması lazımdı dedi..Bir ay sonra %2 çıktı..O epey moralimizi bozdu..Dr bu şekilde olrsa aşılama şart dedi..Sonra eşim dört kutu proxeed içti ve %37 oldu.Dr bu şekilde devam edin olur inşallah dedi..Ve çok şükür on beş gün daha kullandı..Bende bişey yoktu çok şükür o yüzden tedavi kısa zamanda sonuç verdi.
karanfilce arkadaşımızın tavsiyesiyle Proxeed Plus'ı Konya'dan almayı düşünüyorduk ama Ankara'da da 110 TL'den veren bi eczane vulduk.hatta eczacı baştan 100 TL'den olur demişti ama sonradan baktı, zam gelmiş ancak 110 yapabilirim dedi, b,z de 4 kutu aldık.
kızlar ben birşey danışmak istiyorum size..Benim eşimde ilerihızlı sperm sayısı düşük ( %25) acaba bu ilacı alcak faydasını görür müyüz?morfolojide 30.. kafam çok karışık..
kızlar ben birşey danışmak istiyorum size..Benim eşimde ilerihızlı sperm sayısı düşük ( %25) acaba bu ilacı alcak faydasını görür müyüz?morfolojide 30.. kafam çok karışık..
hem benim kendi doktorum hemde eşimin doktoru ilerihızlı hareketlilik biraz düşük dedi..hiç de düşük değil neden telaş ettiğinizi anlamadım..
bunların düşük olduğunu kim dedi size.
canım sizin değerler hiçde düşük değil bizde ileri hız %0 onu biraz olsun artırmaya bakıyoruz....
stres yapmayın bence....proxseed de içeriği yüksek bi vitamin takviyesi....
kullanırsa değerleri artacaktır fazlasıyla ama yinede bi doktora danışın derim...
merhaba arkadaslar 1.5 aydır eşim kullanıyor ama 6 ay kullanacak bekliyoruz belki olur cocuğumuz diye biz eczaneden 125tl alıyoruz piyasada kaç bilmiyrum
bu ilacın eczanelere gelişi 102 tl, satış fiyatıda 128 tl imiş. bir gün boyunca fellik fellik eczane dolaşınca öğrendik, biz tanıdık bi yerden gelişine aldık, diğer eczanelerde maximum 110 tlden veriyorlar.
eczaneye gelıs fıyatı 90 tl cnm cok yakın arkadasım var eczacı ordan bılıyorm bende 90 tl den alıyorum
canım ankarada hangi eczane acaba adını yazabilirmisin adresi de?biz daha pahalıya alıyorum 128 e.orası bize yakınsa ben de oradan alayım...
merhaba kızlar ben de 2,5 ay proxeed kullanmamın ardından yapılan aşılamanın ardından yine negatifi gördüm. ve proxeedi bırakmaya karar verdim. sağlam bi doktora görünene kadar da bişey yapmıycam sanırım.
ileri hızımız 0 a düşmüş sayımız 170 milyona çıkmış.toplam hızımız da çok azalmış.
şu ana kadar ne yaptıysam sürekli sayımız arttı ama hızımız sürekli düştü.
ilk yapılan testimizde 73 milyondu keçi boynuzu kürünnün ardından bi test yaptırmıştık 120 milyon oldu en son proxeed ve macun kullandık aşılamada 170 milyon çıktı.
ve hhızlarımız da aynı ölçüde düştü. bizim zaten hızımız düşük.