- 14 Ekim 2011
- 2.097
- 36
Merhaba arkadaşlar proxeed plus kullananlar siz sabah ve akşam aç karına suda eritipmi içiyorsunuz yoksa tok karınamı suda eritip içiyosunuz
doktor bize sabah ve akşam tok karına dedi
proxedd plusun üzerinde ise aç karına diyor şim nasıl kullanacağımızı şaşırdım lütfen yardım edin arkadaşlar(((((((
canım merhaba dr. bizede tok karnına dedi ve eşimde öyle içiyor.aç karnına belki mideyi rahatsız edebilir.dr.un nasıl dediyse öyle içsin eşin...
benim eşim kullandı, ben su anda hamileyim:))) eczanede yoktu ama sipariş verince getirttiler. umarım herkesin işine yarar:))
arkadaşlar proxeed plus bugün elime ulaştı tablet değil toz portakal suyu veya su ile karıştrılarak yemeklerden önce içiniz yazıyor
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi onlarınkisidemi sura eriyecek toz?
meraba canım belliki ilaca yeni başladınız bizde başlamayı düşünüyoruz proxeed in fiyatı ne kadar? daha önce panax diye bitkisel bir hap kullanmıştı eşim ama bi faydası olamadı sperm sayısı düşük birde bunu deneyelim diyoruz...allahım gönlümüze göre hayırlı evlatlar versin inşallah..
Arkadaşlar proxeed plus ı kesinlikle tavsiye ediyorum,kullanmadan önce 12 milyon sperm vardı,2 ay kullandık 3.aya yeni girmiştik ki ben hamile kaldım,mutlaka tüp bebek tedavisinden önce denemenizi tavsiye ediyorum
canım sizde sperm var ama sayısı düşükmüş bizde canlı cansız hiç yok malesef azosperm( keçiboynuzu kürü ve bazı karışımlar yedirirsen eşine inanıyorum doğal yolla sen hamile kalırsın sadece bilinçli davranman gerekli biz peroxeed plsun 1 kutusunu 95 tl ye alıyoruz..
arkadaşlar bu proxeed plus ı nereden temmın edebiliriz? eczanelere sordum ama piyasada yokmuş. netten almayı düşünüyorum ama hangi siteden alacağımı bilemiyorum. daha önce netten alan arkadaşlar varsa hangi siteden aldığını söyleyebilirmi? malum hepsine güven olmuyor? teşekkürler..