Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar proxeed plus kullananlar siz sabah ve akşam aç karına suda eritipmi içiyorsunuz yoksa tok karınamı suda eritip içiyosunuz

doktor bize sabah ve akşam tok karına dedi

proxedd plusun üzerinde ise aç karına diyor şim nasıl kullanacağımızı şaşırdım lütfen yardım edin arkadaşlar(((((((

canım merhaba dr. bizede tok karnına dedi ve eşimde öyle içiyor.aç karnına belki mideyi rahatsız edebilir.dr.un nasıl dediyse öyle içsin eşin...

benim eşim kullandı, ben su anda hamileyim:))) eczanede yoktu ama sipariş verince getirttiler. umarım herkesin işine yarar:))

hamıle kaldı demıssın oncelıkle tebrık ederım sızın sıkıntınız tam olarak neydı acaba cevap bklıorummm

kızlarr benim eşimde kullandı 3 aya gerek kalmadı morfolji bozukluğu vardı sağlıklı sperm 100 de 20 felan dı 60 olması gerekirken ondan öncede 0 dı varikosel oldu ardından hamile kaldım fakat boş gebelik oluşmuştu bunu kullandı ve 2 ay hamile kaldım 20 günüm kalı doğuma ve 8 senedr olmuyodu bebğimiz inşşlhhhhhhhhh olcak inanın ben kendim iiçin sadece babyfocus hamilelik monütörü alıp yumurtlamayı takip etmiştim allahımm en kısa zamnda yavrularınıza kavuştrsunnn sizi çok iyi anlıyorum

meraba canım belliki ilaca yeni başladınız bizde başlamayı düşünüyoruz proxeed in fiyatı ne kadar? daha önce panax diye bitkisel bir hap kullanmıştı eşim ama bi faydası olamadı sperm sayısı düşük birde bunu deneyelim diyoruz...allahım gönlümüze göre hayırlı evlatlar versin inşallah..

Bizde aldık bakalım kullanalım diyoruz ama içinde fruktoz varmış nişasta bazlı şeker.Vücuda zararlı deniyorya.Az buz içmiyorlarki bir paket olduğu gibi.

canım sizde sperm var ama sayısı düşükmüş bizde canlı cansız hiç yok malesef azosperm( keçiboynuzu kürü ve bazı karışımlar yedirirsen eşine inanıyorum doğal yolla sen hamile kalırsın sadece bilinçli davranman gerekli biz peroxeed plsun 1 kutusunu 95 tl ye alıyoruz..

kızlar merhaba
benim eşimdede hız ve morfolojide problem var
hız%5 morfoloji %1
1.5 senedir mücadele veriyoruz daha doğrusu 1.5 sene önce öğrendik
28 yaşındayız 4 yıllık evliyiz
bende keçiboynuzu kürünü çok öneriyorum
bizim ilk testte sayı 4 milyondu 2 ay keçiboynuzu kürü yaptık sayı 20 milyon oldu
ama diğer değerler değişmedi
bu cumartesi testimiz var bakalım ne alemdeler...
olmadı 1 ay sonra micro yaptıracağız zaten doktor direk tüp demişti...
bir mucize olsa ne güzel olur

Arkadaşlar proxeed plus ı kesinlikle tavsiye ediyorum,kullanmadan önce 12 milyon sperm vardı,2 ay kullandık 3.aya yeni girmiştik ki ben hamile kaldım,mutlaka tüp bebek tedavisinden önce denemenizi tavsiye ediyorum

Arkadaşlar proxeed plus ı kesinlikle tavsiye ediyorum,kullanmadan önce 12 milyon sperm vardı,2 ay kullandık 3.aya yeni girmiştik ki ben hamile kaldım,mutlaka tüp bebek tedavisinden önce denemenizi tavsiye ediyorum

tabi kişden kişiye göre değişiyo 7.kutu proxsedi kullanıyoruz ama hala bi gelişme yok

merhaba kızlar..
bizde araştırmalarım sonucu arginmax kullanmaya karar vermiştik hatta aldım ve bi kutu yarılandı..
bugün dr gittimk oda bize proxeed önerdi...bizde başlayacağız bakalım inşallah işe yarar...

canım 95 tl ye nerden alıyosunuz...nette en onuz 110 gibi:44:

Selam arkadaşlar, benim eşimde azosperm+varikosel var, daha varikosel için bişey yapılmadı. daha yaptırmamız gereken bi test kaldı. bu ilacı alıp şimdiden kullansak bi etkisi olur mu? yani önce varikosel ameliyatımı olur, bilgisi olanlar yardımmm lütfennn

canım 95 tl ye nerden alıyosunuz...nette en onuz 110 gibi:44:[/B][/QUOTE]

cnm ben ecza deposundan alıyorum 95 tl ye eczanede 130 tl ecza deposundaki tanıdık vesilesi ile ucuz alabiliyoruz...

arkadaşlar bu proxeed plus ı nereden temmın edebiliriz? eczanelere sordum ama piyasada yokmuş. netten almayı düşünüyorum ama hangi siteden alacağımı bilemiyorum. daha önce netten alan arkadaşlar varsa hangi siteden aldığını söyleyebilirmi? malum hepsine güven olmuyor? teşekkürler..

canım.ben prexeed plus değil ama başka bi kaç şey aldım eczanemizde.com dan...ve çok güvenilir bir site emin olabilirsin..
proxxed orda var..bende araştırmıştım...

Son düzenleme:
en az 6 aylık kullanılması gerekir. buda çok para yapıyor. birde 1 kutusu sadece 15 gün gidiyor. 1 kutı 1 aylık kullanım olsaydı çok daha hesaplı olurdu.en az 1500 tl. gözden çıkartmak gerekir. allah yardım etsin. ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…