Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar,

Ben forumun sessiz takipçilerindenim.

Eşim 24 Haziran'da varikosel ameliyatı oldu. Geçen ay test yaptırdık, hareketli sayıdı %5'ten %7'ye yükselmişti sadece.. Sperm sayısı da düşüktü..

Doktorumuz bize Proxeed önerdi. Dün başladı eşim kullanmaya. İnşallah olumlu sonuç alırız..

Benim sorum, eşim Proxeed'in tadını tek başına beğenmedi, ben de sabah portakal suyuna kattım. Acaba portakal suyu ile karışınca etkisi kaybolur mu diye bir şüphe düştü içime.. Sadece su ile mi içmeli?

Cevaplarsanız çok sevinirim..

Herkese sevgiler..

Merhaba arkadaşlar,

Ben forumun sessiz takipçilerindenim.

Eşim 24 Haziran'da varikosel ameliyatı oldu. Geçen ay test yaptırdık, hareketli sayıdı %5'ten %7'ye yükselmişti sadece.. Sperm sayısı da düşüktü..

Doktorumuz bize Proxeed önerdi. Dün başladı eşim kullanmaya. İnşallah olumlu sonuç alırız..

Benim sorum, eşim Proxeed'in tadını tek başına beğenmedi, ben de sabah portakal suyuna kattım. Acaba portakal suyu ile karışınca etkisi kaybolur mu diye bir şüphe düştü içime.. Sadece su ile mi içmeli?

Cevaplarsanız çok sevinirim..

Herkese sevgiler..

üstünde yazıyor zaten su veya portakal suyu ile kullanabilirsiniz diye bir sakıncası olmaz geçmiş olsun

kızlar bugün eşim 6 paket proxed plus aldı. güvenilir yerden yani eczaneden aldı. 720 tl. para ödedik. hadi hayırlısı

kızlar bizde yeni başladık bu ürünü kullanmaya evet biraz pahalı ama inş sonuç alırız firma baya iddialı bakalım hayırlısıs sonuç alırsak yazarın.Bu arada bu ilacı kullanıpta sonuç alan yokmu hiç ya?

merhaba benim eşim 3 kutu içti ve ben sonucunda hamile kaldım ama bebek 8 hafta 3 günlük iken kalbi durdu kürtaj oldum üzerinden 1 ay geçti , 1 ay sonra eşim tekrar ilaca başlayacak umarım hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimiz olur

merhaba benim eşim 3 kutu içti ve ben sonucunda hamile kaldım ama bebek 8 hafta 3 günlük iken kalbi durdu kürtaj oldum üzerinden 1 ay geçti , 1 ay sonra eşim tekrar ilaca başlayacak umarım hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimiz olur

yine bir sonuç var. inşallah tekrar hamile kalırsın ve bu kez bebeğin seninle kalır.
Bize ilaçtan önceki ve şu an ki değerlerini yazar mısın?

bizim çok karışık :KK43: eşim ilk olarak 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu 1 yıl bekledik hatta padutin diye bir ithal ilaçta kullandık ama olmadı :KK43:
sonra karar verdik ege ünv. tüp bebek merkezine gidelim diye geçen yıl bu zamanlar oraya başvurduk oradan çıkan sonuçta eşimin tekrar çift taraflı varikosel ameliyatı olması gerekiyordu ve olduda haziran ayında sonra 3 ay bekledik. ondan sonra konseyden çıkan sonuç proxxed plus kullanması olmazsa aşılamaya başlayacağımızdı.
bizde ialcı aldık eşim sabah akşam içerek 3 kutu bitirdi tam ege ünv. sperm testi kontrol zamanı gelmişti ben evde idrar testi yaptım sonuç pozitifdi doktara gittik 4 hafta 4 günlük hamileydim ama o mutluluğu ancak 1 ay yaşayabildik sonra bebeğin kalbi durdu. şimdi tekrar ilaca devam edin dediler sonuçta hamile kalabiliyorsunuz deneyin olmazsa gelin dediler
2 ay daha korunmam gerekiyor inşallah ondan sonra Allah tekrar bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. ege ünv sperm sonuçlarını hastanın eline vermiyorlar direk ekrandan bakıyor doktorla o nedenle tam olarak bilmiyorum ama eşimin sperm sayısı 9 milyon olmalı ama bizde hız ve canlılk çok düşük...inşallah bu ilacın faydasını tekrar göerecğiz ben ilacın işe yaradığına eminim çünkü 5 yıllık evliyim ve biz hiç korunmadık ilacı içtikten sonra nasip oldu hamilelik 13/04/2012 seval

kızlar bugün eşim 6 paket proxed plus aldı. güvenilir yerden yani eczaneden aldı. 720 tl. para ödedik. hadi hayırlısı

Keşke o kadar çok almasaydınız,kullanırken hamile kalma durumu olursa elinizde kalmasın.
Biz aylık alıyoruz 2 kutu,herhangi bir sürprizde elimizde kalan olursa seve seve kullanan birine gönderiririm.

bizim çok karışık :KK43: eşim ilk olarak 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu 1 yıl bekledik hatta padutin diye bir ithal ilaçta kullandık ama olmadı :KK43:
sonra karar verdik ege ünv. tüp bebek merkezine gidelim diye geçen yıl bu zamanlar oraya başvurduk oradan çıkan sonuçta eşimin tekrar çift taraflı varikosel ameliyatı olması gerekiyordu ve olduda haziran ayında sonra 3 ay bekledik. ondan sonra konseyden çıkan sonuç proxxed plus kullanması olmazsa aşılamaya başlayacağımızdı.
bizde ialcı aldık eşim sabah akşam içerek 3 kutu bitirdi tam ege ünv. sperm testi kontrol zamanı gelmişti ben evde idrar testi yaptım sonuç pozitifdi doktara gittik 4 hafta 4 günlük hamileydim ama o mutluluğu ancak 1 ay yaşayabildik sonra bebeğin kalbi durdu. şimdi tekrar ilaca devam edin dediler sonuçta hamile kalabiliyorsunuz deneyin olmazsa gelin dediler
2 ay daha korunmam gerekiyor inşallah ondan sonra Allah tekrar bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. ege ünv sperm sonuçlarını hastanın eline vermiyorlar direk ekrandan bakıyor doktorla o nedenle tam olarak bilmiyorum ama eşimin sperm sayısı 9 milyon olmalı ama bizde hız ve canlılk çok düşük...inşallah bu ilacın faydasını tekrar göerecğiz ben ilacın işe yaradığına eminim çünkü 5 yıllık evliyim ve biz hiç korunmadık ilacı içtikten sonra nasip oldu hamilelik 13/04/2012 seval

Merhaba arkadaşım;
biz varikosel olduğunu bilmeden kullanmaya başladık 1 senedir kullanıyoruz.
Ameliyattan sonra hiç test vermedik ama öncesinde hızımızı varikosele rağmen:%50 den %80'e çıkarmıştı.
Sayıda artış olmamıştı.Hıza etkisi olduğuna inanıyorum yani.İnşallah sizde de faydası olur.

Merhaba arkadaşım;
Ameliyattan sonra hiç test vermedik ama öncesinde hızımızı varikosele rağmen:%50 den %80'e çıkarmıştı.
Sayıda artış olmamıştı.Hıza etkisi olduğuna inanıyorum yani.İnşallah sizde de faydası olur.

merhaba:KK3:

gerçekten sayıdan çok hıza mı etkisi var??
bizim de problem hızda...

kızlar biz eczanyle 110 tl ye anlaştık. başka inmedi adam. sizce fiyat iyi mi?

merhaba:KK3:

gerçekten sayıdan çok hıza mı etkisi var??
bizim de problem hızda...

kızlar biz eczanyle 110 tl ye anlaştık. başka inmedi adam. sizce fiyat iyi mi?

Yani biz de sayıya değil de hıza faydası olmuştu,
Hem 3 dereceden büyük bir varikosel sorunumuz olmasına rağmen hız artmış.
İnşallah sizde de artar.
Bu arada evet 110 lira gayet iyi,ondan da altına bulunmaz zaten piyasada.
Sitelerde falan vardır da biz güvenip almıyoruz eczane harici bir yerden.

Yani biz de sayıya değil de hıza faydası olmuştu,
Hem 3 dereceden büyük bir varikosel sorunumuz olmasına rağmen hız artmış.
İnşallah sizde de artar.
Bu arada evet 110 lira gayet iyi,ondan da altına bulunmaz zaten piyasada.
Sitelerde falan vardır da biz güvenip almıyoruz eczane harici bir yerden.

sağol canım cevabın için.
sizin proxeed lerin üzerinde bandrol var mı? bizim yok da:44:
mahallemizdeki eczaneden aldık..

sağol canım cevabın için.
sizin proxeed lerin üzerinde bandrol var mı? bizim yok da:44:
mahallemizdeki eczaneden aldık..

Bandrol yok,zaten diğerlerinde de yoktu.
Eczaneden alıyoruz,Eczacıbaşı güvencesi neticede sanmıyorum bi sorun olsun.
Netten de almıyormuşsun,için rahat olsun.

Merhaba arkadaşım;

canım bizim de hızda sorunumuz var yüzde 5 çıktı...

iki gün oldu doktorumuz bu ilacı verdi bakalım inş faydasını görürüz biz de aylık almayı düşünüyoruz canım

kızlar sizin ilaçların üzeinde karekod var mı bizde yok da :44:

selam arkadaşlar benim eşimdede morfoloji şekil bozukluğu var.proxeed plus kullanmamızı öneririmisiniz.ayrıca yanına ekstradan bir ürün daha önerebilirmisiniz.

X