- 14 Şubat 2012
- 65
- 0
ilk sayfalari okudum proxeed plus ile hamile kalanlar olmus....
bende ebay den bu aksam alicam bu vitamini...
esimin sperm sayisi ilk testde 27 milyon 2.test 18 milyon cikti.. ama hareketlilik ve hiz sorunu var
morfolojisi %3 asilama icin yeterli degilmis doktorun soyledigine gore
tup bebek onerdi
2.kutu bitmek üzere.2 kutu siparişi daha verdim bugün..
ayrıca L-arginine ye de başladık 1 hafta oluyor..
çok ama çok merak ediyorum inşallah düzelme olur..
josecim bizimde harekette sorun var sayımızda 20milyon ameliyatın 3.ayında test yaptırdık değişiklik yok morelimiz bozulsada rabbim eşime ve bana sağlık versin imkanlar el verdikçe çabalamaya devam biz mücadele edicez takdir allahtan sizlerde canınızı sıkmayın dua edelim
evet esra zaten en onemli sey hareket ve hiz oldugunu soyledi doktor...1 milyonla bile hamile kalinabiliyormus ama hareket hiz onemli dedi birde morfoloji bizim %3
bizimkiler tembel demekkinapalim saglik olsun careleri ariyoruz...
biz tup B. yaptiricaz kasim-aralik iste tek istegim ozamana kadar bu vitaminle dogal yoldan hamile kalmak
herseyin hayirlisi ..
Merhabakızlar azosperm olup proxedle canlı sperm çıkışı olan var mı merak ediyorum.
biz de kullanmaya başladık 128den 120ye indi eczacı ama 6 ay bu da eder 12 kutu yani 1.440 tl tutuyor:26:
işe yarar inşallah.
kızlar azosperm olup proxedle canlı sperm çıkışı olan var mı merak ediyorum.
biz de kullanmaya başladık 128den 120ye indi eczacı ama 6 ay bu da eder 12 kutu yani 1.440 tl tutuyor:26:
işe yarar inşallah.
Merhabalar
Arkadaslar bir ay kullandik ilaci ve su an hamileyim. Amerikadan getirttmistim ilaci. Elimde 10kutu kaldi almak isteyenler olursa 1kutusu 99 tl hepsini almak isterseniz daha da ucuza veririm. Bavulda yer kaplamasin diye kutularindan cikartilmis. Fakat her sasenin uzerinde kullanma talimati mevcut. Ozelden yazanlara cevap veremiyorum. Sahibinden. Com maside kullanici adi ile ablam satisa cikardi. Oradan da irtibata gecebilirsiniz. Herkese bol sansss...
bende internette araştırdım ama bulamadım tr ye ye yeni gelmiş zamanla tüm eczanelerde satılmaya başlar heralde eğer birşey öğrenirsem paylaşırım sevgiler
proxeed plus elimde var arkadaşlar yurt dışından getirtmişti görümcem ama gerek kalmadı isteyene uygun gönderebiliriz
proxeed ı kaça veriyorsunuz bizede önerdiler cvp bekliyorum teşekkür ederim şimdiden..