Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:KK70::KK70::KK70:Allah iyiliğini versin emi..Güldürdün beni..Sonunda bi amaca hizmet ediyoruz:):) istese de istemese de bazı şeyler değişiyor.. Çünkü o ilaç dediğim gibi enerji deposu gibi bişey..İnşallah sizde en kısa zamanda sonuç alırsınız..Rabbim herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin..amin..

:))))) ınsallah cnm sızın degerlerınız nasıldı sayınız falan morfolojınız? sende bıur sorun yoktu sanırm ınsallah en kısa surede bızlerede gelır bebıslerı sende bebgını saglıkla al kucagına ınsallahh

:))))) ınsallah cnm sızın degerlerınız nasıldı sayınız falan morfolojınız? sende bıur sorun yoktu sanırm ınsallah en kısa surede bızlerede gelır bebıslerı sende bebgını saglıkla al kucagına ınsallahh

Amin Canım inşallah..Rabbim en kısa zamanda hayırlıısıyla nasip etsin herkese..

Bizim ilk yaptırdığımzda morfoloji %14 çıktı.Dr bu şekilde olması lazımdı dedi..Bir ay sonra %2 çıktı..O epey moralimizi bozdu..Dr bu şekilde olrsa aşılama şart dedi..Sonra eşim dört kutu proxeed içti ve %37 oldu.Dr bu şekilde devam edin olur inşallah dedi..Ve çok şükür on beş gün daha kullandı..Bende bişey yoktu çok şükür o yüzden tedavi kısa zamanda sonuç verdi.

Amin Canım inşallah..Rabbim en kısa zamanda hayırlıısıyla nasip etsin herkese..

Bizim ilk yaptırdığımzda morfoloji %14 çıktı.Dr bu şekilde olması lazımdı dedi..Bir ay sonra %2 çıktı..O epey moralimizi bozdu..Dr bu şekilde olrsa aşılama şart dedi..Sonra eşim dört kutu proxeed içti ve %37 oldu.Dr bu şekilde devam edin olur inşallah dedi..Ve çok şükür on beş gün daha kullandı..Bende bişey yoktu çok şükür o yüzden tedavi kısa zamanda sonuç verdi.

allahım saglıkla versın kucagına mıs kokusuyla canım bızde 2. kutudayız ınsallah bızde sonuc yukselır bızımde 17 ıdı sonra sıfır dedıler sonra 14 sımdıde 2 sımdı kullanıyor esım 2 ay dedı doktor ama 6 ay kullanmak gerekıomus bızde 6 ay dusunuyoruz kullanmayı ısallah bızımde gelır bebısımız bendedebır sorun yok suanda hatta heray 2 tane yumurtam oluyo :) doktorum olursa ıkız rıskınız cok fazla dedı sulalemızde de var herıkı tarafdada ınsallah gelırde ıkız tek razıyım hepsıne

karanfilce arkadaşımızın tavsiyesiyle Proxeed Plus'ı Konya'dan almayı düşünüyorduk ama Ankara'da da 110 TL'den veren bi eczane vulduk.hatta eczacı baştan 100 TL'den olur demişti ama sonradan baktı, zam gelmiş ancak 110 yapabilirim dedi, b,z de 4 kutu aldık.

canım ankarada hangi eczane acaba adını yazabilirmisin adresi de?biz daha pahalıya alıyorum 128 e.orası bize yakınsa ben de oradan alayım...

bızde ozel sıgorta karsılıyor dedıler once 18 tl verceksınız dedıler ama sonra bu ozel vıtamın karsılamıyor dedıler ben 90 tl ye alıyorum ecza deposu olan bır tanıdıktan..

proxeed plusı konyadan aldığınız eczaneyi bana özelden atabilirmisiniz. ben karanfilce ye özel mesaj atamıyorum, mesaj sayısı limiti yuzunden:KK43:((((

Arkadaşlar, eşim Proxeed kullanmadan önce hareketli toplamı %30, hareketsiz toplam %70'di. Eşim 42 gün Proxeed kullandı ve Hareketli toplam %50, Hareketsiz toplam %50 oldu. Yani normal seviyeye geldi...

kızlar ben birşey danışmak istiyorum size..Benim eşimde ilerihızlı sperm sayısı düşük ( %25) acaba bu ilacı alcak faydasını görür müyüz?morfolojide 30.. kafam çok karışık..

kızlar ben birşey danışmak istiyorum size..Benim eşimde ilerihızlı sperm sayısı düşük ( %25) acaba bu ilacı alcak faydasını görür müyüz?morfolojide 30.. kafam çok karışık..

hiç de düşük değil neden telaş ettiğinizi anlamadım..
bunların düşük olduğunu kim dedi size.

canım sizin değerler hiçde düşük değil bizde ileri hız %0 onu biraz olsun artırmaya bakıyoruz....
stres yapmayın bence....proxseed de içeriği yüksek bi vitamin takviyesi....
kullanırsa değerleri artacaktır fazlasıyla ama yinede bi doktora danışın derim...

hiç de düşük değil neden telaş ettiğinizi anlamadım..
bunların düşük olduğunu kim dedi size.
hem benim kendi doktorum hemde eşimin doktoru ilerihızlı hareketlilik biraz düşük dedi..
1.5 yıldır korunmuyoruz ama malesef..3 ay önce yine spermiogram yaptırmıştık yine %25 di değerler..hiç bi ilerleme yok C vitanini falan da kullanıyoruz..
canım sizin değerler hiçde düşük değil bizde ileri hız %0 onu biraz olsun artırmaya bakıyoruz....
stres yapmayın bence....proxseed de içeriği yüksek bi vitamin takviyesi....
kullanırsa değerleri artacaktır fazlasıyla ama yinede bi doktora danışın derim...

canım stres yapan bi çift değiliz,hatta herkes ne kadar rahatsınız bu konuda diyolar..bakalım doktorumuza bi soralım önerirse başlarız artık..

merhaba arkadaslar 1.5 aydır eşim kullanıyor ama 6 ay kullanacak bekliyoruz belki olur cocuğumuz diye biz eczaneden 125tl alıyoruz piyasada kaç bilmiyrum

merhaba arkadaslar 1.5 aydır eşim kullanıyor ama 6 ay kullanacak bekliyoruz belki olur cocuğumuz diye biz eczaneden 125tl alıyoruz piyasada kaç bilmiyrum

bu ilacın eczanelere gelişi 102 tl, satış fiyatıda 128 tl imiş. bir gün boyunca fellik fellik eczane dolaşınca öğrendik, biz tanıdık bi yerden gelişine aldık, diğer eczanelerde maximum 110 tlden veriyorlar...

bu ilacın eczanelere gelişi 102 tl, satış fiyatıda 128 tl imiş. bir gün boyunca fellik fellik eczane dolaşınca öğrendik, biz tanıdık bi yerden gelişine aldık, diğer eczanelerde maximum 110 tlden veriyorlar.

eczaneye gelıs fıyatı 90 tl cnm cok yakın arkadasım var eczacı ordan bılıyorm bende 90 tl den alıyorum

canım ankarada hangi eczane acaba adını yazabilirmisin adresi de?biz daha pahalıya alıyorum 128 e.orası bize yakınsa ben de oradan alayım...

Kızılay'da canım İzmir caddesinden Necatibey'e doğru giderken sola sapan ikinci sokak(Sümer-1 sokak) var.(İzmir caddesinin 2 paralelinde) Adından emin değilim ama google mapsten kontrol ettiğime göre Petek Eczanesi olması lazım.110'dan aldık biz.Allah şifa versin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya yabancı sitelerden falan getirtemez miyiz acaba? Çok pahalı. Neredeyse aşılama fiyatı.

Bu arada bizim evde bir multivitamin vardı onun içindekilere baktım bununla aynı. Sadece l-karnitin eksik. Onu da dışardan alsak aynı etkiyi göstermez mi?

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de 2,5 ay proxeed kullanmamın ardından yapılan aşılamanın ardından yine negatifi gördüm. ve proxeedi bırakmaya karar verdim. sağlam bi doktora görünene kadar da bişey yapmıycam sanırım.
ileri hızımız 0 a düşmüş sayımız 170 milyona çıkmış.toplam hızımız da çok azalmış.
şu ana kadar ne yaptıysam sürekli sayımız arttı ama hızımız sürekli düştü.
ilk yapılan testimizde 73 milyondu keçi boynuzu kürünnün ardından bi test yaptırmıştık 120 milyon oldu en son proxeed ve macun kullandık aşılamada 170 milyon çıktı.
ve hhızlarımız da aynı ölçüde düştü. bizim zaten hızımız düşük.

merhaba kızlar ben de 2,5 ay proxeed kullanmamın ardından yapılan aşılamanın ardından yine negatifi gördüm. ve proxeedi bırakmaya karar verdim. sağlam bi doktora görünene kadar da bişey yapmıycam sanırım.
ileri hızımız 0 a düşmüş sayımız 170 milyona çıkmış.toplam hızımız da çok azalmış.
şu ana kadar ne yaptıysam sürekli sayımız arttı ama hızımız sürekli düştü.
ilk yapılan testimizde 73 milyondu keçi boynuzu kürünnün ardından bi test yaptırmıştık 120 milyon oldu en son proxeed ve macun kullandık aşılamada 170 milyon çıktı.
ve hhızlarımız da aynı ölçüde düştü. bizim zaten hızımız düşük.

merhaba arkadaşım benimde eşimin sperm sayısı 58 milyon çıktı ama hareketli sayısı% 5 ileri hareketli %20 yavaş hareketli. şekil bozukuluğu vardı %15 normal şekilli normalde %30dan büyük olması gerekiyormuş.3 ay bu proxed plus kullandı hem sayısı hemde hareketi arttı ama hala asıl istenilen değil:KK43:(3 ay daha devam dedi tedaviye 10 ağustos gibi tekrar gidecek inş. bakalım o zaman ne çıkacak bilmiyorum

arkadaşlar selam, benimde eşimde varikosel var, hareket ve morfoloji bozuk sayı ise ilk testte 80ken sonrakinde 40milyona düştü o normal sınırlar içinde ama hızlı hareket ilkinde 20iken 14e düştü, morfoloji ise 8,8-8,4 çıktı. Bu hafta proxeed plus a başladı, bu ilacı okudum buradan ama bir de doktor vemax diye bir destek daha verdi, kullanan ve fayda gören var mı acaba? Bir de bu hareket artacağına hep düşüyor, keçiboynuzu pekmezi, arı sütü vs.hiçbirşey fayda etmedi, onları kullanmadan 20ydi, 10gün kullandı, sigara içmedi, gitti 14! şaka gibi, denediğiniz ve etkisini gördüğünüz doğal bir destek var mı?

ilk sayfalari okudum proxeed plus ile hamile kalanlar olmus....
bende ebay den bu aksam alicam bu vitamini...
esimin sperm sayisi ilk testde 27 milyon 2.test 18 milyon cikti.. ama hareketlilik ve hiz sorunu var :KK19:
morfolojisi %3 asilama icin yeterli degilmis doktorun soyledigine gore
tup bebek onerdi

Son düzenleme:
X