• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir yanlışlık olmasın mı canım. Gerçekten de çok fark var
Doktorumuz ile görüştük . Hastanelerin Kriterler farklı olabilir dedi. 2 ay sonra yine aynı yerde sperm örneği vereceğiz. Sonuca göre bir plan yapacağız. Doktor normal karşıladı 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. İlaç, vitamin takviye bişey sorduk. Spermin ilacı Yok dedi ama biz elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Doktorumuz ile görüştük . Hastanelerin Kriterler farklı olabilir dedi. 2 ay sonra yine aynı yerde sperm örneği vereceğiz. Sonuca göre bir plan yapacağız. Doktor normal karşıladı 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. İlaç, vitamin takviye bişey sorduk. Spermin ilacı Yok dedi ama biz elimizden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyoruz. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Spermin ilacı yok biliyorum ama vitaminle desteklenir deseydin:KK47: sen bence vitaminle teste hazırla eşini canm

Macunlar kürler bitkisel ilaçlar vs.. Bunlarında faydası var . Hele bir ay kullanın testinizi yenileyin. Allahtan Umut kesilmez. Elbet bizimde yüzümüz gülecek..

Dün eşim aktara keçiboynuzu almak için gitmiş, önce özünü vereyim demiş adam sonra da konu anlaşılınca v...... diye bir karışım vermiş. Beni aradı ben de al dedim ama bilemedim.

Dün eşim aktara keçiboynuzu almak için gitmiş, önce özünü vereyim demiş adam sonra da konu anlaşılınca v...... diye bir karışım vermiş. Beni aradı ben de al dedim ama bilemedim.
Eşlerimize de üzülüyorum ya bize sormadan bişe yapamıyorlar bu konuda benimkide aynı

Kızlar eşimde sayı ve hız problemi var. Sayımız geçen ay 20 milyon/ml hız %17 (ileri hareketli %4, hareketli %13)

Doktor opstravent diye bir takviye verdi. Başta çok pahalı geldiği için alamadık. Sonra burada araştırdım genelde herkes Proxeed plus kullaniyor. Memnun kalan da baya var sanırım.

Tereddüte kaldım acaba onu mu alsak diye ama içeriklerini karşılaştırınca sanki opstravent daha fazla içeriğe sahip gibi geldi. Onda olmayan diğerinde var bazıları da ortak.

Bu ilaçları kullanmış olan yada farkı bilen var mı? Şu anda Opstraventi kullanıyor 1 kutu bitti 2.ye geçicez. 3 kutu sonunda tekrar değerlere baktiricaz. İnsaallah yanlış seçim yapmamışızdır.

Ekte içerik karşılaştırmalarını koyuyorum. Üstteki Opstravent alttaki Proxeed Plus.
Opstraventteki içerikler diğerinin yarısı görünüyor ama günde 2 tane alınıyor o. Miktarları ayni yani.

DUZENLEME:
Evet arkadaslar konuyu nisanda açmışım tam 3 ay olmuş ve ben hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. İnsaallah kimyasal vs gbi sorunlar yasamadan sağlıkla devam edebilirim. Ilaci kesinlikle kullanin derim. Biz 3 kutuyu bitirdik. İnsaallah sizlere de faydasi olur hepimze bu mutluluk nasip olsun insaallah :dua::dua::dua:
Eki Görüntüle 1981819

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Eşimin de ileri hareketli %1, morfoloji 0.
3 kez tüp bebek denedik maalesef negatif sonuç aldık. Bizim doktor da Proxeed vermişti ama pek faydasını göremedik. Ben de Solgar'ın E, C, Omega 3, Selenyum ve L-Arginine vitaminlerini veriyorum. İlave olarak D vitamini ve Folik asit veriyorum. Bir de keçi boynuzu kaynatıp içiriyordum ama dün keçi boynuzu özü aldım eczaneden artık bunu içeçek :) Sizin kullandığınız vitamin de bayağı sağlam içeriklikmiş. Mutlaka alıp deneyeceğim. 2018 Mart/Nisan ayına kadar düzenli kullanıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Allah hepimizin yüzüne gülsün, sevgiler

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Eşimin de ileri hareketli %1, morfoloji 0.
3 kez tüp bebek denedik maalesef negatif sonuç aldık. Bizim doktor da Proxeed vermişti ama pek faydasını göremedik. Ben de Solgar'ın E, C, Omega 3, Selenyum ve L-Arginine vitaminlerini veriyorum. İlave olarak D vitamini ve Folik asit veriyorum. Bir de keçi boynuzu kaynatıp içiriyordum ama dün keçi boynuzu özü aldım eczaneden artık bunu içeçek :) Sizin kullandığınız vitamin de bayağı sağlam içeriklikmiş. Mutlaka alıp deneyeceğim. 2018 Mart/Nisan ayına kadar düzenli kullanıp tekrar denemeyi düşünüyoruz. Allah hepimizin yüzüne gülsün, sevgiler
Amin canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Insaallah Rabbim size de en hayirlisiyla en kisa zamanda nasip eder. Evet bence de mutlaka bunu da deneyin faydasini goreceginize inanıyorum. Spermler kendini yaklasik 72 gunde yeniliyorlarmis. O yuzden ne deniyorsaniz deneyin en az 3 ay duzenli kullanmaya dikkat edin. Bol sanslar :)

Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?

Nilayovic Nilayovic acaba morfolojinizde düzel me var mı merak ettim.
Bu arada bizde 3 ay proxeed plus kullandık ne Ümit’lerle kullanmıştık ama %1 bile düzelme olmadı.

Canım esin düzenli kullansa 3 ay iyi olur. Mesela proxed yanında başka vitamin de kullansa artma olabilir. Bizim ki 100.000 diye şuan 3 milyon. Bir aydır varikosel ameliyatı oldu. Bunların yanında sperm sayisini arttiran yiyecekler yedir eşine. Mesela haftada 2 kez balık tüketmeli. Çinko almalı. Ceviz bunları düzenli olarak yemeli. Sigara kullanmamalı. İnşallah bir an önce düzelir sonuclariniz. . Allahtan ümidinizi kesmeyin Elbet bir gün dualarımız kabul olur..

Canım esin düzenli kullansa 3 ay iyi olur. Mesela proxed yanında başka vitamin de kullansa artma olabilir. Bizim ki 100.000 diye şuan 3 milyon. Bir aydır varikosel ameliyatı oldu. Bunların yanında sperm sayisini arttiran yiyecekler yedir eşine. Mesela haftada 2 kez balık tüketmeli. Çinko almalı. Ceviz bunları düzenli olarak yemeli. Sigara kullanmamalı. İnşallah bir an önce düzelir sonuclariniz. . Allahtan ümidinizi kesmeyin Elbet bir gün dualarımız kabul olur..
Bu ay promen k ya geçtik. Takviye e vitamini veriyordum onu bıraktım vitaminin içinde var.
Bizde varikosel ameliyatı olcaz onu bekliyorum.

Nilayovic Nilayovic acaba morfolojinizde düzel me var mı merak ettim.
Bu arada bizde 3 ay proxeed plus kullandık ne Ümit’lerle kullanmıştık ama %1 bile düzelme olmadı.

Merhaba, maalesef bizim de düzelmedi. Hatta son yaptığımız tahlilde sayı az diye morfolojiye bakamadık dediler şuan başka vitaminler kullanıyor eşim e vitamini l arginine selenyum vs

Back