- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
- Konu Sahibi nevbahar21
-
VaLLa biz 3 ay kullandık pek bi değişim göremedik..
Ama bu kişiden kişiye göre değişio..
Bende araştırmıştm bunu bazı kullananlar ilk ayda hamile kalmış bazılarınada hiç etki etmemiş..
Bununda garantisi yok tabi..Pahalıda bi ilaç ..Ekonomik durumunu zorlamayanların denemesi lazım..
merhaba arkadaslar bizde 7 aydir proxeed kullaniyoruz 5 aydaki testte sayi 12 milyondan 51 milyona cikti gunde sadece 1 tane kullandik testten sonra dr gunde 2 kullanin dedi ama morfoloji ve hiz hic degismemisti hatta morfoloji dusuk cikti 10 gun sonra 7. ayin sonu olacak ve test yapacagiz bilmiyorum sonuc ne olacak
biz de 5 aydır kullanıyoruz..gunde 1 kullanın demişti doktor,çift taraflı olduğu için..bu hafta test yaptırmamız gerekıyor..bakalım neler olmuş
merhaba kızlar biz ilacı kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu hatta yukarıda da yazmıştım..
üni.hastanesine gittik vede gitmişken ürolojiden sperm analizi de istedik vede gözlerimize inanamadık..
kullanalı 1 hafta oldu ama sonuç güzel..
ml de sayı 15 milyon
ileri hız %13 ayrıca toplam canlı sayımızda artmış..
biz proxeed in yanında birde havuç kürü uyguluyoruz her akşam..
1 ay havuç 1 ay keçiboynuzu kürüyle en az 6 ay devam etmeyi düşünüyorum bakalım şimdiden işe yaramış gibi
1 haftada bu değişimmmm wawwwwwwwwwwwwwww yaneee ::)değerleriniz bence bizden çok önce başlıyorsun bu sperm savaşına:)1 hafta önce degerleniz neydi pekii..bu spermler inanılmaz değişken bişey yaa 72 günde değişio diolar amaa bencee yalan ha bire değişio spermcikler:)
hamile kalanlar var canım burdan bildiğim çok varr 2 milyonla başlayan 600 binle bile başlayan var bence işe yarıyo bizde kullanıyoruz
degerler yukseliyor ama hamis kalan yokmu kizlar...?
aksama bizde ebay den alicaz bende merak ediyorum hamile kalan varmi yokmu diye...
ebay sitesinden bende almak istiyorum eşime ama eşim ya kaçak olursa falan diye eczaneden almak istiyor.eczanedeki 2 kutu 240-250 milyon ama ebayda 2 kutu 170 milyon civarı siz daha önce ebay sitesinden aldınızmı
biz ebay den aldik hatta postayi bekliyorum bugun yarin gelir...
valla her zaman icin hersey ebayde daha ucuz tatlim sadece bu vitaminler degil ornegin arabalar bile (normale gore daha ucuz
ona bakarsan Turkiyede bazi eczanelerde kacak satiyor haberlerde neler goruyoruz sasiriyoruz...
ama tabi bilindik yerden alman icini rahatlatirsa oyle al bence tatlim
yaaa!!! bizde 2 kutu aldik bu vitaminden kasimda gibi herhalde tup bebek olcak benim
o gune kadar kullancak esim bakalim
canım sizin sayıınız kaçtı kullanmaya başla ama anca etkisi 72 günde belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?