• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar bizde 7 aydir proxeed kullaniyoruz 5 aydaki testte sayi 12 milyondan 51 milyona cikti gunde sadece 1 tane kullandik testten sonra dr gunde 2 kullanin dedi ama morfoloji ve hiz hic degismemisti hatta morfoloji dusuk cikti 10 gun sonra 7. ayin sonu olacak ve test yapacagiz bilmiyorum sonuc ne olacak

bizde yaklaşık 2 aydır keçi boynuzu ve 36 gündürde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.. sonuç nadıl bilmıyorum ve çok merak edıyorum normalde 3 ay beklenmesı gerekıyormus ama ben daha fazla dayanamıyorum cumartesi günü eşimi test yapmaya gonderıcem.. bizde olumlumu olumsuzmu sonuç gösterdı bakıcam inşallah sayıda ilerleme olmustur eğer fark görürsem teste bundan sonra keçi boynuzu yerine havuç suyuna başlıcam allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın ... bende hamileyım dediğimiz günleri görmek bizede nasip our inşallahhhhhhh.............

VaLLa biz 3 ay kullandık pek bi değişim göremedik..

Ama bu kişiden kişiye göre değişio..

Bende araştırmıştm bunu bazı kullananlar ilk ayda hamile kalmış bazılarınada hiç etki etmemiş..

Bununda garantisi yok tabi..Pahalıda bi ilaç ..Ekonomik durumunu zorlamayanların denemesi lazım..

merhaba kızlar..
1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor

bizde de sayı ve hız problemi var morfoloji iyi..
1 kez tüp bebek denedik malesef negatifle sonuçlandı..
bugün proxeed aldık günde 2 tane içecek eşim bakalım inşallah şifa olsun hepimize..
inşallah kendilğinden gelir bebklerimiz olmazsa da 2.tüp bebek denememe kadar sayımız hızımız vs artsın istiyorum kaliteli embriyolar için..

bizim değerlerimiz karışık..ilk 2 testimizi ankara düzen lab.da yaptrdık
1.testte: 100 milyon/ml de..ileri hız %20 morfoloji %7 perhiz 10 gün
2.testte:28 milyon ml de..ileri hız%5 morfoloji%14 çıktı perhiz 3 gün

3.testimizi temmuz ayında tüp bebek merkezinde yaptılar nerdeyse canlı sperm kalmamıştı:(:(:( çok üzgünüm..ve şaşkınım nasıl bu kadar azalabildi.varikosel yok..ya ilk merkezde vardı bi hata yada 2.sinde...

neyse bugün başladık ilk testimizi gene düzen labda..kurban bayramında yaptırıcaz kısmetse gelişmeleri yazarım...:34:

Son düzenleme:
VaLLa biz 3 ay kullandık pek bi değişim göremedik..

Ama bu kişiden kişiye göre değişio..

Bende araştırmıştm bunu bazı kullananlar ilk ayda hamile kalmış bazılarınada hiç etki etmemiş..

Bununda garantisi yok tabi..Pahalıda bi ilaç ..Ekonomik durumunu zorlamayanların denemesi lazım..

eşin düzenli kullandı mı bir de kürlerle takviye gerekiyoor olabilir bizde sperm sorunu var proxeed plus kulllanmaya yeni başladık keçiboynuzu kürü de yapıyoruz bakalım sonuç ne olacak

merhaba arkadaslar bizde 7 aydir proxeed kullaniyoruz 5 aydaki testte sayi 12 milyondan 51 milyona cikti gunde sadece 1 tane kullandik testten sonra dr gunde 2 kullanin dedi ama morfoloji ve hiz hic degismemisti hatta morfoloji dusuk cikti 10 gun sonra 7. ayin sonu olacak ve test yapacagiz bilmiyorum sonuc ne olacak

biz de 5 aydır kullanıyoruz..gunde 1 kullanın demişti doktor,çift taraflı olduğu için..bu hafta test yaptırmamız gerekıyor..bakalım neler olmuş

biz de 5 aydır kullanıyoruz..gunde 1 kullanın demişti doktor,çift taraflı olduğu için..bu hafta test yaptırmamız gerekıyor..bakalım neler olmuş

test sonuçlarını buraya yazar mısın biz de yeni başladık sperm sayısının çoğalması için eşim içiyor

merhaba bizde 2 aydır kullanıyoruz aynı zamanda klomen de verdi doktor.... harekette sorun var sayı normal acaba farklı bir seyler kullananlar yazabilir mi kürler ,iilaç gibi sonuç alamazsak tüp bebek denemeyi düşünüyoruz bir seyler yazın lütfen....

merhaba kızlar biz ilacı kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu hatta yukarıda da yazmıştım..

üni.hastanesine gittik vede gitmişken ürolojiden sperm analizi de istedik vede gözlerimize inanamadık..

kullanalı 1 hafta oldu ama sonuç güzel..

ml de sayı 15 milyon
ileri hız %13 ayrıca toplam canlı sayımızda artmış..

biz proxeed in yanında birde havuç kürü uyguluyoruz her akşam..

1 ay havuç 1 ay keçiboynuzu kürüyle en az 6 ay devam etmeyi düşünüyorum bakalım şimdiden işe yaramış gibi:nazar::nazar:

mrb kızlar bizde kullanıyoruz yaklaşık 2 haftadırr düzenli kullanıyoruz günde 2 tane bide klomen kullanıyoruz yanında ek olarak çakşır cayı günde bir fincan,keçi boynnuzu kürü artı her akşam havuç rendeleyip üzerine maydonuz ekleyip bol zeytinyağda koyup yediriyorum artı bol bol fındık ayçiçek alıyo eşim.sayımız 4 milyoncuk ileeri hızımı 0 morfolojimiz ise 1 umudummmm çokk çünkü burda bu şekilde başlayım hamile olan çok insan varr sizde biliyosunuzdur.kendim içinde bu ay soğan kürüne başlayacamm artı folik asit ve omega 3 kullanıyorum ha bide coraspin içiyorum unuttum bişeler varmı aceeppp

merhaba kızlar biz ilacı kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu hatta yukarıda da yazmıştım..

üni.hastanesine gittik vede gitmişken ürolojiden sperm analizi de istedik vede gözlerimize inanamadık..

kullanalı 1 hafta oldu ama sonuç güzel..

ml de sayı 15 milyon
ileri hız %13 ayrıca toplam canlı sayımızda artmış..

biz proxeed in yanında birde havuç kürü uyguluyoruz her akşam..

1 ay havuç 1 ay keçiboynuzu kürüyle en az 6 ay devam etmeyi düşünüyorum bakalım şimdiden işe yaramış gibi:nazar::nazar:

1 haftada bu değişimmmm wawwwwwwwwwwwwwww yaneee ::)değerleriniz bence bizden çok önce başlıyorsun bu sperm savaşına:)1 hafta önce degerleniz neydi pekii..bu spermler inanılmaz değişken bişey yaa 72 günde değişio diolar amaa bencee yalan ha bire değişio spermcikler:)

1 haftada bu değişimmmm wawwwwwwwwwwwwwww yaneee ::)değerleriniz bence bizden çok önce başlıyorsun bu sperm savaşına:)1 hafta önce degerleniz neydi pekii..bu spermler inanılmaz değişken bişey yaa 72 günde değişio diolar amaa bencee yalan ha bire değişio spermcikler:)

evet canım bu proxeed süper bişey bence..
kullanmaya devam:):)
değerlerimizi önceki sayfada ilk mesajımda uzun uzun yazdım cnm :34:

degerler yukseliyor ama hamis kalan yokmu kizlar...?
aksama bizde ebay den alicaz bende merak ediyorum hamile kalan varmi yokmu diye...

Son düzenleme:
hamile kalanlar var canım burdan bildiğim çok varr 2 milyonla başlayan 600 binle bile başlayan var bence işe yarıyo bizde kullanıyoruz

degerler yukseliyor ama hamis kalan yokmu kizlar...?
aksama bizde ebay den alicaz bende merak ediyorum hamile kalan varmi yokmu diye...

ebay sitesinden bende almak istiyorum eşime ama eşim ya kaçak olursa falan diye eczaneden almak istiyor.eczanedeki 2 kutu 240-250 milyon ama ebayda 2 kutu 170 milyon civarı siz daha önce ebay sitesinden aldınızmı

ebay sitesinden bende almak istiyorum eşime ama eşim ya kaçak olursa falan diye eczaneden almak istiyor.eczanedeki 2 kutu 240-250 milyon ama ebayda 2 kutu 170 milyon civarı siz daha önce ebay sitesinden aldınızmı

biz ebay den aldik hatta postayi bekliyorum bugun yarin gelir...
valla her zaman icin hersey ebayde daha ucuz tatlim sadece bu vitaminler degil ornegin arabalar bile (normale gore daha ucuz
ona bakarsan Turkiyede bazi eczanelerde kacak satiyor haberlerde neler goruyoruz sasiriyoruz...
ama tabi bilindik yerden alman icini rahatlatirsa oyle al bence tatlim:16:

biz ebay den aldik hatta postayi bekliyorum bugun yarin gelir...
valla her zaman icin hersey ebayde daha ucuz tatlim sadece bu vitaminler degil ornegin arabalar bile (normale gore daha ucuz
ona bakarsan Turkiyede bazi eczanelerde kacak satiyor haberlerde neler goruyoruz sasiriyoruz...
ama tabi bilindik yerden alman icini rahatlatirsa oyle al bence tatlim:16:

ne yapacagımızı şaşırdık valla hayırlısıyla bebeciklerimiz gelseydi rahat nefes alırdık

canım sizin sayıınız kaçtı kullanmaya başla ama anca etkisi 72 günde belli oluyo

tatlim bizim 1.test 27 milyon 2.test 18 milyon dusmus ama bu testleri yaptirali cok oldu yani 3-4 ay oldu belkide fazla bilmiyorum
3 ayda bir kaliteleri degisiyor biliyosun..!!!
esim sigarayi birakti bugun vitaminlerimiz geldiii bakalim sabah aksam ac karninaydi sanirim icecek....

Son düzenleme:
Back