• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saybell

umutsuzluğa kapıldım.:18: bizim morflj de 1.
4 aylık kullanımda bir etki olmadı diyorsun. ben çok umtlanmıştım. bir çoğunun bu ilaçla fayda bulup hamile kaldığını okumuştum.
Bizim morfljler düşük olduğu için etki etmiycek o zaman. Bizde benden çok eşim heveslenmişti. Ben çok güvendiğim için o da güvendi bu ilaca. Ne olacak böyle şaşırıp kalıyorum bazen. aşılama içinde 0 - 1 morfolojide tutmaz diyorlar. :43:
Tek başına proxed değilde başka ilaçlar mı verilmeli. bi daha 2. kutudayız. 5 .kutu da gidip baktırcam. yolumuz doğru mu? bu kadar zamanda illaki bir sonuç çıkar heralde.

saybell

umutsuzluğa kapıldım.:18: bizim morflj de 1.
4 aylık kullanımda bir etki olmadı diyorsun. ben çok umtlanmıştım. bir çoğunun bu ilaçla fayda bulup hamile kaldığını okumuştum.
Bizim morfljler düşük olduğu için etki etmiycek o zaman. Bizde benden çok eşim heveslenmişti. Ben çok güvendiğim için o da güvendi bu ilaca. Ne olacak böyle şaşırıp kalıyorum bazen. aşılama içinde 0 - 1 morfolojide tutmaz diyorlar. :43:
Tek başına proxed değilde başka ilaçlar mı verilmeli. bi daha 2. kutudayız. 5 .kutu da gidip baktırcam. yolumuz doğru mu? bu kadar zamanda illaki bir sonuç çıkar heralde.

cm umutsuzluğa kapılma bence... herkeste farklı etki gösteriyo.. sdece proxeed mi kullanıyosunuz?

Evet .sabah akşam.

onun yanında e vitamini c vitaminide kullanın zaten sperm dediğimiz şey vitaminlerden ibaret..
bizde sperm düşüklüğü hareket sorunu var cnm..
saraçoğlu hocam görüştüm ben fsh hormonundan kaynaklanıyomuş bu yüzden
sadece bize evicap vitamin verdi.. sizde kullanabilirsiniz hiçbi zararı yok zaten..
evicap 400mg 5-10 milyon bişey...
vitamin yüklemesi yap eşine.. keçiboynuzu kürü yap...

kızlar bende yazayım deneyimlerimizi. eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 1 ay önce proxeed plus kullanmaya başlamıştı. toplamda 4 ay kullandı. aslında doktor kontrolünde olmaksızın kullandık.3. aydateki testte morfololiji %1 den %3 e çıkmıştı. ama ileri hız hep %7 de kaldı. sperm sayısı olarak sıkıntı yoktu ama yine de onda da artış sağladı ve 81 milyondu ml.de. ilacı bıraktı zaten çok pahalıydı ilaç, 7. ay doktora gittik doktor bu sefer ilaç yazıcam dedi, ve bu ilacı yazdı reçeteye. 7. ayda sayıda biraz düşüş olmuştu o da muhtemel ilacı bıraktığından. yani sanırım sayıyı artırmada gerçekten işe yarıyor ama morfolojik olarak ne kadar etkili bilemiyorum. zaten sayı arttıkça morfolojide o derece artış gösterebiliyor arkadaşlar. şu anda eşim ilaca tekrar başladı, yanında bir de evicap kullanıyor. gelişmeler oldukça burdan sizi bilgilendiririm. bu arada bayan olarak sizde yumurta takibi hormon rahim filmi gibi testlerinizi yaptırın derim. çünkü bizim doktorlarımız eşimin değerlerini morfoloji düşükte olsa kötü bulmuyorlar, biz bunlara normal diyoruz diyorlar, o nedenle ben şu anda yumurta takibi yaptırıyorum. allah hepimize yardım etsin.

arkadaşlar bende çoğu zaman umutsuzluğa kapılıyorum ama aslında işe yarasada yaramasada herşeyi denemekte fayda var.tabiki her bünyede farklı olacaktır.o yüzden ilaçları kürleri kullanma konusunda istikrarlı olalım.en azından 3 ay... burada bazen çok eski yazıları okuyorum 2007 yada 2009 daki aynı bizim şu anki çırpınmalarımızı o zaman arkadaşlarımız yaşamışlar ama şu an çoğunun resminde bebeklerinin resimleri kimisi aşılama kimisi doğal yolla kimisi tüple (ikizlerinin:)resimlerinin koymuşlar...kimisinin bebekleri kocaman olmuş yani rabbim nasip etmiş .anlayacağınız herkes aynı yollardan geçiyor inşallah hayırlı salih ve sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz bizde geç olsunda güç olmasın..çokta geç olmasın Allahım:(

merhaba kızlar faydalı olduğunu düşündüğüm bir ilaç eşimde kullandı sayı 4 milyondu 1.5 ayın sonunda yani toplamda 3 kutunun sonunda 16 milyon oldu hala kulanmaya devam ediyoruz umarım sizdede işe yarar.

merhaba kızlar faydalı olduğunu düşündüğüm bir ilaç eşimde kullandı sayı 4 milyondu 1.5 ayın sonunda yani toplamda 3 kutunun sonunda 16 milyon oldu hala kulanmaya devam ediyoruz umarım sizdede işe yarar.

inşallah canım ya birde hızda bir etkisi oldumu acaba yada morfolojide

inşallah canım ya birde hızda bir etkisi oldumu acaba yada morfolojide

canım hızda bir değişiklik olmadı hatta başta biraz kötüye bile gitti sonra tekrar düzeldi morfoloji konusunda bişey diyemiycem çünkü eşimde hep %85 üstünde çıktı ama ben bu ilaçı kullanmaya başlamadan önce çok araştırma yaptım morfolojide sayıda ve harekette çok etkili olduğunu defalarca okudum sizede şifa olun inşallah.

canım hızda bir değişiklik olmadı hatta başta biraz kötüye bile gitti sonra tekrar düzeldi morfoloji konusunda bişey diyemiycem çünkü eşimde hep %85 üstünde çıktı ama ben bu ilaçı kullanmaya başlamadan önce çok araştırma yaptım morfolojide sayıda ve harekette çok etkili olduğunu defalarca okudum sizede şifa olun inşallah.

bizdede hız sorunu varda o yüzden kullanıyoruz inşallah işe yarar

slm canım bizde şu an proxeed kullanıyoruz 2 aydır falan bakalım inşallah iyi sonuç alırız daha gitmedik doktora 10 gün sonra gidicez canım

mrb cnm.bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.yaklaşık 3 ay oldu.1 hafta 10 güne kadar gidicez tahlile.umarım sonuçlarımız iyi çıkar işe yaramıştır ilaçlar...

cnm hız dediğin hareketlilik dimi... onun için havuç suyu kürü var
çok etkili olduğunu okuyorum.. mutlaka sende haberdarsındır ama...

canım ileri hız evet havuç suyu yapmadım evikap kullandık ikiside e vitamini ya zaten fazlası iyi değilmiş karaciğer için birde proxeed tete var e vitamini o yüzden onu yapmadık canım fazlası zarar hatta proxeed kullanıyor diye 400mg evikapıda her gün değil gün aşırı kullanmaya başladık inşallah işe yarar canım bakalım

mrb cnm.bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.yaklaşık 3 ay oldu.1 hafta 10 güne kadar gidicez tahlile.umarım sonuçlarımız iyi çıkar işe yaramıştır ilaçlar...

hadi bakalım bizde aynılarını kullanıyoruz sonuçları yazarsın inşallah umut olursun bize

Nevbaharcım cnm inşallah iyi sonuç alırız burayada yazarım.sizlere umut olur inşallah.bakalım önümüzdeki hafta belli olacak herşey.Rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versinnn.cnm sizin sonuçlar nasıldı?bizim sayı 19 milyon.hareketlilik % 28 morfoloji 3 tü.sadece hareketlilik sorun dedi doktor bize ileri hızlı ve yavaş ileri hızlının toplamı % 50 olmalıymış en az. tabii bizim de 28. o yüzden bize klomen ve proxeed verdi bakalım nasıl olacak.Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin .kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnn:))

Nevbaharcım cnm inşallah iyi sonuç alırız burayada yazarım.sizlere umut olur inşallah.bakalım önümüzdeki hafta belli olacak herşey.Rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versinnn.cnm sizin sonuçlar nasıldı?bizim sayı 19 milyon.hareketlilik % 28 morfoloji 3 tü.sadece hareketlilik sorun dedi doktor bize ileri hızlı ve yavaş ileri hızlının toplamı % 50 olmalıymış en az. tabii bizim de 28. o yüzden bize klomen ve proxeed verdi bakalım nasıl olacak.Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin .kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnn:))

Akmelek cnm insallah iyi sonuclar alirsiniz. Hangi doktora tedavi oluyorsunuz. Güzel dualarinaaaa aminnnn diyorummmm:16:

bence değerleriniz fena değil bizim hareketlilik toplamda yüzde14 ileri hız 0 birde morfoloji yüzde1 sayı sorunu yok ama sayıyı yükseltmek daha kolay bunlar pek yükselmiyor ..inşallah yükselir canım hadi bakalım değerleri yazalım inşallah olumlu olur

nevbahar21 hangi doktora tedavi oluyorsunuz acaba? Bize ilac vermedi doktorumuz:44:

canım bizim doktor ferruh akay bizede ilaç vermedi 3 ay bekledik boş yere 3. ayda değerler değerler yükselmeyince klomen ve trental verdi biz bunların yanında proxeed evikap çinkoda aldık ama işe yaradımı bilemem..ben şimdi olsa doktor ilaç verömesede kullanırdım bence sizde en azından proxeed kullanın derim.doktorlar ameliyatın başarısını değerlendirmek için ilaç vermiyorlar...

kızlar bugün eşim 3.ay sonuçlarını göstermeye doktora gitti.doktor önce sperm sayısının sonra hızın en son da morfolojinin artacağını söylemiş.ilaç sormuş eşim ilacım morfolojiye etkisi olmaz ciddi bir hormon problemi yoksa eğer demiş...

Back