- Konu Sahibi nevbahar21
-
tatlim bizim 1.test 27 milyon 2.test 18 milyon dusmus ama bu testleri yaptirali cok oldu yani 3-4 ay oldu belkide fazla bilmiyorum
3 ayda bir kaliteleri degisiyor biliyosun..!!!
esim sigarayi birakti bugun vitaminlerimiz geldiii bakalim sabah aksam ac karninaydi sanirim icecek....
merhaba canım ebaydan sipariş verince ne kadar sürede elinize ulaştı canım...
merhaba kartaneleri 4. gun geldi... zaten 4-5 gun icinde gelir yaziyordu...
paypal kullandınız değil mi...
bide aldığınız ürübler gümrüğe takılmıyormu bi ara yurt dışından getirilmiyor deniyordu bu yüzden soruyorum bizde proxeed kullanıyoruz 3 ay oldu dünyanın parasını verdik acaba bizdemi yurt dışından getitrsek acaba...
ama bunun için ingilizce lazım maalesef oda bizde yok
cnm biz yurt disinda oturuyoruz ... bu yuzden biraz daha avantajlliyz galiba:44:
gumruge takilmaz TR de ebay den hersey alanlar var tanidiklarimda var oyle birsey duymadim..
paypal kullanmiyorum tiklarsan o kismi gecersin .. biz oyle yapiyoruz...
toplam kac para verdin cokmu pahali ben 2 kutu £80 aldim
ya kizlar acaba gunde 1 kez mi icse 2 kezmi bazilariniz gunde bir kez kullanmis topikte okudugma gore:44::44:
biz ebay den aldik hatta postayi bekliyorum bugun yarin gelir...
valla her zaman icin hersey ebayde daha ucuz tatlim sadece bu vitaminler degil ornegin arabalar bile (normale gore daha ucuz
ona bakarsan Turkiyede bazi eczanelerde kacak satiyor haberlerde neler goruyoruz sasiriyoruz...
ama tabi bilindik yerden alman icini rahatlatirsa oyle al bence tatlim
ya kizlar acaba gunde 1 kez mi icse 2 kezmi bazilariniz gunde bir kez kullanmis topikte okudugma gore:44::44:
tatlim bizim 1.test 27 milyon 2.test 18 milyon dusmus ama bu testleri yaptirali cok oldu yani 3-4 ay oldu belkide fazla bilmiyorum
3 ayda bir kaliteleri degisiyor biliyosun..!!!
esim sigarayi birakti bugun vitaminlerimiz geldiii bakalim sabah aksam ac karninaydi sanirim icecek....
kızlar bizde proxeed plus ve l arginine ye yeni başlıcaz doktor 1 ay kullanılan bir ilac demişti ama günde 2 kere mi içicez sayımız iyi ama morfoloji %2 bizimde kaç tane kullanmamızı tavsiye edersiniz
kızlar bizde proxeed plus ve l arginine ye yeni başlıcaz doktor 1 ay kullanılan bir ilac demişti ama günde 2 kere mi içicez sayımız iyi ama morfoloji %2 bizimde kaç tane kullanmamızı tavsiye edersiniz
sağol canım bunun yanında da yapmamız yada içmemiz gereken şeyler var mı daha çabuk etkisini göstermesi için biliyor musun?günde 2 kez içmeniz daha iyi olacaktır bence canım..
canım tavsiye edilen sabah akşam tok karna 1 tane ama sizin degerleriniz çokda kötü değil gibi hani ondan dolayı 1 tanede olabilir
canım bugün bir arkadaşla konuşuyordum onun doktoruda bunların günlük bile değiştini sölemişş mesela bir gün öncesinde sıcak banyo yapması alkol alması stresli olması hersey etkileyebiliyomuş
Sabah aksam cnm gunde iki kez. Yaninda l-arginine 1000 mg ver daha cok arttirir ce daha hizli sonuc verir fiyati ucuz 3ay gider 55 tl
canım biz birde keçiboynuzu kürü uyguluyoruz...1 ay keçiboynuzu yapıcaz..sonra 1 ay havuçuyu kürü..sağol canım bunun yanında da yapmamız yada içmemiz gereken şeyler var mı daha çabuk etkisini göstermesi için biliyor musun?
yaa !!!!! ben ac karna biliyodum 2 gundur basladi esim ac karnina iciyor:44:
sayi evet fena degil hic yoktan iyidir ama hizi ve kalitesi dusukmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?