• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimin spermiogram testi aşağıdaki şekilde. Öneri bekliyoruz... 2 -3 farklı doktora gittik, hepsi tüp bebek diyor. Proxeed'in faydası olur mu sizce? Benzer durumda olanların tavsiye ve önerilerini bekliyoruz.
Perhiz : 3 gün
Likefaksiyon Süresi : 30
Viskozite : N
Ph : 7,4
Hacim gr / ml : 2.2
Total Sayı Mily/Ejakulat : 19.1
İleri Hareteketli:%19
A: %4
B:%15
C hareketli : %34
Toplam Hareketli:%53
D Hareketsiz: %47
Toplam ileri hareketli sperm sayısı: 3,6 milyon
Lökosit : 10 milyon
Morfoloji;
Normal: %2

Eşimin spermiogram testi aşağıdaki şekilde. Öneri bekliyoruz... 2 -3 farklı doktora gittik, hepsi tüp bebek diyor. Proxeed'in faydası olur mu sizce? Benzer durumda olanların tavsiye ve önerilerini bekliyoruz.
Perhiz : 3 gün
Likefaksiyon Süresi : 30
Viskozite : N
Ph : 7,4
Hacim gr / ml : 2.2
Total Sayı Mily/Ejakulat : 19.1
İleri Hareteketli:%19
A: %4
B:%15
C hareketli : %34
Toplam Hareketli:%53
D Hareketsiz: %47
Toplam ileri hareketli sperm sayısı: 3,6 milyon
Lökosit : 10 milyon
Morfoloji;
Normal: %2
Bizde proxeed bi işe yaramadı emodex kullandım 2. Ayda hamile kaldım ama eşim Kaan aydos a gitti spermlerde dna hasarı çıktı. Tüp bebek yaptırmadan bu hasar testine baktirin bence. Bizim tüp bebek hayal kırıklığı ile sonuclanmisti

Bu desteği kadınlar da kullanabiliyor mu, doktor eşime verdi fakat eşim midesinden dolayı kullanamadı, aldığımız kutu olduğu gibi duruyor. Vitamin desteği olarak ben içebilir miyim acaba. İçeriğinde bir sürü vitamin var belki bir faydası olur vitamin anlamında...

Sperm sayısı 200 milyon
Morfoloji 2
İleri hareketli %35

Bebek olmuyor diye gittik sonuçlarımız bu. Eşim 1,5 aydır proxeed, evicap ve klomen kullanıyor. İlaçlardan sonra ilk kez denedik, reglime 5 gün var, test şu an negatif. Bu kutu bitince tekrar test yaptıracağız, olumlu olumsuz değerlendirmesini yazarım tekrardan. Umarım tutmuştur veya ocak ayında tutar :/ proxeed ve evicap 300 küsür tl tutuyor, insan boşuna da her ay bu masrafı yapmak istemiyor ama mecbur işte..

Sperm sayısı 200 milyon
Morfoloji 2
İleri hareketli %35

Bebek olmuyor diye gittik sonuçlarımız bu. Eşim 1,5 aydır proxeed, evicap ve klomen kullanıyor. İlaçlardan sonra ilk kez denedik, reglime 5 gün var, test şu an negatif. Bu kutu bitince tekrar test yaptıracağız, olumlu olumsuz değerlendirmesini yazarım tekrardan. Umarım tutmuştur veya ocak ayında tutar :/ proxeed ve evicap 300 küsür tl tutuyor, insan boşuna da her ay bu masrafı yapmak istemiyor ama mecbur işte..
canım başka bir forumda hamile olduğunu gördüm eşimde şimdi proxeed kullanmaya başladı siz ne kadar kullanıdınız acaba bizimde morfoloji 1

canım başka bir forumda hamile olduğunu gördüm eşimde şimdi proxeed kullanmaya başladı siz ne kadar kullanıdınız acaba bizimde morfoloji 1
Merhaba 🌸 eşim ekimden beri toplamda 2,5 kutu bitirdi, ara sıra kullandı düzensiz. Bu ay sigarayı 1,5 paketten günde 1 dala düşürdü ve hamile kaldım. Belki alakası vardır bilemiyorum. Ama proxeed gerçekten iyi bir ilaç.

Merhaba 🌸 eşim ekimden beri toplamda 2,5 kutu bitirdi, ara sıra kullandı düzensiz. Bu ay sigarayı 1,5 paketten günde 1 dala düşürdü ve hamile kaldım. Belki alakası vardır bilemiyorum. Ama proxeed gerçekten iyi bir ilaç
Peki ilaç değerlerinizi ne kadar yükseltti ölçtürdünüz mü değerleriniz kaçtı kaç oldu

Back