- Konu Sahibi nevbahar21
-
Akmelek cnm insallah iyi sonuclar alirsiniz. Hangi doktora tedavi oluyorsunuz. Güzel dualarinaaaa aminnnn diyorummmm
kızlar bugün eşim 3.ay sonuçlarını göstermeye doktora gitti.doktor önce sperm sayısının sonra hızın en son da morfolojinin artacağını söylemiş.ilaç sormuş eşim ilacım morfolojiye etkisi olmaz ciddi bir hormon problemi yoksa eğer demiş...
bence değerleriniz fena değil bizim hareketlilik toplamda yüzde14 ileri hız 0 birde morfoloji yüzde1 sayı sorunu yok ama sayıyı yükseltmek daha kolay bunlar pek yükselmiyor ..inşallah yükselir canım hadi bakalım değerleri yazalım inşallah olumlu olur
ne bileyim cnm öyle görünüyor ama malesef gebelikte yok:2:tabii yine de allahıma binlerce kez şükürler olsun.cnm inşallah sizinde değerleriniz bir an önce düzelir.allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere...evet cnm yazalım değerleride inşallah olumlu olur....
cnm bi sakıncası yoksa sonuçlarınız nasıl yazarmısın.inşallah hepimizin değerleri istenilen düzeye gelir ve mutlu sonla biter cnm...bizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah
cnm bi sakıncası yoksa sonuçlarınız nasıl yazarmısın.inşallah hepimizin değerleri istenilen düzeye gelir ve mutlu sonla biter cnm...bizde bebeklerimize kavuşuruz inşallah
ameliyat öncesi toplam sperm 40 milyon ml de 10 milyon ileri hız 0 morfoloji 1
ameliyat sonrası(3.ay) toplam sperm 135 milyon mlde 21 milyon ileri hız 5 morfoloji1 hiçilaç kullanmadık sadece 2 ay keçiboynuzu kürü yaptık son 10 gün kala onu da bıraktık o kadar.
ameliyat öncesi toplam sperm 40 milyon ml de 10 milyon ileri hız 0 morfoloji 1
ameliyat sonrası(3.ay) toplam sperm 135 milyon mlde 21 milyon ileri hız 5 morfoloji1 hiçilaç kullanmadık sadece 2 ay keçiboynuzu kürü yaptık son 10 gün kala onu da bıraktık o kadar.
kızlar ateş ölçme yöntemiyle yumurtladığımızı nasıl anlıyoruz bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz?
:44:
gerçektenmi canım yaa,ay çok mutlu oldum..cevabın için çok saol arkadaşım ya...inşallah dediğin gibi olur bizimki de..ama ilacı bırakalı 3 ay falan oldu henüz gitmedik doktora,çünkü ben laparoskopi oldum benden sonrada eşim apandist ameliyatı oldu gitmeye fırsat olmadı umarım ilacın etkisi gitmemiştir
arkadaşlar benim eşimde proxeed plus ve klomen kullanıyordu daha öncede yazmıştım.3 ay sonunda tahlil yaptırdık dün.size yazmak istedim sonuçları sayımız 19 milyondan 20 milyona çıktı.morfoloji aynı kaldı.hareketliliğimiz % 28 den % 40 a yükseldi.bize hareketlillikte faydası oldu yani.doktorumuzfaydasını görüyoruz devam dedi.bakalım 6 ayın sonunda sonuçlarımız dahada iyileşir inşallah.allah herkesin yardımcısı olsun...
bir üç ay daha sabır diyoruz.. kaç üç aylar geçecek acaba kaçıncı sabırlarla devam edicez bu yola
ben sayının artışını bekliyordum. şu ana kadar hep sayıyı yükseltip harekete ve morfolojiye pek fayda sağlamadığını okumuştuk.1 milyon artış az ama hareket nerdeyse iki katına çıkmış.. Hayırlısı diyelim. ben böyle bir sonuçta sanırım bir üç daha bekleyemezdim. bilemiyorum zaman ne gösterecek biz daha 1 ay oldu başlayalı... ilacın yarı parasına aldığım özel karışım bizim sayımızı 1 milyon artırmıştı. ileri hareketimizi 7 den 22 ye çıkarmıştı yani yerinde hareketlimizi ileri yollandırmıştı.. 3 aylık zamanda beklenen sonucu alamazsam tekrar karışıma döneceğim. hayırlısı bakalım
böyle bir durumda nasıl bekleyemezdin anlayamadım cnm??valla cnm ben sayı artar diye bekliyordum ama hareketlilik arttı şaşırdım:))siz ne karışımı kullanıyorsunuz cnm bizde alalım şu karışımdan yada yapalım.etkisi çok iyi olmuş çünkü.hem karışım hem ilaç kullansak bi sorun olmaz sanırım....
ah be güzelim yaş 35 olunca daha bekleyemiyorsunbi aktardan almıştım hiç ümidim yoktu. kızcaız bana içinde yok yok dedi.. ümitlendirdi. eşim az az yedi tadı çok keskindi bir ayda bitmesi gerekirken 2 ayda bitirdi gibi hatta az daha var içinde onuda yedir diyo bana. o da öyle istiyor ki. ilaçla 9 milyon olan sayımız ayda 10 milyon oldu diyelim bana bi üç ay daha beklemek işte bu yüzden çok zor beklemek. artık aşılama ile başlayıp yol nereye çıkıyorsa oraya kadar devam etmek istiyorum.ama aklımda olan aşılma olsa bile yine ilacı kullandıracağım. sonuçta aşılama ile olma ihtimalimiz bile çok az.
şu karışımın adı ne merak ettim
Adı yok. öyle bir sürü şey katılmış dükkan sahibinin kendi hazırladığı bir karışım. Hızımızın az da olsa artşını bu karışıma borçluyuz. Lakin bitti. Bu karışıma devam etmelimiydik bilmiyorum. Bırakınca hızda düşüş olur mu diye merak ediyorum. Şu an 3. kutu proxedimizin sonundayız pazartesi 4 e başlıyoruz. Keçiboynuzu pekmezi akşmları 2 şer kaşık yediriyorum. Ayrıca süt bal pekmez karıştırıp sabah içiriyorum. mayıs 9-10 gibi de regl dönemim. Bakalım inşallah bir düşüş olmamıştır. Ve 5. ye başlamadan inşallah gelir sayın yolcuM Herşey Allah tan.Cuma ya dökülen meleklerin yüzü suyu hürmetine inşallah hayırlısıysa Allah benim gibi bekleyen kerkesin yüzünü güldürür..
Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?