• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bizde proxeed plus ve l arginine ye yeni başlıcaz doktor 1 ay kullanılan bir ilac demişti ama günde 2 kere mi içicez sayımız iyi ama morfoloji %2 bizimde kaç tane kullanmamızı tavsiye edersiniz

canım doktorunuzun tavsiyesine uyun bence l arginede vermiş zaten istersen günde bi tane ver

hadi yaa okadarrr bak sen su veletlereee:52:
artik isin mecazi tarafina bakmaya basladim:9:

bunlar tam birr velettt hakikatenn:))))bizde yok yokkkkk canım keşke sadece hız sorunumuz olsa en azından tek bişeye yönelirdik eşinde varikosel felan yok demi.benim eşimin fsh düşük sebep bu görünüyoo:(hızımın 0 morfolojimiz 1 sayı 4 milyon bakalım inşşalla olur allah büyük

yaa !!!!! ben ac karna biliyodum 2 gundur basladi esim ac karnina iciyor:44:
sayi evet fena degil hic yoktan iyidir ama hizi ve kalitesi dusukmus

canım biz tok karna kullanıyoruz ankarada kaan hoca var belki duymuşsundur o söledi bize ama eşimde çok dikkat etmiyor malesef sabah kahvaltı yapmayı sevmediği için bazen aç karınada alabiliyo

canım biz birde keçiboynuzu kürü uyguluyoruz...1 ay keçiboynuzu yapıcaz..sonra 1 ay havuçuyu kürü..
bunun yanında bol bol ceviz-badem-fındık yiyor..
kahvaltıda keçiboynuzu pekmezi yiyor eşim..
bunları da uygulayabilirsin...

canım benim eşimde yemeklerden hemen önce içiyor...

aysunnayycigim senin esin kurleri cevizleri yiyiyor iciyor...ne guzel yaa
keci boynuzu kurunu yaptim icti simdi bulamiyorum burada sadece pekmezini bulup aldik cevizle birlikte 1-2 gun yedi yok sevmiyor yemiyor
zaten istahli birisi degil vitamin sart bize anlayacagin..

Son düzenleme:
canım biz tok karna kullanıyoruz ankarada kaan hoca var belki duymuşsundur o söledi bize ama eşimde çok dikkat etmiyor malesef sabah kahvaltı yapmayı sevmediği için bazen aç karınada alabiliyo

evet duydum kaan hoca bahsediliyor cnm..
benim esimde kahvalti yapmayi sevmez bende zorla hazirlayip yediriyorum:1:
iste saglikli beslenme ne kadar onemli herseye yansiyor

Son düzenleme:
bunlar tam birr velettt hakikatenn:))))bizde yok yokkkkk canım keşke sadece hız sorunumuz olsa en azından tek bişeye yönelirdik eşinde varikosel felan yok demi.benim eşimin fsh düşük sebep bu görünüyoo:(hızımın 0 morfolojimiz 1 sayı 4 milyon bakalım inşşalla olur allah büyük

varikosel yok allaha sukur denizcigim
bizim morfoloji sanirim %3 du en son....testin uzerinden bayagi gecti bilmiyorum simdi aynimi
bizim hiz %6 galiba asilama icin yeterli degil demisti...
stress cok etkiliyormus birde kesinlikle spor yapin dedi egzersiz veya yuruyus yapin dedi...
zaten yurt disinda hemen ilk 3 sorulari yasiniz kac? sigara-alkol? spor yapiyormusunuz?
stress en son demisti

varikosel yok allaha sukur denizcigim
bizim morfoloji sanirim %3 du en son....testin uzerinden bayagi gecti bilmiyorum simdi aynimi
bizim hiz %6 galiba asilama icin yeterli degil demisti...
stress cok etkiliyormus birde kesinlikle spor yapin dedi egzersiz veya yuruyus yapin dedi...
zaten yurt disinda hemen ilk 3 sorulari yasiniz kac? sigara-alkol? spor yapiyormusunuz?
stress en son demisti

valla canım bu doktorlarada güven olmuyo yaa ::(bizim ileri hız 0 ken bile aşılama olabilir demişlerdi biliyormusun.spora vakit bulamıyorum ki canım yürüyüş yapmayı isterdim ama sabah işe gidiyorum akşam geliyorum spora vakit kalmıyo.stresse ise engel olamıyorum farklı bir hobi arıyorum kendime ne yapabilirim diyede çok düşünüyorum öle bişey bulmak istiyorum kii çocuk fikri tamamen gitsin aklımdan.

valla canım bu doktorlarada güven olmuyo yaa ::(bizim ileri hız 0 ken bile aşılama olabilir demişlerdi biliyormusun.spora vakit bulamıyorum ki canım yürüyüş yapmayı isterdim ama sabah işe gidiyorum akşam geliyorum spora vakit kalmıyo.stresse ise engel olamıyorum farklı bir hobi arıyorum kendime ne yapabilirim diyede çok düşünüyorum öle bişey bulmak istiyorum kii çocuk fikri tamamen gitsin aklımdan.

aynen cnm bizde calisiyoruz yuruyus bile yapamiyoruz vakit kalmiyor dedigin gibi..
doktorlara guven olmuyor haklisin cnm

aynen cnm bizde calisiyoruz yuruyus bile yapamiyoruz vakit kalmiyor dedigin gibi..
doktorlara guven olmuyor haklisin cnm

canım biz ilk doktorlar bu anlamda çok yetersiz söyledikleri şeyler havada kalıyor net değil dedikleri şey tıp bu konuda yetersiz:((hemen tüp bebek deyip kestirip atıyorlar.ben tüp bebek yaptırmak hiç istemiyorum inşalla gerek kalmaz burdan gördüğüm kadarıyla çok insan var bizim gibi olupda doğal yoldan hamile kalan

aysunnayycigim senin esin kurleri cevizleri yiyiyor iciyor...ne guzel yaa
keci boynuzu kurunu yaptim icti simdi bulamiyorum burada sadece pekmezini bulup aldik cevizle birlikte 1-2 gun yedi yok sevmiyor yemiyor
zaten istahli birisi degil vitamin sart bize anlayacagin..

evet canım yer sağolsun hiç zorluk çıkarmıyor..
keçiboynuzunu bizde zor bulduk canım mevsimi değilmiş.
eylül sonu yeni mahsul gelir dediler.
ozaman rahatça bulabilirsin sende taze taze.

bende proxeeden yanındA L-arginende kullandırayım diyorum..oda iyiymiş.

Son düzenleme:
kızlar eşim proxeed kullanıyor..yanında L-arginende içirmek istiyorum..
acaba ikisini aynı anda içse problem olur mu?

canım biz ilk doktorlar bu anlamda çok yetersiz söyledikleri şeyler havada kalıyor net değil dedikleri şey tıp bu konuda yetersiz:((hemen tüp bebek deyip kestirip atıyorlar.ben tüp bebek yaptırmak hiç istemiyorum inşalla gerek kalmaz burdan gördüğüm kadarıyla çok insan var bizim gibi olupda doğal yoldan hamile kalan

al benden de okadar allah biliyor icimi ,hic tup bebek yaptirmak istemiyorum keske gerek kalmasa yaa...!!!:19:
ama olmadi artik zaman kaybetmek istemiyorum mecbur yaptircaz..:19:
iste bu vitaminler insallah ise yararda supriz biseyler olur ya..!!

canım doktorunuzun tavsiyesine uyun bence l arginede vermiş zaten istersen günde bi tane ver
1 tane proxeed 1 arginin vereyim en iyisi yanında tekrar vitamin hapları verirsem fazlamı gelir çünkü daha önceden almıştık kullanmak için yarım bırakmıştık çinko,ace selenyum,b vitaminleri bunların hepsi proxeed de var

1 tane proxeed 1 arginin vereyim en iyisi yanında tekrar vitamin hapları verirsem fazlamı gelir çünkü daha önceden almıştık kullanmak için yarım bırakmıştık çinko,ace selenyum,b vitaminleri bunların hepsi proxeed de var

evet olmayan varsa onları ver ama diğerlerini verme bence..agır felan gelmesin ben sadese proweed plus veriyorum bide klomen başka bişe vermiyorum ilaç olarak ama keçiboynuzu kürü uyguluyorum zeytin yağında bekletilmiş incir yiyo günde bi tane fıstık fındık ve ceviz günlük ayçiçeği yiyo.bide macun yapıyorum ballı onu yiyo ama onu hergün değil arada yiyo sayımızı çok merak ediyorum bende en son 4 miyondu 2 ay oldu klomene başlayalı umarım artış vardır.

evet olmayan varsa onları ver ama diğerlerini verme bence..agır felan gelmesin ben sadese proweed plus veriyorum bide klomen başka bişe vermiyorum ilaç olarak ama keçiboynuzu kürü uyguluyorum zeytin yağında bekletilmiş incir yiyo günde bi tane fıstık fındık ve ceviz günlük ayçiçeği yiyo.bide macun yapıyorum ballı onu yiyo ama onu hergün değil arada yiyo sayımızı çok merak ediyorum bende en son 4 miyondu 2 ay oldu klomene başlayalı umarım artış vardır.
macunu nasıl yapıyorsun yani içinde neler var ben birde arı sütü aldırmayı düşünüyorum çok etkiliymiş henüz denemedik ama ayrıca kuru inciri nasıl yapıyorsun zeytin yağında bekletilmiş derken yani geceden mi yapıyorsun

arkdş bizde ameliyattan 3ay sonra basladık proxeed plus bir hafta oluyo ilacı kullanalı 6.ayımızda hamile kalamazsam tekrar dr gittiğimizde bu kez ne önerir sizce yorumlarınızı bekliyorum ilacı kullanıp hamile kalanlar buraya

proxedin içinde e vitamini ve omega yok.acaba bunları ekstra alsak nolur?
bi de azosperm olup proxedden fayda gören var mı?

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza şuanda bizde proxeed plus kullanıyoruz ikinci kutudayız eşimdede hareketlilik problemi var aslında fazla düşükde değil değerimiz ileri hareketli %30 ama hamile kalamıyorum doktor varikosel dedi ama henüz ameliyat demedi ve proxeed kullanmamızı önerdi aranızda kullanıpta hamile kalan varmı ?

bizde 3.kutuya geçtik gerçektende merak ediyorum durumlar nedir??

inşallah iyileşme oluyordur.

havuç kürü ve L arginine de devam..

Back