- Konu Sahibi nevbahar21
-
saybell
umutsuzluğa kapıldım.:18: bizim morflj de 1.
4 aylık kullanımda bir etki olmadı diyorsun. ben çok umtlanmıştım. bir çoğunun bu ilaçla fayda bulup hamile kaldığını okumuştum.
Bizim morfljler düşük olduğu için etki etmiycek o zaman. Bizde benden çok eşim heveslenmişti. Ben çok güvendiğim için o da güvendi bu ilaca. Ne olacak böyle şaşırıp kalıyorum bazen. aşılama içinde 0 - 1 morfolojide tutmaz diyorlar.
Tek başına proxed değilde başka ilaçlar mı verilmeli. bi daha 2. kutudayız. 5 .kutu da gidip baktırcam. yolumuz doğru mu? bu kadar zamanda illaki bir sonuç çıkar heralde.
cm umutsuzluğa kapılma bence... herkeste farklı etki gösteriyo.. sdece proxeed mi kullanıyosunuz?
Evet .sabah akşam.
merhaba kızlar faydalı olduğunu düşündüğüm bir ilaç eşimde kullandı sayı 4 milyondu 1.5 ayın sonunda yani toplamda 3 kutunun sonunda 16 milyon oldu hala kulanmaya devam ediyoruz umarım sizdede işe yarar.
inşallah canım ya birde hızda bir etkisi oldumu acaba yada morfolojide
canım hızda bir değişiklik olmadı hatta başta biraz kötüye bile gitti sonra tekrar düzeldi morfoloji konusunda bişey diyemiycem çünkü eşimde hep %85 üstünde çıktı ama ben bu ilaçı kullanmaya başlamadan önce çok araştırma yaptım morfolojide sayıda ve harekette çok etkili olduğunu defalarca okudum sizede şifa olun inşallah.
bizdede hız sorunu varda o yüzden kullanıyoruz inşallah işe yarar
slm canım bizde şu an proxeed kullanıyoruz 2 aydır falan bakalım inşallah iyi sonuç alırız daha gitmedik doktora 10 gün sonra gidicez canım
cnm hız dediğin hareketlilik dimi... onun için havuç suyu kürü var
çok etkili olduğunu okuyorum.. mutlaka sende haberdarsındır ama...
mrb cnm.bizde proxeed plus ve klomen kullanıyoruz.yaklaşık 3 ay oldu.1 hafta 10 güne kadar gidicez tahlile.umarım sonuçlarımız iyi çıkar işe yaramıştır ilaçlar...
hadi bakalım bizde aynılarını kullanıyoruz sonuçları yazarsın inşallah umut olursun bize
Nevbaharcım cnm inşallah iyi sonuç alırız burayada yazarım.sizlere umut olur inşallah.bakalım önümüzdeki hafta belli olacak herşey.Rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versinnn.cnm sizin sonuçlar nasıldı?bizim sayı 19 milyon.hareketlilik % 28 morfoloji 3 tü.sadece hareketlilik sorun dedi doktor bize ileri hızlı ve yavaş ileri hızlının toplamı % 50 olmalıymış en az. tabii bizim de 28. o yüzden bize klomen ve proxeed verdi bakalım nasıl olacak.Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin .kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnn:))
Nevbaharcım cnm inşallah iyi sonuç alırız burayada yazarım.sizlere umut olur inşallah.bakalım önümüzdeki hafta belli olacak herşey.Rabbim hepimizin hakkımızda hayırlısını versinnn.cnm sizin sonuçlar nasıldı?bizim sayı 19 milyon.hareketlilik % 28 morfoloji 3 tü.sadece hareketlilik sorun dedi doktor bize ileri hızlı ve yavaş ileri hızlının toplamı % 50 olmalıymış en az. tabii bizim de 28. o yüzden bize klomen ve proxeed verdi bakalım nasıl olacak.Allah herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin .kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnn:))
nevbahar21 hangi doktora tedavi oluyorsunuz acaba? Bize ilac vermedi doktorumuz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?