• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar proxeed den kaç kutu kullanmak gerekiyo,yani eşim 4-5 kutu falan ancak kullandı faydası olmuşmudur ki,daha doktorada gitmedik bilgisi olan varmı,şimdiden tşkler

Benim eşim ocak ayında başladı günde birtane 2kutu kullandıktan sonra test yaptırdık ve sayı %100 artmış

Benim eşim ocak ayında başladı günde birtane 2kutu kullandıktan sonra test yaptırdık ve sayı %100 artmış

gerçektenmi canım yaa,ay çok mutlu oldum..cevabın için çok saol arkadaşım ya...inşallah dediğin gibi olur bizimki de..ama ilacı bırakalı 3 ay falan oldu henüz gitmedik doktora,çünkü ben laparoskopi oldum benden sonrada eşim apandist ameliyatı oldu gitmeye fırsat olmadı umarım ilacın etkisi gitmemiştir

Biz geçen ay tüp bebek merkezine gittik. ama doktor sizin tüp bebeğe ihtiyacınız yok normal yolla olur biraz daha deneyin dedi. keçi boynuzu pekmezini su ile karıştırıp içiriyordum bi ara eşime. onu deneyebilirisn onu yapması kolay.

çok güzel ya inşallah hayırlı haberlerini alırız bu ara bal polen kullanıyor bitince keçiboynuzunu senin dediğin gibi yaparım inşallah çok sağol canım

slm beni hatırlanırsindir buraya yatmıştım eşim'in test sonucu çıktı ve sayı 2ye katlanmış 2ay kullandı sadece ve 2.3milyon'dan 4.8milyon'a çıkmış ama hareket ve morfoloji aynı değişiklik olmadığı gibi biraz da azalma var bize tüp bebek görünüyor

keşke tam üç ay kullansaydı çünkü etkisini 3 ayda gösteriyor belki tüpe gerek kalmazdı

sayı 20milyon civarı hareket %5 civarlarındamorf% 0 ve 1 arası değişiyor böle işte

morfoloji bizimde aynı c vitamini iyi geliyor diye okudum burda her gün 1 pardak portakal suyu içiyoruz. bu kullanılan yağlar yanmış közlenmiş şeyler vs... vücutta oksidan etki yapıyor buda hücrelerin yapısını bozuyor, portakal suyu antioksidan olduğu için bu tarz yiyeceklerin vücuttaki zararlı etkisini ortadan kaldırıyor.benim kadın doğum doktorum yeşil çayında bu etkiyi yaptığını söyleid ama onun tadı çok kötü içemiyor..internette ararştırırsan antioksidan maddeleri onları kullanmakta fayda var morfoloji için.. Allah yardımcımız olsun inşallah

slm benimde eşim varikoseldi amaliyat oldu hiç değişiklik olmadı sonra eşim kürler kullandı bir dönem sonra eşimde 3 milyon oldu ama o arada devam etmedik tüpde yapamadık bir yıl sonra yapılan tahlilde eşimin tekrar kötü olmuş bugün öğrendim çok üzgünüm yaza tüp bebek yapacaz ama mikro tese olabilir istiyorumki azda olsa bulunsun sonra tüp bebek yapalım ama üzgünüm bana yardımcı olun eşim azo sperm bu şekilde olanlar paylaşın birbirimize yardımcı olalım

slm benimde eşim varikoseldi amaliyat oldu hiç değişiklik olmadı sonra eşim kürler kullandı bir dönem sonra eşimde 3 milyon oldu ama o arada devam etmedik tüpde yapamadık bir yıl sonra yapılan tahlilde eşimin tekrar kötü olmuş bugün öğrendim çok üzgünüm yaza tüp bebek yapacaz ama mikro tese olabilir istiyorumki azda olsa bulunsun sonra tüp bebek yapalım ama üzgünüm bana yardımcı olun eşim azo sperm bu şekilde olanlar paylaşın birbirimize yardımcı olalım

gecmıs olsun..benım de esım varıkosel amelıyatı oldu. daha ıkı hafta oldu. merakla 3 ayın gecmesını beklıyorum.tatlım sen esının kürlerını yapmaya devam et. keciboynuzu kürünü mutlaka uygula. ve benım tavsıyem proxeed plus ve zinko al. cok faydasını göreceksınız bence. proxeed kullanıcısı 2 mılyon sayılı bır hastanın bu ilçtan sonra 12 mılyon oldugunu duydum. tabıı kürler ve macunların destegı cok önemlı. hepımız senınle aynı durumdayız. ama bu öyle ıkı ay yapıım sonlandırıyım dıyebılecegın bır sürec degıl. en az 3 ve en cok 6 ay.. ilaçlar ıcın bu süreler. kürlerı çocuk sahıbı oluyosunuz lafını duyana kadar yapmaya devam etmen lazım. günde 1 tane ıncırı zeytınyagında bırkaç saat beklet ve yedır esıne. senın destegın ve rabbımın sonsuz hıkmetıyle ınsaallah hersey cok güzel olacak:)

kürlere ve ilaçlara tekrar devam edin bence bak faydasını görmüşsünüz çok geçmiş olsun

kesinlikle çok faydalı bi ilaç.eşimdede varikosel vardı.ameliyat oldu.ameliyatan önce ilkinde 8 milyondu.ikincisinde 36 milyon bu ilacı kullandı + ameliyat oldu sayı 111 milyona çıktı.

kesinlikle çok faydalı bi ilaç.eşimdede varikosel vardı.ameliyat oldu.ameliyatan önce ilkinde 8 milyondu.ikincisinde 36 milyon bu ilacı kullandı + ameliyat oldu sayı 111 milyona çıktı.
sayı değeri çok güzel artmış peki hareket nasıl değiştimi

gecmıs olsun..benım de esım varıkosel amelıyatı oldu. daha ıkı hafta oldu. merakla 3 ayın gecmesını beklıyorum.tatlım sen esının kürlerını yapmaya devam et. keciboynuzu kürünü mutlaka uygula. ve benım tavsıyem proxeed plus ve zinko al. cok faydasını göreceksınız bence. proxeed kullanıcısı 2 mılyon sayılı bır hastanın bu ilçtan sonra 12 mılyon oldugunu duydum. tabıı kürler ve macunların destegı cok önemlı. hepımız senınle aynı durumdayız. ama bu öyle ıkı ay yapıım sonlandırıyım dıyebılecegın bır sürec degıl. en az 3 ve en cok 6 ay.. ilaçlar ıcın bu süreler. kürlerı çocuk sahıbı oluyosunuz lafını duyana kadar yapmaya devam etmen lazım. günde 1 tane ıncırı zeytınyagında bırkaç saat beklet ve yedır esıne. senın destegın ve rabbımın sonsuz hıkmetıyle ınsaallah hersey cok güzel olacak:)

teşekkür edrim tabiayaaa tekrar saraçoğluyla irtibata geçeceğim dün aradım yurt dışına çıkmış haftaya geliyormuş ve siziin söylediğiniz ilaçları eczaneye soracam ondanda alıp bakalım canım kaan aydosa mail attım hemen cevapladı ve şöyle söyledi iğne varmış haftada 2 kere kullanılıyormuş iğnenin tanesi 70 tl miş 4 veya 6 ay kullanacakmış gelin eşini muayene edyim dedi ve eğer bir sonuç alınmazsa tet yapacağını ve tesede 2000 tl dedi ve bu iğneleri kurumunuz karşılamıyor dedi yani bilemiyorum yaza tüp bebek yaptıracağız ne kadar faydalı olabilir ve dr abdullah armanada mail attım cevap bekliyorum bakalım ne diyecek:nazar:

teşekkür edrim tabiayaaa tekrar saraçoğluyla irtibata geçeceğim dün aradım yurt dışına çıkmış haftaya geliyormuş ve siziin söylediğiniz ilaçları eczaneye soracam ondanda alıp bakalım canım kaan aydosa mail attım hemen cevapladı ve şöyle söyledi iğne varmış haftada 2 kere kullanılıyormuş iğnenin tanesi 70 tl miş 4 veya 6 ay kullanacakmış gelin eşini muayene edyim dedi ve eğer bir sonuç alınmazsa tet yapacağını ve tesede 2000 tl dedi ve bu iğneleri kurumunuz karşılamıyor dedi yani bilemiyorum yaza tüp bebek yaptıracağız ne kadar faydalı olabilir ve dr abdullah armanada mail attım cevap bekliyorum bakalım ne diyecek:nazar: rabbim senin eşine şifa versin sizde hemen kürlere başlaayın isterseniz saraçoğlunu arayın canım

canım eşin hangi ilacı kullandı bizde söyle allah daha artırsın spermlerini amin:nazar:

slm arkadaşlar benimde eşim de sperm azlığı çıktı argenin kullandı 1 ay sadece 500 bin artmıştı 1.5 dan 2 milyona çıktı şimdi de proxeed verdi gerçekten işeyarıyor mu %100 artı demmişiniz inş bizdede artar.

slm arkadaşlar benimde eşim de sperm azlığı çıktı argenin kullandı 1 ay sadece 500 bin artmıştı 1.5 dan 2 milyona çıktı şimdi de proxeed verdi gerçekten işeyarıyor mu %100 artı demmişiniz inş bizdede artar.

canım çoğu kişide işe yaramış inşallah sizdede artar denemekte fayda var

Burata üye olduğum tarihten bu yana sürekli takip ediyorum. ilk günlerde bu ilacın adını duydum araştırdım sizler gibi :10: Eh çok metini duydum. O sıralrda 6 aylık evliyiz. Şu an 10.aydayız. ilk gittiğimiz tüp bebek kliniğindeki doktor bu ilacı ve yanında bir vitamini önerdi. Almadık. Kür yaptırdık dışarda. iki ay onu kullanalım sonra alırız ilacı dedik. İki ay sonra ikinci testimizi yaptık. Sayımız 1 milyon artmış sadece. 8 olan spermimiz 9 , toplam hızımız 29 dan 33 e yükselmiş. ileri hızımız 7 den 22 ye yükselmiş..morfoloji 1..
Artık br başka hasteneye gitmemiz gerektiğine ve ilaçlarla bu işi görmemiz gerektiğine karar verdik. geçen ay gittik. bize verilen tek ilaç proxeed .2.kutumuzdayız. forumda 2 kutudan sonra hamile kalanları okudum. öyle heyecanlanıyorum ki. her gün buraya gelip bu ilaçdan fayda gören sonuç alan varmı diye bakıyorum. Galiba herkez bizim gibi henüz kutularına devam ediyor. 6 kutu yani 3 ay kullanmamızı önerdi doktor. morfoji 1 içinde niyeyse ona takılmayın diyor. çok kafaya takıyorum korkuyorum hiç mi olmayacak yoksa. 3 ay sonunda olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Allahım inşallah ben gibi bekleyen herkese sabır versin. En kısa zamanda bebek hasretlerini bitrsin. Amin..:26:

Burata üye olduğum tarihten bu yana sürekli takip ediyorum. ilk günlerde bu ilacın adını duydum araştırdım sizler gibi :10: Eh çok metini duydum. O sıralrda 6 aylık evliyiz. Şu an 10.aydayız. ilk gittiğimiz tüp bebek kliniğindeki doktor bu ilacı ve yanında bir vitamini önerdi. Almadık. Kür yaptırdık dışarda. iki ay onu kullanalım sonra alırız ilacı dedik. İki ay sonra ikinci testimizi yaptık. Sayımız 1 milyon artmış sadece. 8 olan spermimiz 9 , toplam hızımız 29 dan 33 e yükselmiş. ileri hızımız 7 den 22 ye yükselmiş..morfoloji 1..
Artık br başka hasteneye gitmemiz gerektiğine ve ilaçlarla bu işi görmemiz gerektiğine karar verdik. geçen ay gittik. bize verilen tek ilaç proxeed .2.kutumuzdayız. forumda 2 kutudan sonra hamile kalanları okudum. öyle heyecanlanıyorum ki. her gün buraya gelip bu ilaçdan fayda gören sonuç alan varmı diye bakıyorum. Galiba herkez bizim gibi henüz kutularına devam ediyor. 6 kutu yani 3 ay kullanmamızı önerdi doktor. morfoji 1 içinde niyeyse ona takılmayın diyor. çok kafaya takıyorum korkuyorum hiç mi olmayacak yoksa. 3 ay sonunda olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Allahım inşallah ben gibi bekleyen herkese sabır versin. En kısa zamanda bebek hasretlerini bitrsin. Amin..:26:

ay inşallah fayda eder canım bende umut etmek istiyorum ama keçiboynuzundanda çok umudum vardı ama bizde işe yaramadı bizde bu ilaca başladık inşallah faydasını görürüz.

merhaba kızlar
bende 3 yıllık evliyim.10 aydır bebek istiyoruz.ilk 6 ay doktora gitmedik.sonra gittik.eşimde morfoloji bozuklupu çıktı.%0
sperm sayısı normalden 2 katı fazla.96 milyon sanırım.
ama morfoloji % 0
4 aydır düzenli olmasa da proxeed plus ve keçi boynuuzu kullanıyor eşim.ilk 2 ay düzenli içti sonra br içti bir içmedi.sanırım sıkıldı.bende üstüne gitmiyorum.çünkü bende ne olcağını bilmediğim için tuhaf bir duygu içindeyim.1 ay sonra tekrar gidicez tekrar test için.ne olcak bilmiyorum ama ümitsizim.düzelmiş olsa zaten bu 4 ay içinde hamile kalırdım diye düşünüyorum.

Back