Burata üye olduğum tarihten bu yana sürekli takip ediyorum. ilk günlerde bu ilacın adını duydum araştırdım sizler gibi
Eh çok metini duydum. O sıralrda 6 aylık evliyiz. Şu an 10.aydayız. ilk gittiğimiz tüp bebek kliniğindeki doktor bu ilacı ve yanında bir vitamini önerdi. Almadık. Kür yaptırdık dışarda. iki ay onu kullanalım sonra alırız ilacı dedik. İki ay sonra ikinci testimizi yaptık. Sayımız 1 milyon artmış sadece. 8 olan spermimiz 9 , toplam hızımız 29 dan 33 e yükselmiş. ileri hızımız 7 den 22 ye yükselmiş..morfoloji 1..
Artık br başka hasteneye gitmemiz gerektiğine ve ilaçlarla bu işi görmemiz gerektiğine karar verdik. geçen ay gittik. bize verilen tek ilaç proxeed .2.kutumuzdayız. forumda 2 kutudan sonra hamile kalanları okudum. öyle heyecanlanıyorum ki. her gün buraya gelip bu ilaçdan fayda gören sonuç alan varmı diye bakıyorum. Galiba herkez bizim gibi henüz kutularına devam ediyor. 6 kutu yani 3 ay kullanmamızı önerdi doktor. morfoji 1 içinde niyeyse ona takılmayın diyor. çok kafaya takıyorum korkuyorum hiç mi olmayacak yoksa. 3 ay sonunda olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum. Allahım inşallah ben gibi bekleyen herkese sabır versin. En kısa zamanda bebek hasretlerini bitrsin. Amin..:26: