- Konu Sahibi nevbahar21
arkadaşlar eşim azosperm. acaba proxed plus sadece az sayıda spermleri olanlara mı yarıyor. azospermlere yararlı olur mu? azosperm olup da kullanıp yararını gören var mı? acaba. paylaşırsanız sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar eşim azosperm. acaba proxed plus sadece az sayıda spermleri olanlara mı yarıyor. azospermlere yararlı olur mu? azosperm olup da kullanıp yararını gören var mı? acaba. paylaşırsanız sevinirim..
çok geçmiş olsun canımhamile kaldıktan sonra kaybetmek tabiki daha ağır bir durumsizin hangi değerde sıkıntı var
mrb arkadaşlar benim eşimdede sperm düşüklüğ var bende almayı düşünüyorum ancak gerçekten varmı bi etkisi
işe yarıyomu yanii... bide nereklerden temin ediyosunuz netten mi yoksa eczanelerden mi
canım biz 5 aydır kullanıyoruz.bizde mucize bir değişim etkisi göstermedi. herkeste etki aynı olmayabilir ilk aylarda etkisini görenlerde var.İmkanlar ölçüsünde alıp kullanmakta yarar var.Her şeyden medet umuyoruz işte.biz ayda iki kutu kullanıyoruz.tanıdık bir eczaneden 95 tl ye aldık hep.son aldığımız kutuda ise zam geldiği için 113 tl ye verbileceğini söylemişler.umarım herkese şifa olur.
mrb arkadaşlar benim eşimdede sperm düşüklüğ var bende almayı düşünüyorum ancak gerçekten varmı bi etkisi
işe yarıyomu yanii... bide nereklerden temin ediyosunuz netten mi yoksa eczanelerden mi
iyiki bunları bizimle paylaştınız. çok tşk. ederim. en azından bilgilendik.işe yarayanlarda var ama etki göremeyenlerde var artık bünyeye göre değişiyor demekki. zaten sperm okadar çok şeyden etkileniyorki ilaç belki etki edecektir ama etkilendiği olumsuzluklar( sigara stres antibiyotik vs...)o yüzden etkili olamamıştır biz eczaneden aldık ayrıca bizim pakette l karnitin etken maddesi(ki bu ilaçtaki en önemli olan madde)2 paket için 3470 gr ama nettekilerin 1 paketi 1000 gram yani bizim aldığımızın tek paketi 1735 grama denk geliyor açıkçası kafam karıştı o yüzden eczaneden almak daha mantıklı geldi bana. paketi 128 idi pazarlıkla 110 a aldık yani pazarlık yapabilirsiniz. eczanede yoktu istettik getirdiler.ayrıca eczane ile net arasında çok fark yok kargo ile aynı paraya hatta daha pahalıya gelebilir hiç riske atmayın derim eczaneden alın
bence sizin eşiniz de bol bol keçi boynuzu tüketsin. tabi proxed plus da kullansın derim. eminim eşiniz düzelicektir. çünkü 4 milyondan bahsediyorsunuz. hayırlısı olsun...Slm benim eşim de 2aydır kullanıyor totel 4milyon du en son cuma günü tekrar test vericez pazartesi sonucu alıp size bildiririm sonuca göre bizde mayıs haziran aylarında tüp bebek yaptırıcaz bu arada ameliyat öncesi 19milyon olan sayı sonradan düştü ve 7ay geçti ameliyat üzerinden
Slm benim eşim de 2aydır kullanıyor totel 4milyon du en son cuma günü tekrar test vericez pazartesi sonucu alıp size bildiririm sonuca göre bizde mayıs haziran aylarında tüp bebek yaptırıcaz bu arada ameliyat öncesi 19milyon olan sayı sonradan düştü ve 7ay geçti ameliyat üzerinden
iyiki bunları bizimle paylaştınız. çok tşk. ederim. en azından bilgilendik.
yani siz ameliyattan sonra kaçıncı ayda yaptırdınız testinizi
bence sizin eşiniz de bol bol keçi boynuzu tüketsin. tabi proxed plus da kullansın derim. eminim eşiniz düzelicektir. çünkü 4 milyondan bahsediyorsunuz. hayırlısı olsun...
Biz ameliyattan tam 3ay sonra ilk testi yaptırdık ve 2ay içimden 3defa test yaptırdık birinde 10milyon diğerlerin de 2 4milyon arası çıktı dr tekrarlamamizi ıştedi ve ameliyat öncesi hızlı hareket %40iken ameliyat sonrası hep 0 çıktı ve morfoloji %94 iken %25e düştü
sizde neden bu kadar düşüş oldu ya bizimde 3ve 4. aylarda değer düştü ama zaten düşüktü bizim sizinki baya düşmüş. o zaman sizde sadece sayı problemi vardı diğer değerleriniz güzelmiş denediğinizde olmadı hiç hamilelik
işe yarayanlarda var ama etki göremeyenlerde var artık bünyeye göre değişiyor demekki. zaten sperm okadar çok şeyden etkileniyorki ilaç belki etki edecektir ama etkilendiği olumsuzluklar( sigara stres antibiyotik vs...)o yüzden etkili olamamıştır biz eczaneden aldık ayrıca bizim pakette l karnitin etken maddesi(ki bu ilaçtaki en önemli olan madde)2 paket için 3470 gr ama nettekilerin 1 paketi 1000 gram yani bizim aldığımızın tek paketi 1735 grama denk geliyor açıkçası kafam karıştı o yüzden eczaneden almak daha mantıklı geldi bana. paketi 128 idi pazarlıkla 110 a aldık yani pazarlık yapabilirsiniz. eczanede yoktu istettik getirdiler.ayrıca eczane ile net arasında çok fark yok kargo ile aynı paraya hatta daha pahalıya gelebilir hiç riske atmayın derim eczaneden alın
yaa bilmiyorum ki aklım karışıyo benimde.. bianda o kadar vitamin ağır gelir bişey olur diye korkuyorum ... kararsızıdr lar bişey söylemiyoki yaa kendi başımıza kendimizin dr olduk :)))