- 19 Mart 2015
- 591
- 311
- 103
- Konu Sahibi nevbahar21
-
Evet sayınız oldukça iyiymişşBenim eşim de ikinci kutuya başladı 10 gün sonra test yapılacak kullanmadan önce Sperm 1 cc de 80 milyon toplam 160 milyon ileri hızlı ve yavaş hareketli yüzde 20 biz hız için uğraşıyoruz.
Evet oda aslında keçiboynuzu sayesinde eşim ocak ayında başladı içmeye ara ara içti ama düzenli değildi. Sayı oldukça arttı. Şimdi de hız için uğraşıyoruz. Bi negatif aşılamam var ikincisini nisanda yaptırmak adetimë 9 gün kaldı. Eşimin sonuçlarını çok merak ediyorum.Evet sayınız oldukça iyiymişş
Çok sevindim inşallah hamilelik olur. Hız ne kadar toplam mi 50 milyon Sperm vardı.Bnce ürolojı doktornuz doğru soylemş canım bızım kadın doğumda oyle yapmıştı. Bzde eşimn ilk 6 mılyondu sperm sayısı harektlılık faln %90 lardaydı. Snra proxed kullndı 3 ay 10 mılyon oldu. Bı 3 ay daha kullandı bu sefer 0 olduubız hemen doktor degştrdık megersem amelıyt olması gerekıyomuş eşimin ınmemiş testısı vardı doktor onun zehır salgılamış olablcegnı soyledı. Hemn amelıyt oldu. Uzerınden şuan 6 ay gectı. Gecen ki test sonucunda. 50 mılyon olmuştu. Hızda ıyıydı. Yanı hamılelık olablır artk. Sperm en az 40 mılyon olmalı dedı. Beklıyoruz bızde
Biraz daha beklemeyı düşünüyorum. Eger olmazsa o zamn aşılama deglde dırek tüpbebek düşünürüz herlde..Peki aşılama düşünüyor musunuz?
Aslında aşılama ile başlaman daha iyi hangi doktora gidersen git sen aşılama istersen hemen yapar.Biraz daha beklemeyı düşünüyorum. Eger olmazsa o zamn aşılama deglde dırek tüpbebek düşünürüz herlde..
hmm bi ara düşünmüştüm aslnda ama sonra eşimn degerleri duzeldı. Bide çok küçük ihtmalle tutuyo yanı şansı pek yüksek degıl aşılamanın onuda düşünüyorum.Aslında aşılama ile başlaman daha iyi hangi doktora gidersen git sen aşılama istersen hemen yapar.
Öyle canım düşük bi ihtimal işte ama normalden yine iyi sanshmm bi ara düşünmüştüm aslnda ama sonra eşimn degerleri duzeldı. Bide çok küçük ihtmalle tutuyo yanı şansı pek yüksek degıl aşılamanın onuda düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?