• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gerçekten ne zaman sonuç alacağız bu proxeed plustan merak ediyorum.
55 günü ve 2 adet dönemini geride bıraktık.
Şuan adet sancıları çekiyorum ve hem sancıdan hem üzüntüden ağlıyorum.
Sinirlerim bozuldu iyice...:KK42:
Yolumuz uzun biliyorum. Muhakkak ki bir zamanı var en iyisini yüce Rabbim bilir
İsyan değil ama bazen dayanamıyorum başa çıkamıyorum gibi geliyor...:KK42:
Seni kendime cok yakin hissediyorum surekli benle ayni gelgitleri yasiyorsun... Ayni zamanda hamile kalirmisiz bi de :-P :-D

Gerçekten ne zaman sonuç alacağız bu proxeed plustan merak ediyorum.
55 günü ve 2 adet dönemini geride bıraktık.
Şuan adet sancıları çekiyorum ve hem sancıdan hem üzüntüden ağlıyorum.
Sinirlerim bozuldu iyice...:KK42:
Yolumuz uzun biliyorum. Muhakkak ki bir zamanı var en iyisini yüce Rabbim bilir
İsyan değil ama bazen dayanamıyorum başa çıkamıyorum gibi geliyor...:KK42:
eşinizin hormon değerlerine baktırdınız mı hiç
hormonlar yetersizze prooxed de işe yaramaz
bizde 1 hafta olacak başlayalı inş işe yarar

kızlar 3.kutudayız ve ben regl oldum :(
bu ay ister istemez umitlenmiştim o yuzden çok uzuldum ama bu ayda hayırlısı degilmis diyorum.
Rabbim sabrımızın mukafakatını versin.
geçen gün eşimin yengesi gelmisti amcasının esi..kadın 35 li yaşlarda boyu kadar 2 çocugu var.kadın hastalıgı varmıs hamile kalırsan gecer demisler ve istedikten hemen sonra olmus.ben kilosundan anladım ama bana hiç soylemedi heralde nazar degdirmemden falan korktu.
en cokda bu duruma gelmek cok uzuyor beni

Seni kendime cok yakin hissediyorum surekli benle ayni gelgitleri yasiyorsun... Ayni zamanda hamile kalirmisiz bi de :p :-D

Ben de aynı yakınlığı hissediyorum aynı dönemlerden beri uzun zamandır bekleyişteyiz ve dönüp dolaşıp ortak noktalara geliyoruz. Canım ağzından bal damlıyor inşallah en yakın zamanda birlikte hamile kalırız dediğin gibi:KK6:

eşinizin hormon değerlerine baktırdınız mı hiç
hormonlar yetersizze prooxed de işe yaramaz
bizde 1 hafta olacak başlayalı inş işe yarar

Hormon değerlerine bakıldı fsh lh testesteron hepsi normal, ultrason elle muayene normal, varikosel yok.
Sayı gayet iyi ama hız ve morfoloji düşük.
Farklı bir kaç uzman ile görüştük biri 3 ay içinde müjdeyi alırsınız dedi, diğeri direk tüp bebek, bir diğeri ise uzun sürebileceğini ama normal yoldan şansımız olduğunu düzeleceğini söyledi.
Artık hiç bir şey bilmiyorum sadece kabullenip çaba göstermeye çalışıyorum.
2 ayı bitiriyoruz, uzun sürecek anladım artık..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hepimizde işe yarar ilaç vesile olur, Allah nasip eder.

kızlar 3.kutudayız ve ben regl oldum :KK43:
bu ay ister istemez umitlenmiştim o yuzden çok uzuldum ama bu ayda hayırlısı degilmis diyorum.
Rabbim sabrımızın mukafakatını versin.
geçen gün eşimin yengesi gelmisti amcasının esi..kadın 35 li yaşlarda boyu kadar 2 çocugu var.kadın hastalıgı varmıs hamile kalırsan gecer demisler ve istedikten hemen sonra olmus.ben kilosundan anladım ama bana hiç soylemedi heralde nazar degdirmemden falan korktu.
en cokda bu duruma gelmek cok uzuyor beni

Geçen hafta bende aynı durumdaydım canım adet günleri iyice dibe vuruyor insan.Ben de daha erken desem de hep ümitleniyorum beklemiyorum desem de içte içe yiyiyorum kendimi.
Ama spermin 72 günde yenilendiği düşünülürse daha zaman var hepimiz daha yeni başladık proxeede inşallah fayda eder, güzel haberlerimizi de paylaşırız.Bu bekleyişin, sabrın elbet mükafatı olacak, Allah sabrımızın sonunu selamete erdirsin hepimizin tüm isteyen bekleyenlerin.

Kızlar bizde henüz 2.kutudayiz mevlam Inşallah hayirlisyla çok fazla bekletmez:KK43:
canım hamileymissin tebrik ederim saglıkla kucagına al bebisini insaallah.proxeed den baska birsey kullandın mı canım?
birde kaç aydır istiyordun?
bizim 4.kutu bitmek uzere sanırım yakında regl olucam yine agrılarım basladı:(

canım hamileymissin tebrik ederim saglıkla kucagına al bebisini insaallah.proxeed den baska birsey kullandın mı canım?
bizim 4.kutu bitmek uzere sanırım yakında regl olucam yine agrılarım basladı:KK43:
Canim 1 kutu kullanmisti eşim rahatsızlandım 3 kere olmuştu ilişki akabinde grip oldum ilişki hiç olmadı ama 2.kutuya başlamıştı eşim .Dr eşime birde klomen ve 1 günlük kullanım azitro bende aktardan bal polen karışımı aldım hepsini şimdiye kadar bitirdi Dr 7 martta gitmiştik herkese tavsiye ederim 1.5 senedir sebepsiz diyrlardi önce Allah sonrq Dr binlerce kez şükürler afiyet Hastanesi fazilet hanim benim gittiğim ve aynı hastanedeki ürolojiye sevk etti

Karin gribi
bizim 4.kutu bitmek uzere sanırım yakında regl olucam yine agrılarım basladı:KK43:
Karina ağrısı normal canm hala benm Regl olcm gibi hatta uyutmuyr ve cok affedersin tuvaletimi lavaboya yetisemeden kaçiriyrm ve gaz oluyr

Merhaba arkadaşlar... Bızde proxeed kullanıyoruz 8. kutudayız... Yanında keçiboynuzu kuru, zeytınyagında ıncır, çörekotu yagı ve bal,arı sutu, polen karşımı kullanıyoruz. Bende sızler gbı beklemedeyım daha yenı adetım bıttı buay... Bızde sadece sayı problemı var. Hız ve morfolojı ıyı...

arkadaşlar eşim bu ilacı 4 ay kullandı morfolojiye inanılmaz iyi geldi ama daha sonra eşim proteex plusun yanına keçiboynuzu kürü ve zeytinyağlı incir kürü uyguladı bende soğan kürü uyguladım bu ay RABBİM nasip etti hamile kaldım bunları umudunuzu kaybetmemeniz için yazıyorum ALLAH ım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin amin...

arkadaşlar eşim bu ilacı 4 ay kullandı morfolojiye inanılmaz iyi geldi ama daha sonra eşim proteex plusun yanına keçiboynuzu kürü ve zeytinyağlı incir kürü uyguladı bende soğan kürü uyguladım bu ay RABBİM nasip etti hamile kaldım bunları umudunuzu kaybetmemeniz için yazıyorum ALLAH ım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin amin...
Ne mutlu Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşllh.. Sızın sayı kaçtı ve hızlılık ve morfolojı nasıldı acaba ?

Kizlar 6 yillik evliyiz 23 yasindayim esimde en basindan beri sperm hareketsizligi vardi hizli degillerdi varikosel dddiler cift tarafli dediler ameliyat oldu iki tarafindanda so ra bi tahlil yaptirdik sperm sayisida dusmus yikildik sonra balli keciboynuzlu kure basladik tahlil yaptirdik hicbi degisim yok en son dediki doktir proexeend plus kullanin tam 3 ay o ilaci kullandik tahlil yaptik 1.000 liradan fazla para verdik o ilaca tahlil sonucu yine ayni hixbi gelisme yok suan tup bebek tedavisinin son asamasi olan beklemr surecindeyim 13 nisanda transferim oldu ins iyi haberler alirim demem oki olmuyosa kimse vakit kaybetmesin tup bebek en iyisi simdiki aklim olsaydi ne kocami ameliyat ettirurdim nede ilaclara okadar para verirdim

ilk defa bugun ilacı aldık bakalım ne olcak ılk once eşime azosperm dedılerdı daha sonra sperm 6.5 milyon cıktı bu ilaçi aldık hadı hayırlısı

Arkadaslar benim esimde varikosel vardi sol tarafta 2.derece sayi azdi hizi dusuktu morfoloji bozuktu yani herbisey vardi dr iki testten ve muayenelerden varikosel tanimini koyar koymaz ameliyat onerdi.yaklasik 1 ay sonra ameliyat oldu tabi bn varikosel oldugunu duyar duymaz caksir otunun suyu keci boynuzu kürü pekmezler cevizler bal karisimlari hepsine basladik. Ameliyattan 3 ay sonra dr bize randevu verdi gittik hic bir test yapmadi dusuk olur zaten moral bozmaya gerek yok dddi ve bizi 3 aylik proxeed plus baslatti. Ve ben proxeedin 2.ayinda hamile kaldim ama malesef dusukle sonuclandi tabi esim ilaci hic birakmadi ve geldik 3.ayin sonuna test yapmaya gittik oda ne hersey duzelmis hersey normal degerlerde hepsi tabi havalara uctuk.zaten hamile kalmamdanda anlamistik. Simdi tekrar deniyoruz 2 ay oldu dusuk yapali.esim de suan hic bisi kullanmiyo sadece keciboynuzu pekmezi iciyo her sabah her ihtimale karsi. Dr ilaci kesti ama pekmezi kesmedik

bizde 3 aydır bu ilacı kullanıyoruz 2. ayın sonunda test yaptırdık %40 olan hareketsiz spermlar %30 a düştü bugün 7. kutuyu aldım artık eczacıda bana acımış olmalıki bu sefer 134 lira yerine 125 lira aldı artık adam beni görünce gülüyor hemen ilacı alıp geliyo of of ne hallere düştük aktar a girersin kadın başlıyo bi çene var hiç sormayın bu sayıya iyi geliyo bu harekete falan sinirden ağzımı acmıyorum yoksa fena olacak bunaldım ayrı maddiyatı ayrı allahım sen yardım et

Merhaba arkadaşlar... Bızde proxeed kullanıyoruz 8. kutudayız... Yanında keçiboynuzu kuru, zeytınyagında ıncır, çörekotu yagı ve bal,arı sutu, polen karşımı kullanıyoruz. Bende sızler gbı beklemedeyım daha yenı adetım bıttı buay... Bızde sadece sayı problemı var. Hız ve morfolojı ıyı...
bizde de sayı iyi de hareket yok maalesef

bizde başlayalı 5 gün oldu ilaca cnm. ben de keçiboynuzu kürü zeytin yağın da incir kürü .ve evicap kullanıyoruz. birde çiğ çerez portakal suyu falan beslenmeye dikkat ediyoruz. 8. kutudaymışsınız. bu ilaca başladıktan sonra hiç test yaptırdınız mı cnm peki

bizde kullanıyoruz proxeed 4.kutu bitti eşim 2 buçuk 3 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyor. klomen kullanıyor.ekstradan da yurtdışından gelen bi vitamin var içerisinde her tür vitamin var nerdeyse onu kullanıyoruz benim eşim biraz zayıfta şu sıralar kilo da aldı umutlanıyorum işte acaba işe yaradı mı diye test yaptırmadık henüz..

Back