- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi nevbahar21
Kan testini yaptırdın ? İdrar yaptıysan erken olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naber ? Sen rahım fılmı çeklmişsindir mutlaka aşılamadan önce. Nasık gectı canın çok acıyo mu yaptırırken?Kan testini yaptırdın ? İdrar yaptıysan erken olabilir
Canim ben çektirdim. Kan alınırken bile ağlarım ben ama rahim filminde öyle olmadı tamam adet ağrısı gibi oluyor ama anlık bi ağrı bugün doktor yine çekilçeksin dese inan hiç korkmam boşuna korkma ondan anlık bir dakika sürmuyor. Oldu bitti oluyor. Benim ağlamaya fırsatım bile olmadı hemen bitmistiCanım naber ? Sen rahım fılmı çeklmişsindir mutlaka aşılamadan önce. Nasık gectı canın çok acıyo mu yaptırırken?
Anladm canım. Evet bı çok kişi oyle soyluyo. Çektireblrm o zamn yanı. İnşllah gerek kalmazda. Yine hayız oldum zaten bıkaç gun gunum gectı ama bugn oldum. Artk umıdım kalmadı. Zaten artk yaz gelıyo spermler daha güçsüz ve az oluyolar. Bıdaha bundan snra olmazzCanim ben çektirdim. Kan alınırken bile ağlarım ben ama rahim filminde öyle olmadı tamam adet ağrısı gibi oluyor ama anlık bi ağrı bugün doktor yine çekilçeksin dese inan hiç korkmam boşuna korkma ondan anlık bir dakika sürmuyor. Oldu bitti oluyor. Benim ağlamaya fırsatım bile olmadı hemen bitmisti
Spermler sıcağı sevmiyor ama kişin erkeklerin bi çoğu iclik giyiyor. Ooff anlayacağın aşağı tutursek sakal yukarı tutursek bıyık. Esin test yaptirali bir ayı geçtiyse bi yenileyin bazen ters gidebiliyor islerAnladm canım. Evet bı çok kişi oyle soyluyo. Çektireblrm o zamn yanı. İnşllah gerek kalmazda. Yine hayız oldum zaten bıkaç gun gunum gectı ama bugn oldum. Artk umıdım kalmadı. Zaten artk yaz gelıyo spermler daha güçsüz ve az oluyolar. Bıdaha bundan snra olmazz
Evett inşllh o aklımda düştü mü acaba dıyorum yaa çok moral bozucu boyle bişy yokken olmaması.Spermler sıcağı sevmiyor ama kişin erkeklerin bi çoğu iclik giyiyor. Ooff anlayacağın aşağı tutursek sakal yukarı tutursek bıyık. Esin test yaptirali bir ayı geçtiyse bi yenileyin bazen ters gidebiliyor isler
Kışın en azndan sıcak tutmadgn surece ıyı. Yapablck bişey var ama yazın oyle degıl malesef engel olunamıyo o sıcaga.Spermler sıcağı sevmiyor ama kişin erkeklerin bi çoğu iclik giyiyor. Ooff anlayacağın aşağı tutursek sakal yukarı tutursek bıyık. Esin test yaptirali bir ayı geçtiyse bi yenileyin bazen ters gidebiliyor isler
Eşim çarşamba yada cuma kontrole gidecek tekrar test yapacak. Devamlı baktirmak lazımKışın en azndan sıcak tutmadgn surece ıyı. Yapablck bişey var ama yazın oyle degıl malesef engel olunamıyo o sıcaga.
Canım naber? Hayz oldunmu buayEşim çarşamba yada cuma kontrole gidecek tekrar test yapacak. Devamlı baktirmak lazım
Yani proxeed plus hiç işe yaramadı mı diosınuz bizde kullanıoruzdaarkadaşlar benim eşim 6 aydan fazla kullandı faydalı olmak için yazmak istedim, herhangi ilacın bir etkisini görmedik(belki gören olabilir) ama genelde doktorlar zamana yaymak için tavsiye ediyo ama bi karı yok bence, ayrıca tribestaan 4 ay felan kullandı kilo aldırmaktan başka bi işe o da yaramadı, herseyin hayırlısı herseyin bi zamanı vardır bizim 3 . aşılamada tuttu 2 aylık :) allah herkese nasip etsin ( ilk iki aşılama gününü tutturamadılar diye tahmin ediyorum)