• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım naber ? Sen rahım fılmı çeklmişsindir mutlaka aşılamadan önce. Nasık gectı canın çok acıyo mu yaptırırken?
Canim ben çektirdim. Kan alınırken bile ağlarım ben ama rahim filminde öyle olmadı tamam adet ağrısı gibi oluyor ama anlık bi ağrı bugün doktor yine çekilçeksin dese inan hiç korkmam boşuna korkma ondan anlık bir dakika sürmuyor. Oldu bitti oluyor. Benim ağlamaya fırsatım bile olmadı hemen bitmisti

Canim ben çektirdim. Kan alınırken bile ağlarım ben ama rahim filminde öyle olmadı tamam adet ağrısı gibi oluyor ama anlık bi ağrı bugün doktor yine çekilçeksin dese inan hiç korkmam boşuna korkma ondan anlık bir dakika sürmuyor. Oldu bitti oluyor. Benim ağlamaya fırsatım bile olmadı hemen bitmisti
Anladm canım. Evet bı çok kişi oyle soyluyo. Çektireblrm o zamn yanı. İnşllah gerek kalmazda. Yine hayız oldum zaten bıkaç gun gunum gectı ama bugn oldum. Artk umıdım kalmadı. Zaten artk yaz gelıyo spermler daha güçsüz ve az oluyolar. Bıdaha bundan snra olmazz :cry::cry:

Anladm canım. Evet bı çok kişi oyle soyluyo. Çektireblrm o zamn yanı. İnşllah gerek kalmazda. Yine hayız oldum zaten bıkaç gun gunum gectı ama bugn oldum. Artk umıdım kalmadı. Zaten artk yaz gelıyo spermler daha güçsüz ve az oluyolar. Bıdaha bundan snra olmazz :cry::cry:
Spermler sıcağı sevmiyor ama kişin erkeklerin bi çoğu iclik giyiyor. Ooff anlayacağın aşağı tutursek sakal yukarı tutursek bıyık. Esin test yaptirali bir ayı geçtiyse bi yenileyin bazen ters gidebiliyor isler

Spermler sıcağı sevmiyor ama kişin erkeklerin bi çoğu iclik giyiyor. Ooff anlayacağın aşağı tutursek sakal yukarı tutursek bıyık. Esin test yaptirali bir ayı geçtiyse bi yenileyin bazen ters gidebiliyor isler
Evett inşllh o aklımda düştü mü acaba dıyorum yaa :( çok moral bozucu boyle bişy yokken olmaması.

Kışın en azndan sıcak tutmadgn surece ıyı. Yapablck bişey var ama yazın oyle degıl malesef engel olunamıyo o sıcaga.

arkadaslar sadece bu proxeed plusla hamile kalan varmııı? bide elınde kalan varsa bu ilaçtan ben alabilirim

Bızım zatn kontrlumuz yaknda oyuzdn şimdi gıdıp yaptrmaya gerek yok bızım. Yarn ben hormon tahlılı yaptırıcam. En son 1 yıl önce yaptrmştm bıdaha bakılmakta fayda var

Anladım canım. Hayırlısı inşllah... Geckme olması ıyıye işaret olablır belkı. Aşılamada çok fazla ilaç kullandırıyolar oyuzden isteyemıyorum :( birde acele etmekte istemıyorum..

arkadaşlar benim eşim 6 aydan fazla kullandı faydalı olmak için yazmak istedim, herhangi ilacın bir etkisini görmedik(belki gören olabilir) ama genelde doktorlar zamana yaymak için tavsiye ediyo ama bi karı yok bence, ayrıca tribestaan 4 ay felan kullandı kilo aldırmaktan başka bi işe o da yaramadı, herseyin hayırlısı herseyin bi zamanı vardır bizim 3 . aşılamada tuttu 2 aylık :) allah herkese nasip etsin ( ilk iki aşılama gününü tutturamadılar diye tahmin ediyorum)

arkadaşlar benim eşim 6 aydan fazla kullandı faydalı olmak için yazmak istedim, herhangi ilacın bir etkisini görmedik(belki gören olabilir) ama genelde doktorlar zamana yaymak için tavsiye ediyo ama bi karı yok bence, ayrıca tribestaan 4 ay felan kullandı kilo aldırmaktan başka bi işe o da yaramadı, herseyin hayırlısı herseyin bi zamanı vardır bizim 3 . aşılamada tuttu 2 aylık :) allah herkese nasip etsin ( ilk iki aşılama gününü tutturamadılar diye tahmin ediyorum)
Yani proxeed plus hiç işe yaramadı mı diosınuz bizde kullanıoruzda

benim eşimde bi işe yaramadı zaten genelde doktorlar stresten biraz uzaklaşmak ve zaman kazanmak için yazıyo, kutusu 136tl zaten devlet 3 kutu parasına aşılama yapıyo 6 ay kullandık 750 tl civarı tuttu bişey diyemem başka

Merhaba arkadaşlar. Benim eşimde varikosel vardı. Önce ameliyat olmayı kabul etmedi ve dolayısıyla çocuğumuz olmadı. Daha sonra iyi doktor bulunca ameliyata ikna oldu ve ameliyat oldu. İltihap falan olmadı çok şükür ama ameliyattan sonra hareketli sperm sayısı %5 ti ve hiç umut yok gibiydi. Doktor çok acele ettiğimizi ve spermlerin kendini yenilemesi için biraz beklememiz gerektiğini söyledi. Bize proexeed ilaçını yazdı. Çok pahalı olduğu için almayı biraz erteledik. Ama baktık oluyor mecbur aldık ve 3 aylık kullanım sonunda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik 5 haftalıkmış. Sizede umut olsun diye burdan yazıyorum. Varikoselde önemli olan gerçekten güvenilir bi doktor bulup ameliyatın güzel geçmesini sağlamak. Eğer iltihaplanma olursa durum kötü oluyor tabi. Bu ilacında çok faydasını gördük. Bizim üroloji doktorumuz Ordu da Salim Şen di. Eşimi bu doktor ameliyat etti. Allah bin kere razı olsun kendisinden.

Arkadaşlar merhaba sürekli yazılanları okuyordum ama ancak yeni üye olabildim.2 ay önce eşimin sperm testinde 64milyon sperm varken şimdi 8 milyon olduğunu öğrendik.s sigara falan da kullanmıyor fakat 2ay önce varikosel oldgnu öğrendik doktor acil ameliyat demedi sayıyı uygun bulduğu içinsanirim ama şuan 8milyon oldgnu öğrenince şok olduk boyle bir düşüşe şahit olan var mı aramızda.

Back