• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet sayınız oldukça iyiymişş
Evet oda aslında keçiboynuzu sayesinde eşim ocak ayında başladı içmeye ara ara içti ama düzenli değildi. Sayı oldukça arttı. Şimdi de hız için uğraşıyoruz. Bi negatif aşılamam var ikincisini nisanda yaptırmak adetimë 9 gün kaldı. Eşimin sonuçlarını çok merak ediyorum.

Bnce aşılamaya faln gerek kalıcagnı sanmıyorum sızın. Çunku hız çabuk artıyo. Bnce bıkaç ay beklersenz ınşallah düzelicektır

:) Amon canım inşallah belki bu ay olmuştur bile. İlk aşılamami özelde yaptırdım eşim çok stresliydi çok çok düşük oldu spermleri 25 milyon Sperm a+b yüzde 40 di. Daha önce çok test yaptırdı hiç böyle cikmamisti. Doktor da strese bağladı. Bu ay ilaca felan başladık başladıktan 3 yada 4 gün sonra eşim test yaptırdı 1 cc 80 milyon a+b yüzde 20 çıktı. Bu 48. Saat verdiği spermdi. İlişki birergun arayla olduğu için böyle yaptırmak istedi eşim. Üroloji doktoru çok büyük problem olmadigini hızda çok düşük bi problem olduğunu söyledi. Ama kadın doğum doktoru beğenmiyor sonucu normal olmaz diyor. Sizde durum nasıl?

Bnce ürolojı doktornuz doğru soylemş canım bızım kadın doğumda oyle yapmıştı. Bzde eşimn ilk 6 mılyondu sperm sayısı harektlılık faln %90 lardaydı. Snra proxed kullndı 3 ay 10 mılyon oldu. Bı 3 ay daha kullandı bu sefer 0 olduu:KK57: bız hemen doktor degştrdık megersem amelıyt olması gerekıyomuş eşimin ınmemiş testısı vardı doktor onun zehır salgılamış olablcegnı soyledı. Hemn amelıyt oldu. Uzerınden şuan 6 ay gectı. Gecen ki test sonucunda. 50 mılyon olmuştu. Hızda ıyıydı. Yanı hamılelık olablır artk. Sperm en az 40 mılyon olmalı dedı. Beklıyoruz bızde

Bnce ürolojı doktornuz doğru soylemş canım bızım kadın doğumda oyle yapmıştı. Bzde eşimn ilk 6 mılyondu sperm sayısı harektlılık faln %90 lardaydı. Snra proxed kullndı 3 ay 10 mılyon oldu. Bı 3 ay daha kullandı bu sefer 0 olduu:KK57: bız hemen doktor degştrdık megersem amelıyt olması gerekıyomuş eşimin ınmemiş testısı vardı doktor onun zehır salgılamış olablcegnı soyledı. Hemn amelıyt oldu. Uzerınden şuan 6 ay gectı. Gecen ki test sonucunda. 50 mılyon olmuştu. Hızda ıyıydı. Yanı hamılelık olablır artk. Sperm en az 40 mılyon olmalı dedı. Beklıyoruz bızde
Çok sevindim inşallah hamilelik olur. Hız ne kadar toplam mi 50 milyon Sperm vardı.

Evet toplam da 50 mılyondu ama bnce dahada artmştır dıye düşünüyorum. Her ay artıyodu bıraz daha. Zatn en az 40 olmalıymış. Harktlılık %60 larda

İnşllah canım haberleşelm :) adet gunum 8 nısan benım.kaç yaşndasın Ne kadarlık evlısın ? :)

Hmm bnde 23 yaşndayım. 2 yıl oldu evlenelı. Ilk 8 ay korunduk. O zamn siz erken oğrenmşsnız sorn oldugunu. Normlde ılk bır yıldan snra olmayınca doktora gıdıyolar sız erken gıtmşsnız, iyi olmuş.

Ben temmuz ayında düşündüm 2 ay korunmustum. İlk ben hemen gittim doktora sonuçta sağlık bu ne durumdayım bilmek istedim bir ay takip yaptırdım. Olmadi. Böyle 5. Ve 6. Ayımda klomen kullandım olmadı derken eşim ocak ayında gitti sorun olduğu ortaya çıktı. Bende o ay rahim filmi çekildim şubatta aşılama yapıldı. Erken kalkan yol alır. Eskisi gibi değil çoğu doktor 3 yada 6 ay aydan sonra test öneriyor. İnfertilite arttı maalesef

Evet kesnlıkle. Bızde kornmayı bıraktıktan snra hemn gıttık ıyıkıde gıtmışız.. Tabı vakıt saat herşey ama sebepler işte..

Aslında aşılama ile başlaman daha iyi hangi doktora gidersen git sen aşılama istersen hemen yapar.
hmm bi ara düşünmüştüm aslnda ama sonra eşimn degerleri duzeldı. Bide çok küçük ihtmalle tutuyo yanı şansı pek yüksek degıl aşılamanın onuda düşünüyorum.

Hmm evett. Bnde bugn test yaptm negatıf cıktı. Bugn 3. Gün tansıyon düşüklğü yaşıyorum. Ondan şüphelendım. Olsaydı çıkardı herlde :KK43:

Back