- Konu Sahibi nevbahar21
Ayrıca bu geçen 2 ay içinde eşim keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezi kullandı ise yarar diorduk bir nasıl böyle oldu anlayamadım.doktordasaskin haftaya urologa gideceğiz inşallah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilacı hala kullanıyor musunuz?Yani proxeed plus hiç işe yaramadı mı diosınuz bizde kullanıoruzda
evet kullnıyoruz ama bu ay tek doz verıomilacı hala kullanıyor musunuz?
toplam ne kadar kullandınız ay olarakevet kullnıyoruz ama bu ay tek doz verıom
Canim kesinlikle tavsiyem ilaci kullanin aksatmadan saati saatine. Bizim doktorumjz 6 ay ilac kullandirdi ve yaklasik 1 sene sonra sonuclar duzelir dedi ve ben tam 1 sene sonra hamile kaldim. Sukur suan 1.5 aylık ogluk var. 4 sene sonra kavustum yavruma darısı size ins. Tabiki bitkisel olarak da cok sey kullandik ve en onemlisi moraliniz.merhaba kızlar ılacı hala kullanan ve ıse yarayan varmı.bugun tekrar kontrole gıttık bu ılacı verdı doktor. en az 6 ay kullanılacak dedı ılacı kullanmadan asıla yaptırsak vakıt kaybetmemek ıcın nasıl olur fıkrı olan varmı hıc ?
Canim kesinlikle tavsiyem ilaci kullanin aksatmadan saati saatine. Bizim doktorumjz 6 ay ilac kullandirdi ve yaklasik 1 sene sonra sonuclar duzelir dedi ve ben tam 1 sene sonra hamile kaldim. Sukur suan 1.5 aylık ogluk var. 4 sene sonra kavustum yavruma darısı size ins. Tabiki bitkisel olarak da cok sey kullandik ve en onemlisi moraliniz.
Keci boynuzu kuru esim icti sabah aksam.caksir suyu icti ve cesitli baharatlardan bal karisimi yaptirmistik aktardan gercek bal ama. Bi de yediklerine de dikkat ettik her aksam portakal suyu icti mesela cevisi bademi eksik etmedimbıtkısel olarak kecı boynuzuna basladım 2 ıkı gundur esıme ıcırıyorum kendımde ıcıyorum. pazartesıde ıncır kurune baslıycaz.baska ekstra kullandıgınız bı kur varsa yazarsan cok sevınırım . bızım yasımız buyuk gec evlendıkte vakıt kaybetmek ıstemıyorum artık, Allah uzun omur saglık versın oglusuna darısıda ısteyen herkese ınşallah
Bizde kullandik,cokta düzen li olmadi bi kutu bitti,,ikinci,kutu yarim,,,derken tupe basladim,,,esim test verdi kac yuldir,ilrri hizimiz sifirdir, ,,artik ilac mi etki etti,,,bilmiyorum, ,bode hacemat yaptirmistik suan degerimiz ileri hiz 35cok saol canım denıyım hepsını
ben bizim yaşadığımız olayı anlatayım, eşim 6 aydan fazla bu ilacı kullandı bi ilerleme kaydedemedik, 3 aşılama yaptırdık 3. tuttu allaha şükür, şu an 6 aylık hamileyim, bir kutu 136tl idi zaten biz erzurum araştırmada 121tl özel muayene ücreti vererek ilaç hariç aşılama yaptırdık(özelde 800tl verdik muayene ilaç hariç) bence bu süre zarfında devlet hastanesinde aşılama deneyin isterseniz, zor bir süreç allah yardım etsin ümit kesmeyiniz stres çok önemli bi faktör birde şöyle bişey anlatayımmerhaba kızlar ılacı hala kullanan ve ıse yarayan varmı.bugun tekrar kontrole gıttık bu ılacı verdı doktor. en az 6 ay kullanılacak dedı ılacı kullanmadan asıla yaptırsak vakıt kaybetmemek ıcın nasıl olur fıkrı olan varmı hıc ?
evet paylaş canmBizde şuan emodex ve eşime hazırladığım özel bir kür yiyor (kendi tarifim) eğer ise yararsa sizlerle de paylasirim
2 yılda sperm konusunda master yaptım :) çok araştırma yaptım ve uzun süredir üzerinde durduğum bi karışımı eşime yediriyorum denek oldu gönüllüevet paylaş canm
tarifi bekliyoruz canım????2 yılda sperm konusunda master yaptım :) çok araştırma yaptım ve uzun süredir üzerinde durduğum bi karışımı eşime yediriyorum denek oldu gönüllü
Veriyim canım sonuçta doktorların bi çoğu kür desteğini önemsiyor. takviyedır bu da sonuctatarifi bekliyoruz canım????