• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayrıca bu geçen 2 ay içinde eşim keçiboynuzu ve keçiboynuzu pekmezi kullandı ise yarar diorduk bir nasıl böyle oldu anlayamadım.doktordasaskin haftaya urologa gideceğiz inşallah .

merhaba kızlar ılacı hala kullanan ve ıse yarayan varmı.bugun tekrar kontrole gıttık bu ılacı verdı doktor. en az 6 ay kullanılacak dedı ılacı kullanmadan asıla yaptırsak vakıt kaybetmemek ıcın nasıl olur fıkrı olan varmı hıc ?

merhaba kızlar ılacı hala kullanan ve ıse yarayan varmı.bugun tekrar kontrole gıttık bu ılacı verdı doktor. en az 6 ay kullanılacak dedı ılacı kullanmadan asıla yaptırsak vakıt kaybetmemek ıcın nasıl olur fıkrı olan varmı hıc ?
Canim kesinlikle tavsiyem ilaci kullanin aksatmadan saati saatine. Bizim doktorumjz 6 ay ilac kullandirdi ve yaklasik 1 sene sonra sonuclar duzelir dedi ve ben tam 1 sene sonra hamile kaldim. Sukur suan 1.5 aylık ogluk var. 4 sene sonra kavustum yavruma darısı size ins. Tabiki bitkisel olarak da cok sey kullandik ve en onemlisi moraliniz.

Canim kesinlikle tavsiyem ilaci kullanin aksatmadan saati saatine. Bizim doktorumjz 6 ay ilac kullandirdi ve yaklasik 1 sene sonra sonuclar duzelir dedi ve ben tam 1 sene sonra hamile kaldim. Sukur suan 1.5 aylık ogluk var. 4 sene sonra kavustum yavruma darısı size ins. Tabiki bitkisel olarak da cok sey kullandik ve en onemlisi moraliniz.

bıtkısel olarak kecı boynuzuna basladım 2 ıkı gundur esıme ıcırıyorum kendımde ıcıyorum. pazartesıde ıncır kurune baslıycaz.baska ekstra kullandıgınız bı kur varsa yazarsan cok sevınırım . bızım yasımız buyuk gec evlendıkte vakıt kaybetmek ıstemıyorum artık, Allah uzun omur saglık versın oglusuna darısıda ısteyen herkese ınşallah

bıtkısel olarak kecı boynuzuna basladım 2 ıkı gundur esıme ıcırıyorum kendımde ıcıyorum. pazartesıde ıncır kurune baslıycaz.baska ekstra kullandıgınız bı kur varsa yazarsan cok sevınırım . bızım yasımız buyuk gec evlendıkte vakıt kaybetmek ıstemıyorum artık, Allah uzun omur saglık versın oglusuna darısıda ısteyen herkese ınşallah
Keci boynuzu kuru esim icti sabah aksam.caksir suyu icti ve cesitli baharatlardan bal karisimi yaptirmistik aktardan gercek bal ama. Bi de yediklerine de dikkat ettik her aksam portakal suyu icti mesela cevisi bademi eksik etmedim

cok saol canım denıyım hepsını
Bizde kullandik,cokta düzen li olmadi bi kutu bitti,,ikinci,kutu yarim,,,derken tupe basladim,,,esim test verdi kac yuldir,ilrri hizimiz sifirdir, ,,artik ilac mi etki etti,,,bilmiyorum, ,bode hacemat yaptirmistik suan degerimiz ileri hiz 35

ben bizim yaşadığımız olayı anlatayım, eşim 6 aydan fazla bu ilacı kullandı bi ilerleme kaydedemedik, 3 aşılama yaptırdık 3. tuttu allaha şükür, şu an 6 aylık hamileyim, bir kutu 136tl idi zaten biz erzurum araştırmada 121tl özel muayene ücreti vererek ilaç hariç aşılama yaptırdık(özelde 800tl verdik muayene ilaç hariç) bence bu süre zarfında devlet hastanesinde aşılama deneyin isterseniz, zor bir süreç allah yardım etsin ümit kesmeyiniz stres çok önemli bi faktör birde şöyle bişey anlatayım
biz doktora dedik tutarmı bize dediki ben sizin yaşınızda 28-25 hiç olmayanını görmedim,benim yaptığım aşılamalardan bi köy kurarlar dedi ve haklı çıktı allaha şükür tuttu ümitvar olunuz,
birde aşılama yaptırırsanız aynı doktora yumurta ölçümlerine gidiniz biz farklı şehirdeydik 1. ve 2. aşılamamız başka hastanede ölçüm yapıldı aşılama gününü tutturamadık, 3. aşılamada tüm ölçümleri erzuruma gittik usanmadan günü birlik hoca aşılama gününü 1 gün farkla tutturdu, bu çok önemli ( aynı günlerde aşılamaya başladık 2. aşılama da pazartesi dediler 3. aşılamada salı tabi salı haklıydı ttuttu ) ölçüm çok önemli

cok saol canim 10 gun sonra randevum var doktorla konusacam asilama istedimi insallah yaparda beklemem artik bizim yasimiz size gore buyuk o yuzdende beklemek istemiyorum

4 kutu (60 gün) Proxeed öncesi

A: 0
B: 37
C: 13
D: 50

Proxeed sonrası

A: 12
B: 37
C: 7
D: 44

Ayrıca bir ay evicap kullandık. Testimizi son kutu bittikten 15 gün sonra yaptırdık. 21 inde asilama yaptıracaz 10 gün daha proxeed + evicap kullanacak bakalım sonuç ne olacak. Dua ile....

1 kilo (litre)keçiboynuzu özü
1 kilo dut pekmezi
500-600 gr kadar kestane balı " bu üç sıvı karışımı gerçekten hakiki olduğunu bildiğiniz güvendiğiniz yerden alın "
100 gr zencefil,
100 gr zerdecal,
100 gr gingseng (yerli olmayacak) ,
100 gr çörek otu ,
100 gr tarçın,
80 gr üzüm çekirdeği ,
100 gr çakır kökü ,
80 gr çoban çökerten ,
100 gr ısırgan tohumu ve ayrıca
küçük şişelerde satılan propolis 2 tane yeterli.
Katı olan bu maddeleri toz haline getirdim elekten geçirerek koydum. sıvı olan maddelerin hepsini 3 litrelik cam şişeye koyup karıştırdım hepsini. yarım litrelik 2 kaba koydum karışımı bittikçe üzerine ekliyorum kullanımı kolay olsun diye. güneş görmeyen yerde muhafaza ediyorum tahta kaşık kullanılmalı. eşim kullanıyor bi sorun yok kullanılan ürünlerin hepsi kalite sayı ve hız için. denemeye değer dedik bide cinsel isteği çok arttırıyor

Bide nohutu gerçekten sofranizdan eksik etmeyin. antioksidan özelliği var spermlerin için de ki zararlı sıvı ne kadar çoksa o kadar sorun çıkıyor en iyi ilaç nohut ben buzluğu nohutla doldurdum her akşam yiyor

Back