- Konu Sahibi nevbahar21
-
seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız yanlız degilsin yani :)bizde 3 aydır bu ilacı kullanıyoruz 2. ayın sonunda test yaptırdık %40 olan hareketsiz spermlar %30 a düştü bugün 7. kutuyu aldım artık eczacıda bana acımış olmalıki bu sefer 134 lira yerine 125 lira aldı artık adam beni görünce gülüyor hemen ilacı alıp geliyo of of ne hallere düştük aktar a girersin kadın başlıyo bi çene var hiç sormayın bu sayıya iyi geliyo bu harekete falan sinirden ağzımı acmıyorum yoksa fena olacak bunaldım ayrı maddiyatı ayrı allahım sen yardım et
kızlar sonuclar cok kotu 3 aylık proxeed sonucu
7 mlyn sperm, mlde 2.8
morf:%2
ileri hız %35
hepsi ama hepsi düşmüş.
onceki degerler 40 mlyn sperm ml de 19 du
oylesine uzgunumki
birşey soyleyin sonucu boyle dusuk olup sonradan yukselen var mı
canım biz de 2 tane doktora gittik 2 side proxeed verdi.. ama burda birkaç kişi daha proxeed in düşürdüğünü yazmış.. valla eve gidelim içirmicem tekrar solgar a dönücem ben moralim bozuldu valla
e vitamini(200lük,günde 1), zeytinyagında incir, 4lü bal karısımı yedirdimProxeed'in yanında başka bitkisel veya ilaç kullandınız mı acaba onların etkisi falan olabilir mi?Bizde haziran başında test vereceğiz şimdiden meraklanıyorum...
e vitamini(200lük,günde 1), zeytinyagında incir, 4lü bal karısımı yedirdim
ya anlamıyorumki bende cogu kişinin listesi daha kabarık ben yan etki yapmasın diye fazla yuklenmedim ama yinede boyle oldu
Selamlar arkadaşlar , eşimimn Sonuçları : Böyle ... Sizce Nasıl sonuç alabiliriz ? Uzun zamandır istiyoruz , olmuyor ( 3 sene )
sizin sperm sayısında skıntı var ve morfolojide tam sınırda bence sperm artırıcı ve morfolojiyi düzenleyici kürleri deneyimSelamlar arkadaşlar , eşimimn Sonuçları : Böyle ... Sizce Nasıl sonuç alabiliriz ? Uzun zamandır istiyoruz , olmuyor ( 3 sene )
Merhaba CNm öncelikle evladın hayırlı olsun size bu tedaviyi fazilet HANIM mı yaptı yoksa uroliji mı yani bu ilaçları hangi de verdi size afiyete cok yakınım benim esimde de biraz sperm azlığı ve ileri hareket dusuk cikti sa bende hersey temiz rahim filmi vs hepsi yapıldı .. Oglum var 3 yasinda o kendiliğinden oldu ikinci icin 14 aydır uğraşıyoruzCanim 1 kutu kullanmisti eşim rahatsızlandım 3 kere olmuştu ilişki akabinde grip oldum ilişki hiç olmadı ama 2.kutuya başlamıştı eşim .Dr eşime birde klomen ve 1 günlük kullanım azitro bende aktardan bal polen karışımı aldım hepsini şimdiye kadar bitirdi Dr 7 martta gitmiştik herkese tavsiye ederim 1.5 senedir sebepsiz diyrlardi önce Allah sonrq Dr binlerce kez şükürler afiyet Hastanesi fazilet hanim benim gittiğim ve aynı hastanedeki ürolojiye sevk etti
Olur canım eşim günde bir tane içiyodu sabah aç karna. Morfoloji için bi de evicap e vitamini içiyodu faydasını gördükSelam
Bende ay başında eşimle bu ilacı araştırdım alcaz biraz pahalı ama fayda olacaksa değer içinde 30 tane var galiba 1 tane ise günde olmaz mı acaba?
Eşimin 4 ay önce ki Sperm sonucu
Toplam Sperm 46 milyondu
Sperm sayısı 10 milyon
Morfoloji% 8
Yerinde ve hızlı hareketli % 20 di
Hareketsiz 60 dı
Benım eşime pek işe yaramadı bu ilaç snradan amelyt oldu. Ama sızın sornunuz az baya sayı ıyı. Tek sorun hızda. O problem proxeed le duzelır dıye düşünüyorm. Bız snradan başka ılaç kullandk duzldı. Oncesınde amelıytta oldu tabııSelam
Bende ay başında eşimle bu ilacı araştırdım alcaz biraz pahalı ama fayda olacaksa değer içinde 30 tane var galiba 1 tane ise günde olmaz mı acaba?
Eşimin 4 ay önce ki Sperm sonucu
Toplam Sperm 46 milyondu
Sperm sayısı 10 milyon
Morfoloji% 8
Yerinde ve hızlı hareketli % 20 di
Hareketsiz 60 dı
Siz ne kullandınız acaba? Merak ettimBenım eşime pek işe yaramadı bu ilaç snradan amelyt oldu. Ama sızın sornunuz az baya sayı ıyı. Tek sorun hızda. O problem proxeed le duzelır dıye düşünüyorm. Bız snradan başka ılaç kullandk duzldı. Oncesınde amelıytta oldu tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?