- 10 Eylül 2014
- 352
- 208
- 53
- Konu Sahibi nevbahar21
-
Seni kendime cok yakin hissediyorum surekli benle ayni gelgitleri yasiyorsun... Ayni zamanda hamile kalirmisiz bi deGerçekten ne zaman sonuç alacağız bu proxeed plustan merak ediyorum.
55 günü ve 2 adet dönemini geride bıraktık.
Şuan adet sancıları çekiyorum ve hem sancıdan hem üzüntüden ağlıyorum.
Sinirlerim bozuldu iyice...
Yolumuz uzun biliyorum. Muhakkak ki bir zamanı var en iyisini yüce Rabbim bilir
İsyan değil ama bazen dayanamıyorum başa çıkamıyorum gibi geliyor...
eşinizin hormon değerlerine baktırdınız mı hiçGerçekten ne zaman sonuç alacağız bu proxeed plustan merak ediyorum.
55 günü ve 2 adet dönemini geride bıraktık.
Şuan adet sancıları çekiyorum ve hem sancıdan hem üzüntüden ağlıyorum.
Sinirlerim bozuldu iyice...
Yolumuz uzun biliyorum. Muhakkak ki bir zamanı var en iyisini yüce Rabbim bilir
İsyan değil ama bazen dayanamıyorum başa çıkamıyorum gibi geliyor...
Seni kendime cok yakin hissediyorum surekli benle ayni gelgitleri yasiyorsun... Ayni zamanda hamile kalirmisiz bi de:-D
eşinizin hormon değerlerine baktırdınız mı hiç
hormonlar yetersizze prooxed de işe yaramaz
bizde 1 hafta olacak başlayalı inş işe yarar
kızlar 3.kutudayız ve ben regl oldum
bu ay ister istemez umitlenmiştim o yuzden çok uzuldum ama bu ayda hayırlısı degilmis diyorum.
Rabbim sabrımızın mukafakatını versin.
geçen gün eşimin yengesi gelmisti amcasının esi..kadın 35 li yaşlarda boyu kadar 2 çocugu var.kadın hastalıgı varmıs hamile kalırsan gecer demisler ve istedikten hemen sonra olmus.ben kilosundan anladım ama bana hiç soylemedi heralde nazar degdirmemden falan korktu.
en cokda bu duruma gelmek cok uzuyor beni
canım hamileymissin tebrik ederim saglıkla kucagına al bebisini insaallah.proxeed den baska birsey kullandın mı canım?Kızlar bizde henüz 2.kutudayiz mevlam Inşallah hayirlisyla çok fazla bekletmez
Canim 1 kutu kullanmisti eşim rahatsızlandım 3 kere olmuştu ilişki akabinde grip oldum ilişki hiç olmadı ama 2.kutuya başlamıştı eşim .Dr eşime birde klomen ve 1 günlük kullanım azitro bende aktardan bal polen karışımı aldım hepsini şimdiye kadar bitirdi Dr 7 martta gitmiştik herkese tavsiye ederim 1.5 senedir sebepsiz diyrlardi önce Allah sonrq Dr binlerce kez şükürler afiyet Hastanesi fazilet hanim benim gittiğim ve aynı hastanedeki ürolojiye sevk etticanım hamileymissin tebrik ederim saglıkla kucagına al bebisini insaallah.proxeed den baska birsey kullandın mı canım?
birde kaç aydır istiyordun?
bizim 4.kutu bitmek uzere sanırım yakında regl olucam yine agrılarım basladı
Karina ağrısı normal canm hala benm Regl olcm gibi hatta uyutmuyr ve cok affedersin tuvaletimi lavaboya yetisemeden kaçiriyrm ve gaz oluyrcanım hamileymissin tebrik ederim saglıkla kucagına al bebisini insaallah.proxeed den baska birsey kullandın mı canım?
birde kaç aydır istiyordun?
bizim 4.kutu bitmek uzere sanırım yakında regl olucam yine agrılarım basladı
Ne mutlu Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşllh.. Sızın sayı kaçtı ve hızlılık ve morfolojı nasıldı acaba ?arkadaşlar eşim bu ilacı 4 ay kullandı morfolojiye inanılmaz iyi geldi ama daha sonra eşim proteex plusun yanına keçiboynuzu kürü ve zeytinyağlı incir kürü uyguladı bende soğan kürü uyguladım bu ay RABBİM nasip etti hamile kaldım bunları umudunuzu kaybetmemeniz için yazıyorum ALLAH ım herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde çocuklarını kucaklarına almayı nasip etsin amin...
bizde de sayı iyi de hareket yok maalesefMerhaba arkadaşlar... Bızde proxeed kullanıyoruz 8. kutudayız... Yanında keçiboynuzu kuru, zeytınyagında ıncır, çörekotu yagı ve bal,arı sutu, polen karşımı kullanıyoruz. Bende sızler gbı beklemedeyım daha yenı adetım bıttı buay... Bızde sadece sayı problemı var. Hız ve morfolojı ıyı...
Merhaba arkadaşlar... Bızde proxeed kullanıyoruz 8. kutudayız... Yanında keçiboynuzu kuru, zeytınyagında ıncır, çörekotu yagı ve bal,arı sutu, polen karşımı kullanıyoruz. Bende sızler gbı beklemedeyım daha yenı adetım bıttı buay... Bızde sadece sayı problemı var. Hız ve morfolojı ıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?