Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi günler hanımlar çocuk sahibi olmak istiyorduk ve 1 sene boyunca olmayınca ilk önce eşim uroloji bölümüne gitti ve sperm testi yaptırdı. toplam sperm 30.000 milyon ve ileri hareketlilik yüzde 8 çıkmıştı ve çok düşüktü doktor kocama proxed plus yazdı ve 2 kutu bitirdik ve 3 kutudan 3 tablet kullandı ve hamile olduğumu öğrendim . ve çok mutluyum inşallah yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada arkadaşlar bizde 1 kutu var içinde sadece 3 tane eksik satmayı düşünüyorum fiyatı 80 lira vereceğim biz faydasını gördük allah görmeyenlerde nasip etsin...

arkadaşlar biz 4 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk ama öyle çok detaylı tetkikler yaptırmamıştık, sperm testi ve yumurta takibi ve rahim filminde sorun çıkmadı, açıklanamayan interfilite ile tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve kredi çektik, tekrar yapılan sperm testinde ileri hareketli sperm oranı düşük çıktı ve biz tüp bebek yatırmadan önce son bir kere üroloğa gidelim dedik. hatta dayıma gittik kendisi ürolog. eşime proxeed plus kullan 3 ay, eğer olmazsa ben sizi kendi arkadaşıma tüp bebek için yönlendireceğim dedi, tabi ki ben yine olmayacağına %100 emindim, ama ilacın yanında keçi boynuzu kürü yaptım ilk 10-15 gün, sonra annemin aktara yaptırmış olduğu baldan eşim sabah akşam yedi ve yumurtlama günlerinde günaşırı değil her gün hatta sabah akşam ilişkiye girdik. sonucu söyleyeyim tam 3. ayın sonunda adetim 1 hafta geçti ama ben yine hiç umutlu değilim hatta saçımı boyattım, havaalanında x-ray cihazlarından geçtim. 8. gün test almaya karar verdim ve hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüm:) hemen eşimi aradım hatta herkesi aradım:) eşim işten geldi akşam 10 da acile gittik kan testi yaptık ve sonuç hamileyim. şu an 3. ayım bitti:) Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin, inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

tatlım hayırlı olsun proxeed plus ı satmadıysan almak isterim

Canim nbr beni hatırladım mi seni bulamıyorum eserin topigine girmiyorum artık. sonuçlar kötü çıktı bizim sen be yaptın en son kontrol için gitmistiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eşim de sperm sayısı artması için 3 kutu proxeed plus kullandıktan sonra sperm testi yaptırdı. Sperm sayısında artış gozlendi. İnşaAllah biz de bebek sahibi oluruz.

merhaba canım, bizde ocak ayında başladık proxed plusa mart ayında hamile olduğumu öğrendim hemde doktorlar normal yolla olmaz derken. çok şükür 6 haftalık hamileyim.:))))

cnm sizin sorun sperm azlığı ve hareketsizlik miydi. bizdede Tamam'ı hareketsiz ama varkosel yok hormonlar da iyi proxed

cnm sizin sorun sperm azlığı ve hareketsizlik miydi. bizdede Tamam'ı hareketsiz ama varkosel yok hormonlar da iyi proxed

bizim sperm azlığı hareketliliği ve hızında problem vardı eşim kullandı 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftalık hamileyim çok şükür.

Sayı kaçtı ve hareketsizlik %100 muydu cnm. hayırlı olsun canım

Bizde 1 yıldır bebek istiyoruz eşimin spermi 9 milyondu hareketlilik %32 4 ay kullandık proxeed şimdi 14 milyon hareketlilik %38 olmuş doktorda eger 15 milyon olursa benimde yumurtam buyumuyor klomene başlayacaktı adetin 3. Gununu bekliyorum bakalım ne olacak baya canım sıkkın

merhaba, bence hiç sıkılma eğer morfolojinizde düzgünse bence çok rahat hamile kalırsın.yumurta takibini kesinlikle yaptır.

merhaba, bence hiç sıkılma eğer morfolojinizde düzgünse bence çok rahat hamile kalırsın.yumurta takibini kesinlikle yaptır.

Yaptırıyorum yumurta takibi hayırlısı bakalım morfoloji yüzde 2 düşük anlıcan

Son düzenleme:
Merhabalar.bir süredir bu bölümü takip ediyorum ben de. Yaklaşık 1 buçuk yıldır biz de bebegimiz olsun istiyoruz ama olmayinca doktora başvurduk. Sonuçta eşimin sperm sayısı hızında sorun oldugunu ögrendik. Ben de hiç bir sorun yok çok şükür. Ilk tahlilimizde eşimin sperm sayısı 6 milyon ileri hızı ise 26ydı.doktorumuz proxeed plus önerdi ve başladık. Şubat ayiydi şuana kadar 4kutu bitirdik ilacın yanında herhangi bir kür veya takviye bisey kullanmadık. Doktorumuz aşılama önerdi fakat çok umutlu degildi bir kez denicez eğer olmazsa tüp dedi direk.ve bu ayın 21inde ilk aşılamamızı yaptırdık. Ben igne tedavisi oldum ve 1hafta sonunda 3 yumurtam oldu. Aşılama günü alinan spermlerin sonucu sayı 9 milyon ve hareketi 45 yükselmisti ama dün tahlil sonucum negatif çıktı. Burada okuduklarimdan sonra umudum artti açıkçası. Çokta kötü durumda degiliz sanki. O yüzden keçi boynuzu kürü ve mucize üçlüye başlayip proxeedi bırakmaya karar verdik. Ve tabi tüp icin biraz beklemeye. Sizce hata mi yapiyoruz? Bir de hem kürü hem mucize üçlüyü kullanip proxeed'e devam etsek cok mu gelir acaba. Eşime zarar vermesinden korkuyorum. Hepsini deneyen varsa cevaplarınızı bekliyorum.

canım ileri hızlı değeriniz gayet güzel bence. bidiğim kadarıyla proxeed sayıyı değil hızı arttırıyor. dolayısıyla bence hiç proxeed içirip maddi olarak yıpranma. hakiki bal keçiboynuzu kürü ve internette yazılan sperm sayısı arttırıcıları kullan bence. bak sizin gibi olup da 76 milyona çıkan başlıklar var. onları okursan bilgi sahibi olabilirsin

Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için. İnsan tek bir olumlu söze bile muhtaç kalıyor. Haklısın en iyisi dediğin gibi yapmak sanırım. Ben de buradaki bu mucize sayı artışlarını görünce çok umutlandım zaten. Allah hepimize, isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Şu mübarek üç aylarin yüzü suyu hürmetine...

amin canım inşşallah. Rabbim dermansız dert vermesin. beni de dualarından eksik etme olur mu?

amin canım inşşallah. Rabbim dermansız dert vermesin. beni de dualarından eksik etme olur mu?

Eksik eder miyim hiç. En önemlisi sabır ve inancını kaybetmemek. Dedigin çok dogru Allah dermansız dert vermesin. Bu konuları araştırırken öyle korkunç şeylet duydumki anlatamam. O yůzden her zaman halimize şükredip sabretmeliyiz. Mutlaka o gün bizim içn de gelecek :)

Merhaba..Biz de 9 aydır bebek istiyoruz..ben de polikistik over var adetlerim düzensiz..eşimde de ileri hız düşük..42 milyon sperm ileri hız %5 ileri yavaş %40 yerinde %10 hareketsiz % 45 morfoloji normal %60..

Bu ay ilk kez klomen tedavisi oldum.2 yumurta oldu çatladı fakat olmadı..bu ay da klomen tedavisi olayım mı yoksa bir iki ay ara mı vereyim kararsız kaldım..

hareketi hızlandırmak için keçiboyunzu kürü yapıyorum..proxeed plus da kullanalım mı acaba etki eder mi hıza ? dr a henüz muayene olmadı eşim..

Canim merhaba. Bence bir süre proxeed kullanmalisin. Bizde ileri hareket %26dan %50'ye çıktı 2ayda ve kür falan hicbisey yapmadik esim sadece düzenli olarak sabah aksam proxeed icti. Bence denemenizde fayda var. Sayi zaten gayet iyi. Umarim faydasini görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…