• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gerçekten yaşayan biliyor çok zormuş her ay bekleyip kavuşamamak için hiçbir zaman umudumu yitirmedim üzüldüm hatta bazen ağladım sonra toparlandım hep dua ettim sabırlada bekliyoruz Rabbim inşallah nasip edecek bana ve isteyen herkese.Dün gecede bol bol dua ettim kendim ve isteyen herkes için Allah kabul etsin

Son düzenleme:
meraba kızlar yazmadan geçemedim sorunuzu görünce benim eşimde 3 yıl önce sol taraf varikoselden ameliyat olmuştu ama sperm sayısını hiç bi zaman artmadı 1 milyon civarıydı hep ilk tüp bebek denemizde başarısız oldu doktor değiştirdik ve bu seferde sağ tarafda 2 derece varikosel olduğunu öğrendik doktor sonuç değişmez sperm artmayabilir vakit kaybetmeyelim dedi benim yaşımdan dolayı...proxed plus verdi eşime 2 ayda sperm sayısı 12 milyona çıktı inanamadık canlıkta %60 a çıktı yumurta toplama günü öğrendik bunu doktor bile bu kadar artabileceğine inanamadı ....tabi benim yumurtalarımda zayıftı eşiminde morfolojisi düşükmüş bu seferde bunu öğrendik ikinci denememde buyüzden olumsuz du ...

DEMEK İSTEDİĞİM ŞU Kİ EŞİM VARİKOSEL OLMASINA RAĞMEN PROXED SAYESİNDE SAYISI VE CANLILIĞI ARTTI TABİKİ HERKESTE AYNI ETKIYI YAPACAK DİYE BİŞİ YOK BUNU DEMEK İSTEMİYORUM AMA DENEMEK DE FAYDA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM....şimdi eşim proxed e devam ediyor bide morfolojisi için yanında ilaç ve iğne de verdiler destek için allah sonumuzu hayr etsin .....sevgiler

arkadaşım yazımı görürmüsün bilmiyorum epey zaman geçmiş sen yazalı ma abenim eşimdede aynı morfolojı sorunu var morfolojı ıcın ayrıca hangi ilaç ve iğneleri verdi yazarmısın lütfen.

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.Doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Pehriz:3gün
Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.

merhaba,

acaba bu 3 aylık proxeed kullanımında ynaında bir şey kullandınız mı sadece bumu ilaç ya da doğal olarak kullanılan birşey varmıydı?

merhaba,

acaba bu 3 aylık proxeed kullanımında ynaında bir şey kullandınız mı sadece bumu ilaç ya da doğal olarak kullanılan birşey varmıydı?

Merhaba,
Eşim sadece 3 ay boyunca düzenli olarak proxeed kullandı.Nadirende olsa akşamları keçiboynuzu suyu içti.
Şimdi çok şükür ki 9 aylık bir oğlum var.

yaaaaaaa gozlerim sulandi isyerinde aglicam simdi, bende cok severim o sarkiyi ve okurken siir gibi geldi ic burukluklarimizi, umitlerimizin yikilisini hayallerimize kavusamamamyi ozlemi ne guzel anlatiyor..canim hiz uzulme nolur, degerlerinizi cok duzeldi masallah, normal olmasa bile tup bebekle olur insallah cunku haturliyorum tup bebekte bile sans vermiyorlar diyordun bak nerden nerelere geldiniz buda buyuk bir basari..canim cok iyi dusunmussun azcik kafayi dagitmak baska seylere odaklanmak lazim ben 2 gundur FB girmiyorum inan daha rahatim belki sende bunu deneyebilirisn..baksana nerdeyse hamile kalacakmissin normal yolla bile, spermlerin duzeldigi cok belli:nazar::nazar:ben hala umutluyum sendenn canini sikma nolurrrrrrr

Canimmm ben geldiiim:)) orada bir gebelik sayaci gordummm mu ne bennn ayy bu gercek miiii:))superrr... kuzu benim hesap kilitlenmisti ancak dondüm..hemen yazayim 1 adet negatif asilama gecirdim aldim boyumun negatifinii oturdumm:))
Ama proxeedle 8.ay sonu 20kusur milyon olan sayi(bu 6.ayda idi 1milyondan yukselen) 140milyona cikmisti..15milyon temiz hucre ve % 90hareketli ile asilama gecirdim..yine de tutmadi..kader mi degil yumim mi yok acep bilemiyorum..nasip:)

Iyi misin cnmm belli mi tosuncuk ne geliyooo bakiim:))

Canimmm ben geldiiim:)) orada bir gebelik sayaci gordummm mu ne bennn ayy bu gercek miiii:))superrr... kuzu benim hesap kilitlenmisti ancak dondüm..hemen yazayim 1 adet negatif asilama gecirdim aldim boyumun negatifinii oturdumm:))
Ama proxeedle 8.ay sonu 20kusur milyon olan sayi(bu 6.ayda idi 1milyondan yukselen) 140milyona cikmisti..15milyon temiz hucre ve % 90hareketli ile asilama gecirdim..yine de tutmadi..kader mi degil yumim mi yok acep bilemiyorum..nasip:)

Iyi misin cnmm belli mi tosuncuk ne geliyooo bakiim:))
canım maşaallah değerlerinize.İnşaallah bebiş haberleride yakındır.

arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak;
benim eşimin sayısınde ve ileri hareketli hızında sorun var ...bize daha önce doktor takviye amaçlı neofortil adında bir hap verdi...bir ay kullandık çok fazla bir artış olmadı...şimdi başka bir doktor proxeed önerdi..yani sayı değilde ileri hareketli hızı daha sorunlu olduğu için bu ilacın daha etkili olduğunu söyledi.gerçekten kullanıp sonuç alan varmı.birde ek takviye olarak keçibopynuzu pekmezi kullanıyoruz.ekstra çinki hapı falanda duydum sizce olurmu?

arkadaşlar benimde sizlere bir sorum olacak;
benim eşimin sayısınde ve ileri hareketli hızında sorun var ...bize daha önce doktor takviye amaçlı neofortil adında bir hap verdi...bir ay kullandık çok fazla bir artış olmadı...şimdi başka bir doktor proxeed önerdi..yani sayı değilde ileri hareketli hızı daha sorunlu olduğu için bu ilacın daha etkili olduğunu söyledi.gerçekten kullanıp sonuç alan varmı.birde ek takviye olarak keçibopynuzu pekmezi kullanıyoruz.ekstra çinki hapı falanda duydum sizce olurmu?
en sonuç aldım ama sonra kürtaj oldm bebeğm öldü. şmdi gene alıcam ilacı. 2 ayda hamile kaldım o ilaçla

inşallahhhh sağ salim olur bebeğiniz.şimdi bi kutu bitti bizim alsammı diye düşünürken yazınızı gördüm alıytım bari.başka çaremiz yokk
al canm bizde 2 ay içirttim eşime 4 kutu falan oldu galiba hatta yarım kaldı hamile kaldığım için çöpe atmıştım. ama şimdi gene alıcam..

al canm bizde 2 ay içirttim eşime 4 kutu falan oldu galiba hatta yarım kaldı hamile kaldığım için çöpe atmıştım. ama şimdi gene alıcam..
bende şey duydum bu ilaç sayıyıy evet artrıyormuşa am harekette pek bi etkisi yok falan diolar.bizim ileri hızında sorun var işte :( inşallah bi faydası olurrr

1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
buna göre durum nasıldır .sonuçları böle doktor bize sayıdda çok fazla sıkıntı yok gibi ama ileri hız kötü durumda dedi. çok moral bozucu bozuldu. yani bu durumda tüp bebek bile olmazmı dedik onu deneyin dedi direk bize

cnm bizim ileri hız aynı kalmış sayı 96 milyondan 141 milyona yükseltti belkide öyle hamile kaldım canm blmiyorm
buna göre durum nasıldır .sonuçları böle doktor bize sayıdda çok fazla sıkıntı yok gibi ama ileri hız kötü durumda dedi. çok moral bozucu bozuldu. yani bu durumda tüp bebek bile olmazmı dedik onu deneyin dedi direk bize

canm bence saı da iyi hareketlilit iyi nasl öle bişe dediki doktor

canm bence saı da iyi hareketlilit iyi nasl öle bişe dediki doktor
aynen böle dedi doktorlar.bende işte bi kaç hafta önce aşılama olacağım eğer aşılamada tutmazsa tüp bebek yaptıracağız olmuyor norma yolla :( bide bilmiyorum ticari amaç güderek mi sölüyolar moral bozuluyolar direk zaten.ileri hızın %50 olması lazım falan dedi doktor hiç bişi anlamıyorum ki bu oranlardan.işte proxeed aldım bende bi kutu bitti bi kaç kutu kullansında bakarız değerlere artış olucakmı diye artık .ama doktorlar çok moral bozucu konuşuyor :(

aynen böle dedi doktorlar.bende işte bi kaç hafta önce aşılama olacağım eğer aşılamada tutmazsa tüp bebek yaptıracağız olmuyor norma yolla :KK43: bide bilmiyorum ticari amaç güderek mi sölüyolar moral bozuluyolar direk zaten.ileri hızın %50 olması lazım falan dedi doktor hiç bişi anlamıyorum ki bu oranlardan.işte proxeed aldım bende bi kutu bitti bi kaç kutu kullansında bakarız değerlere artış olucakmı diye artık .ama doktorlar çok moral bozucu konuşuyor :KK43:
canm proxeed plusı içirt eşine. ve geceleri yatmadan havuç suyu sık. keçiboynuzu özünüde 1 ayda bitirt. ben deniycem bu ay bunları çok sonuç alanları okudum. sende aşılama yaptırabilirsin aşılamaya bile bence gerek yok yumurta takibine gidip çatlatma iğnesiyle olabilir belki..

aynen böle dedi doktorlar.bende işte bi kaç hafta önce aşılama olacağım eğer aşılamada tutmazsa tüp bebek yaptıracağız olmuyor norma yolla :KK43: bide bilmiyorum ticari amaç güderek mi sölüyolar moral bozuluyolar direk zaten.ileri hızın %50 olması lazım falan dedi doktor hiç bişi anlamıyorum ki bu oranlardan.işte proxeed aldım bende bi kutu bitti bi kaç kutu kullansında bakarız değerlere artış olucakmı diye artık .ama doktorlar çok moral bozucu konuşuyor :KK43:
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )
Rengi : Donuk beyaz ( Donuk beyaz )
Görünümü:Opelasant ( Opelasant )
pH : 7,6 ( 7,2-7,8 )
Likeifikasyon zamanı: 25 dk ( 10-30 dk )
Vizkozite: Akışkan ( <2 )
MORFOLOJİ
Normal Hücre: %70
Baş-Akrozom Anomalisi: %10
MIO Piece/Boyun Anomalisi: %10
Kuyruk Anomalisi: %5
MOTİLİTE
Lineer progresyon gösteren ( +4 ve +3 hareket özellikli spermler %50 den fazla olmalıdır. )
motil spermler(+3,+4) : %650
Non-lineer progresyon gösteren
spermler (+2) : %5
Non-progresif motil spermler (+1) : %15
Non-motil spermler (0) : %30
HÜCRE SAYISI : 47 milyon/ml
DİREKT MİKROSKOBİ:Her sahada 23-4 lökosit,1-2 spermatogenezis-45-50 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

bzimde böyle ve dün çok araştırdım böle olanlar hamile kalmış bundan daha beter olanlar bile.. ben o +4 +3 olayını anlamadm canm mesela bzm kaç oluyor hızlı hareketlllk?

canm proxeed plusı içirt eşine. ve geceleri yatmadan havuç suyu sık. keçiboynuzu özünüde 1 ayda bitirt. ben deniycem bu ay bunları çok sonuç alanları okudum. sende aşılama yaptırabilirsin aşılamaya bile bence gerek yok yumurta takibine gidip çatlatma iğnesiyle olabilir belki..
ya valla ne bileyim doktorlar direk aşılama dedi devlet hastanesinde yaptırcam zaten bugün ilaçlarımı aldım.adet olunca gel ilaçlarınla birlikte dediler.nasıl kullanılcak anlatıcaklar heralde...bu verdikleri ilaçta galin yumurta çatlamasıyla alakalı ilaçlar.iğneymiş ama galiba

Back