• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim merhaba. Bence bir süre proxeed kullanmalisin. Bizde ileri hareket %26dan %50'ye çıktı 2ayda ve kür falan hicbisey yapmadik esim sadece düzenli olarak sabah aksam proxeed icti. Bence denemenizde fayda var. Sayi zaten gayet iyi. Umarim faydasini görürsünüz.

Meraba:) 1 haftadır eşim proxeed pls içmeye başladı umarım faydasını görürüz biz de..1 aydır da keçiboynuzu kürü yapıyorum...inşallah hıza etki eder bunlar..bu hafta tekrar sperm testini yenilemeyi düşünüyoruz en azından proxeed pls kulanmadan önceki değeri öğrenmiş oluruz..inşallah en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz..bugün adet oldum yeni bir ay tekrar başlıo benm için..hayırlısı herşeyin.:14:

Arkadaşlar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz ve aynı zamanda 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum e vitamnini aldık ve ceviz fındık yiyor bizde hareket problemi vardı henüz yeni test yaptırmadık ama kullanıp sonuç alanlar varsa yazsın lütfen en azından bizede umut olur acaba bu ayda oldu mu diye düşünmekten çok yoruldum :18:

Arkadaşlar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz ve aynı zamanda 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum e vitamnini aldık ve ceviz fındık yiyor bizde hareket problemi vardı henüz yeni test yaptırmadık ama kullanıp sonuç alanlar varsa yazsın lütfen en azından bizede umut olur acaba bu ayda oldu mu diye düşünmekten çok yoruldum :18:

bizde 3 ay kullandık sayı baya bi arttı ama zaten bizim sayı sorunumuz yoktu hızın artması lazımdı ama hızda pek bi değişme olmadı artık kullanmıyoruz

bizde 3 ay kullandık sayı baya bi arttı ama zaten bizim sayı sorunumuz yoktu hızın artması lazımdı ama hızda pek bi değişme olmadı artık kullanmıyoruz

Anladım canm bizimde sonuçlar nasıl bilmiyorum ama sayıda fayda sağlayan çok olmuş. Bizim içinde hız önemli ama bu ay geçsin bi test yaptıralım diyorum. Siz şu anda bebek bekliyor musunuz peki yada ne yapmaya karar verdiniz:31:

Anladım canm bizimde sonuçlar nasıl bilmiyorum ama sayıda fayda sağlayan çok olmuş. Bizim içinde hız önemli ama bu ay geçsin bi test yaptıralım diyorum. Siz şu anda bebek bekliyor musunuz peki yada ne yapmaya karar verdiniz:31:

çakşır suyunun faydalarını burda çok okuduğum için yaklaşık 1 aydır çakşır suyu kullanıyoruz onun dışında haplar var keçiboynuzu pekmezini yiyyo eşim

Neofertil kullanın,bizim içmedğimiz şey kalmamıştı,keçiboynuzu proxeed rezveratrol falan filan,eşim iki ay kullandı sadece neofertili,ileri hızlı sıfırdı,inşallah sizede yardımcı olur..

çakşır suyunun faydalarını burda çok okuduğum için yaklaşık 1 aydır çakşır suyu kullanıyoruz onun dışında haplar var keçiboynuzu pekmezini yiyyo eşim

Haftasonu çakşıra bizde başladık tadı çok kötüymüş ama mecbur içiyor onun dışındada keçiboynuzu kürü yapıyoruz bi de vitamin ama faydası oldu mu bilmiyorum işte herşeyden umut bekler olduk artık inşallah faydası olur

Neofertil kullanın,bizim içmedğimiz şey kalmamıştı,keçiboynuzu proxeed rezveratrol falan filan,eşim iki ay kullandı sadece neofertili,ileri hızlı sıfırdı,inşallah sizede yardımcı olur..

O vitamin gibi bişey mi canm yoksa proxeed gibi mi hiç duymadım ismini burdada daha önce

Evet öyle vitamin takviyesi gibi dedi dr,ankara zübeyde hnm hastanesinde ürolog dr.aslı versi bize süper bir dr tavsiye ederim,biz moskovadan ona gittik canım..:26:

Tamam canm bi paket kaldı ilacı o bitsin buna geçelim o zaman biz tek bi ürologa gittik ama bilmiyorum direk bu ilacı verdi geçmezse ameliyatı konuşuruz dedi temmuz başında gidicez 4 ay dolmuş olacak bu arada.Sizde de hız sorunu mu vardı sadece. Bizde aglutinasyonda görünmüş

sen neofortillemi hamile kaldın

Haftasonu çakşıra bizde başladık tadı çok kötüymüş ama mecbur içiyor onun dışındada keçiboynuzu kürü yapıyoruz bi de vitamin ama faydası oldu mu bilmiyorum işte herşeyden umut bekler olduk artık inşallah faydası olur
duyduğumuz herşeyi denemek zorundayız mecbur başka çaremiz yok :50:

sen neofortillemi hamile kaldın

duyduğumuz herşeyi denemek zorundayız mecbur başka çaremiz yok :50:

Mutlaka dr unuza sorun bence ,bizde morfoloji ve hız problemi vardı,iki yıldır bebek istiyorduk,en son tr ye gittiğimizde dr ile görüştük bende sorun yoktu ama gitmişken bir de hsg çektireyim dedim,bu ilaç ve kanallarım açık olsa bile hsg nin etkisiyle bence hamile kaldım,daha kalp atışı duymadık inşallah duyarız ama..tüp bebekte denemiştik,kısmet bugüneymiş,en yakın zamanda hamile kalacağı ıza inanıyorum:40:

Son düzenleme:
Mutlaka dr unuza sorun bence ,bizde morfoloji ve hız problemi vardı,iki yıldır bebek istiyorduk,en son tr ye gittiğimizde dr ile görüştük bende sorun yoktu ama gitmişken bir de hsg çektireyim dedim,bu ilaç ve kanallarım açık olsa bile hsg nin etkisiyle bence hamile kaldım,daha kalp atışı duymadık inşallah duyarız ama..tüp bebekte denemiştik,kısmet bugüneymiş,en yakın zamanda hamile kalacağı ıza inanıyorum:40:

buda proxeed plus gibi pahalıymış :37:

Amiiin inşallah canım bende hsg çektirmedim ama dr henüz gerekli görmedi tamamen eşime yoğunlaştığımız için kendime pek vakit bulamadım sadece bu ay soğan kürü denedim yumurtlama zamanını da değerlendirdik ay sonunda inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Rabbim bebeğini size bağışlasın sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallahhh canım

Amiiin inşallah canım bende hsg çektirmedim ama dr henüz gerekli görmedi tamamen eşime yoğunlaştığımız için kendime pek vakit bulamadım sadece bu ay soğan kürü denedim yumurtlama zamanını da değerlendirdik ay sonunda inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Rabbim bebeğini size bağışlasın sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallahhh canım

Amin canım Allah razı olsun,sizi en iyi ben anlarım:43:

Amin canım Allah razı olsun,sizi en iyi ben anlarım:43:

Gerçekten yaşayan biliyor çok zormuş her ay bekleyip kavuşamamak için hiçbir zaman umudumu yitirmedim üzüldüm hatta bazen ağladım sonra toparlandım hep dua ettim sabırlada bekliyoruz Rabbim inşallah nasip edecek bana ve isteyen herkese.Dün gecede bol bol dua ettim kendim ve isteyen herkes için Allah kabul etsin inşallah

Back