Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamünaleyküm çıtır bayanlar:)
bizim de sayımız 35 milyondu. proxeed kullandık üç ay ve üçüncü ayın sonunda gittik test yaptırdık sonuç 32 milyon olmuş :) morfoloji de aynı %2.
sonracığıma biz proxeed i bıraktık. keçiboynuzu kürü yaptık 40 gün falan oldu sanırım yapalı. bugün eğitim ve araştırma hastanesinde test yaptırdık. sonuç 35 milyon olan sprem sayımız 132 milyon olmuş :)
ama ileri hareketli de falan tık yok :) neyse en azından sevindik işe yaramış diye. ultrasonumuz kaldı onu da çekilelim de artık bakıcaz neler yapılıp neler yapılamayacağına.

bizde pekmezini yiyoruz inşallah işe yarar.

selam kızlar..
2 senedir uğraşıyoruz, son 10 aydır kesintisiz çalışmalardayız.
sonunda, benim bütün tetkiklerim temiz çıktıktan sonra, eşime sperm testi yaptırdık.
15 gün önce, duvara toslamış gibi bişey yaşadık.

hacim: 2 ml.
sperm sayısı 18 milyon
hızlı hareketli : %5
yavaş hareketli : %28
yerinde hareketli : %19
hareketsiz : 48
morfoloji : %3

bu sonuçlarla normal yollardan hamilelik olamazmış... ki, olmadı da zaten aylardır.

doktorumuz proxeed verdi, keçiboynuzu kürü önerdi.. başka da bişey vermedi.
1,5 ay sonra testi yenileyeceğiz. 15 günü geçti, kaldı 1 ay....

hemen sonucu alır almaz proxeed başladık, günde 2 kere (1 kere portakal suyu ile, 1 kere pekmezli su ile veriyorum)
hemen keçiboynuzu kürü başladık. ilk haftayı geçtik, şimdi geceleri içiyor.

evicap vitamin içiyor her gün (kafama göre karar verdim, 2 tane veriyorum her gün)
l-arginin , çinko ve folik asit hapları veriyorum her gün.

akşam yemeklerinin yanında, karışık sebze-meyve suyu içiriyorum (portakal+havuç+elma+ıspanak+brokoli gibi)

yanısıra, çakşır suyunu ve havuç kürünü okuyorum sürekli forumda.
henüz başlamadım.

lökositte sıkıntı çıkmadığı için testimizde, keçiboynuzu yapıyorum ben. inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

bu arada çakşır suyu ve havuç suyu kullanımına ne diyorsunuz?
doğru yolda mıyım?
bi yanlış görüyor musunuz? lütfen bi bakın kızlar...

canım bizim doktorumuz da sperm sayısı hızı hareketliliği düşük ama tam sınırda dedi normal yollarla bile olabilir ama uzun yıllarınızı alabilir dedi ve aşılama yapmaya karar verdik aşılama öncesinde de . proxeed plusu önerdi bizde bir aydır proxeed plus çakşır suyu macunu mübarek ginseng keçiboynuzu pekmezi kullanıyoruz benim içinde civanperçemli haytlı macun kullanıyoruz ayrıca bugün de soğan kürüne başlıcam herkes bu kürlerden memnun kalmış aktarda özellikle çok anlattı bu bitkileri ve ibrahimsaraçoğlu her programda bahsediyor denemekte fayda var:) inşallah bbeğine kavuşursun tabi bizde

askım ilk bahar oldu kış...gecikmemin sebebi 2 adet kist , sag pelwikste 5,5-3,7 cm..kocaman 2 içi boş su balonu... bebegimin olması gereken yerde kan ve irin..umudun olması gereken yerde kırgınlık ve öfke..gazabını vermek istesin sadece,,geceleri gündüze baglamış duadan sisen bir agız,aglamaya bogulmuş gözler ve incinmiş temiz bir kalp hiç bir şey ifade etmiyor..eşim iyileşti şimdi de ben kötüleştim..ben bebek diyorum doktor 2 ay dogum kontrol hapı diyor , belki de operasyon diyor..büyüyebilir çünkü..
dün ögrendim,tüm gün agladım..aglıyorum da..bebegim ellerimden kayıp gidiyo ve ben hiç bişey yapamıyorum,,üstelik inandıgım cok seyi yanında söküp götürüyo yavrum..
çok mutsuzum
bu iyileşsin tüp bebek deneyecegiz kısmetse..gerci onunla da olmicak biliyorum..iyi neye niyetlendiysem kötü bitti , kötü gitti.. okdr sıkıldım ki anlatamam..canım bedenime dar!

canim yaaa cok iyi anliyorum neler hissettigini, ne olur kendini salma, yok tamam uzul insanin bunada ihtiyaci var bence, acini uzuntunu yasa bitir icinde kalmasin.. ama bu gunler gececek boyle duusnmeye calis nolur.. insan sorgulamadan da edemiyor dimi neden ben, neden insanlar bu kadar futursuzca sip diye hamile kalabiliyorken bunlari neden ben yasiyorum diyor neden eksik kaliyorum..ama Allah yine beterinden saklasin canim..dogum kontrol hapiyla onlar temizlenip gidecek insallah kafana cok takma nolur, birak bedenin kendi kendine halletsin biz ne kadar ustune dusersek o kadar ters tepiyor..hersey olacagina variyor ne yaparsak yapalim...bugun uzuntun acin sikintin cok fazla insalllah yarin icin ferahlar baska seylere odaklanip azcik akiisna birakmayi becerebilirsin insallah..inan boyle cok daha iyi olacak..hicbirsey imkansiz degil..simdiden tup bile olmicak deyip kendini sartlama lutfen...olacak olacak olacakkk deee

inşallah canım..şimdi saglıklı düşünemiyorum haklısın,çok üzgünüm..durup durup Allah'ım bir kapı aç diyip aglıyorum..nereye dönsem bi bebek,,doktorun kapısında onlarca hamileyle beraber bekledim.içerden aglayarak çıktım.bi üroloji-bi kadın dogum-bi tüp bebek merkezi..daha 1ay önce hep birlikte eşimin gördüğü yeni rakamlara nekdr sevinmiştik..diger kızlar,sen,ailem hep benden dogal gebelik beklerken,tam 8gün gecikip idrarda silik 2.çizgiyi görüp heyecandan uyuyamayıp,ertesi gün kan verip negatifi duyup,bir sonraki gece şiddetli agrılarla sadece 1 gün rahatsızlanıp,2 gün sonra da doktorda kocaman kistleri bulmak..sanıyorum bu çok fazla artık..
evet hayatta herşey kolay olacak değil..ama annelik duygularım bu derece de sınanmayı hak etmeyecek kadar temiz..
gece doktordayım,yarın gene yazısırız cnm benim

cok haklisin canim anne olmak herkes gibi bizimde hakkimiz diye duusnuyoruz ve bu isin icinden cikamiyoruz, inslalah vardir bundada bir hikmet..her yerde bebek bana FB kapattirdi inan daha rahatim..biraz daha isime, esime, kitaplara spora baska seylere odaklaniyorum ve kafam cok daha rahat..burda sagolsun arakadaslarda yardimci oluyorlar hep..ne zaman SIKILIrsan yaz sende..yazmakta iyi geliyor..hadi ac bi cem yilmaz izle komik bisiler izle amannnn ya olmazsada olmasin diyorum bazen...hem kistleri buyutme lutfen bi suru kisi var kistleriyle hamlile kalan..doktorlar herseyi ince eleyip SIK dokuyor, sen canini sikma guzel arkadasim..... olacak pek yakin zamandaa:)

mrb canım, öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin inşallah.
benimde aynı seninki gibi eşimin sperm azlığı var 1,5 milyon çıktı hareketli hiç yok. morfoloji iyi... doktor bu durumda sana ilaç bile vermiyorum direk tüp bebek dedi.. özel hastaneydi bizde keçiboynuzu ve vitaminlere başladık.. sen ne uyguladın nasıl oldu bilgilerin için tşk ederim.
sevgiler

selam canım,teşekkür ederim amin inşallah
öncelikle şunu söylemek istiyorum,2 farklı dr da bize doğal yoldan çocuğunuz olmaz,hatta aşılama bile tutmaz direkt tüp bebek dediler.varikosel de vardı derecesi az da olsa,bir tanesi ameliyat dedi onu da yaptırmadık.şimdi sana neler uyguladığımızı yazayım:
önce keçiboynuzu kürünü uyguladık,o bitince havuç suyu kürüne başladık(keçiboynuzu ve havuç kürü aynı anda yapılmıyo)havuç kürüyle birlikte arı sütü-bal-polen ve omega 3 de kullandı eşim.havuç küründen sonra test yaptırmıştı sayılarda az da olsa artış olmuştu.sonra bu ilacı duyuyodum zaten burda,dr a da sorduk kullan dedi.sabah-akşam günde 2 kez kullandı ve daha 2. kutunun yarısında hamile kaldığımı öğrendim...
size tavsiyem tüp bebek denemeden(eğer yaşınız gençse tabi)kesinlikle doğal kürleri denemeniz.önce keçiboynuzu o bitince de havuç suyu kürünü uygulayın.tabi bu ilacın da faydası büyük oldu bize.siz de en az 6 ay kullanın derim
inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun canım,allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

eşimde keçiboynuzu küründen sonra sperm değerlerinin 130milyonlara geldiğni söylemşitm kızlar ...geçenlerde ultrason ve el muayenesinden snora çift taraflı varikosel olduğu ortaya çıktı . haftaya Allah izin fırsat verirse ameliyat olacağız. dualarınızda bize de yer verin

canım bilgilerin için çok ama çok teşekkür ediyorum..
benim yaşım 24 eşimde 31.. 1 yıldır istiyorduk olmuyordu varikosel yok çok şükür... sperm azlığı var bendede bir sıkıntı yok doktor vakit kaybedersin yoks adoğal yollarlada çocuk sahibi olan var ama çok beklersin zaman alır dedi... bu ilaç dediğin hangi ilaç canım.. proxeed mi ?

( ALLAHIM BEBEĞİNİ BAĞIŞLASIN ONA TUTUNMA GÜCÜ VERİSN TAMAMINI ERDİRSİN İNŞALLAH.)

merhaba, ikiziniz olacakmış, maşallah.. allah bizlere de göstersin.
ikiziniz nasıl olacak? doğal yolla mı? tüp bebek mi?
birden iki tane birden nasıl oldu? tam tekmil bi anlatır mısın arkadaşım? biz de faydalanalım..

şimdi ben de, proxeed ve yanında keçiboynuzu kürü uyguluyorum. yanında evicap veriyorum, çinko ve l-arginin veriyorum her gün.
ama kafama takılıyor sürekli... sayıyı artırsak bile, morfolojiyi nasıl toparlayacağız acaba diye...
belki bu iğneleri bi sorsam, 'olur yapalım' der doktorumuz.
direk tüp bebeğe yönlendirilmek isteniyoruz gibi bi hisse kapılıyorum ben bazen nedense...

evet, bize de.. normal yollarla da olabilir belki ama çok zaman alır.. dedi.
bir kızımız var, 'şanseseri' olmuşa benziyor, yine olabilir demektir... dedi.
ki, 2 sene oldu, kendimizce çabalıyoruz, olmuyor yani bebeğimiz yeniden.
işte 20 gün falan oldu, ilaçlara takviyelere başladık.
bakalım ne olacak...
sayının artacağından ve otomatik olarak hareketliliğin de artacağından eminim. orda sıkıntı olmayacağına inanıyorum ben. bi süre alacak elbette, birkaç ay sürer. ama morfolojiyi nasıl toparlayacağız, onu henüz keşfedemedim.

rica ederim canımevet ilaç olarak proxeed kullandık canım
sen benden küçüksün ben 30 yaşındayım,eşim de 33kesinlikle bir süre bitkisel tedaviyi denemenizi tavsiye ederim..çünkü hiç spermi olmayanlarda bile böyle kürler işe yarıyo.
siz bu kürleri deneyin 6 ay 1 sene.eğer hiçbir gelişme olmazsa o zaman düşünürsünüz tüp bebeği...
amin canımgüzel dileklerin için çok teşekkür ederimallahım isteyen herkese versin,bu özlemi çeken kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...

evet, bize de.. normal yollarla da olabilir belki ama çok zaman alır.. dedi.
bir kızımız var, 'şanseseri' olmuşa benziyor, yine olabilir demektir... dedi.
ki, 2 sene oldu, kendimizce çabalıyoruz, olmuyor yani bebeğimiz yeniden.
işte 20 gün falan oldu, ilaçlara takviyelere başladık.
bakalım ne olacak...
sayının artacağından ve otomatik olarak hareketliliğin de artacağından eminim. orda sıkıntı olmayacağına inanıyorum ben. bi süre alacak elbette, birkaç ay sürer. ama morfolojiyi nasıl toparlayacağız, onu henüz keşfedemedim.[/QUOTE]

cnm proxeed kullan , yeşil salata tarifi vermiştim eski sayfalarda ıspanaklı turplu havuclu , bol balık yedir fasulye ve de .. zaten proxeed sayıyı ve hareketi duzenledikce morfolojiyi de düzeltiyor benm gördüğüm..

cnm proxeed kullan , yeşil salata tarifi vermiştim eski sayfalarda ıspanaklı turplu havuclu , bol balık yedir fasulye ve de .. zaten proxeed sayıyı ve hareketi duzenledikce morfolojiyi de düzeltiyor benm gördüğüm..[/QUOTE]

Canim merhaba umarim guzel haberler verirsin en kisa surede.sana cobancokerten cayini danismak istedim ne ise yariyor tam olarak?bizim proxeedle 3 ay doldu sukurki sayimiz 25 milyon mlde toplamda 98 ama hareketimiz sayi artikca dustu bugun soncu aldigimizdan beri okuyorum dusunuyorum ne yapsam diye yazdiklarini okuyunca sormak istedim.Vakit bulup yazarsan sevinirim.

cnm proxeed kullan , yeşil salata tarifi vermiştim eski sayfalarda ıspanaklı turplu havuclu , bol balık yedir fasulye ve de .. zaten proxeed sayıyı ve hareketi duzenledikce morfolojiyi de düzeltiyor benm gördüğüm..

Canim merhaba umarim guzel haberler verirsin en kisa surede.sana cobancokerten cayini danismak istedim ne ise yariyor tam olarak?bizim proxeedle 3 ay doldu sukurki sayimiz 25 milyon mlde toplamda 98 ama hareketimiz sayi artikca dustu bugun soncu aldigimizdan beri okuyorum dusunuyorum ne yapsam diye yazdiklarini okuyunca sormak istedim.Vakit bulup yazarsan sevinirim.[/QUOTE]

cnm sen hareket için havuç turp ıspanak yedirmelisin , sayınız gayet guzel o nedenle bence coban cokeltene ihtiyacınız yok. tüplerine bakıldı mı senin cnm , bu sayı ile gebelik her an oluşabilir yani , hareketin sayı arttıkça düşmez de oran aynı kalır , o hareketliler bile oldukça yeterli olacaktır. tüplerin acıksa 3 ay ovulasyon takibi yap , yumurtlamada pozitifi gördüğünde 3 gun üst üste kaçırma ve her seferinde preseed jel kullan kendin için - bu daha hızlı ilerlemeleri için iç kanalda nemliligi arttırdıgından inşallah gebeligi cabucak yakalayacaksınızdır.. bu şekilde hiç denediniz mi?

cnm sen hareket için havuç turp ıspanak yedirmelisin , sayınız gayet guzel o nedenle bence coban cokeltene ihtiyacınız yok. tüplerine bakıldı mı senin cnm , bu sayı ile gebelik her an oluşabilir yani , hareketin sayı arttıkça düşmez de oran aynı kalır , o hareketliler bile oldukça yeterli olacaktır. tüplerin acıksa 3 ay ovulasyon takibi yap , yumurtlamada pozitifi gördüğünde 3 gun üst üste kaçırma ve her seferinde preseed jel kullan kendin için - bu daha hızlı ilerlemeleri için iç kanalda nemliligi arttırdıgından inşallah gebeligi cabucak yakalayacaksınızdır.. bu şekilde hiç denediniz mi?[/QUOTE]

Sağol canım cevabın için.Ben mümkün olduğunca salatayı yapmaya çalışıyorum.Eşimde itiraz etmiyor ama ona göre bir kere yedimi herşey tamam bunun istikrarlı yapılması gerektiğini anlamıyor bir türlü.Havuç suyunu düzenli içirmeye çalışıcam birde salatayı mümkün olduğunca.Bu sayıyı ben hayal bile edemezken bu noktaya gelmiş olmak bizede ümit oldu ama kadın doğumcu hareket bu kadar azken mucize ile bile olmaz dedi.Bende bir ümit hareketi arttıracak birşeyler bulmaya çalışıyorum.Keçi boynuzuna senin üzücü tecrübenden dolayı hep mesafeliyim arada eline vereyim yesin faydası olacaksa.
Birde aktarda falan yapılacak bir macun bulmaya çalışıyorum.
Tüplerime kısmetse önümüzdeki adette baktırcam bu ayı kaçırdım.Ovulasyon testimde var inşallah hayırlısı ile doğal yoldan olur.Ben tüpede olumsuz bakmıyorum.Rabbim yeterli hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin dileyen isteyen herkese.Gücümüz olduğunca mücadeleye devam.Gerisi Allahtan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…