- 29 Ocak 2014
- 60
- 15
- 28
- Konu Sahibi nevbahar21
-
Canim merhaba. Bence bir süre proxeed kullanmalisin. Bizde ileri hareket %26dan %50'ye çıktı 2ayda ve kür falan hicbisey yapmadik esim sadece düzenli olarak sabah aksam proxeed icti. Bence denemenizde fayda var. Sayi zaten gayet iyi. Umarim faydasini görürsünüz.
Arkadaşlar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz ve aynı zamanda 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum e vitamnini aldık ve ceviz fındık yiyor bizde hareket problemi vardı henüz yeni test yaptırmadık ama kullanıp sonuç alanlar varsa yazsın lütfen en azından bizede umut olur acaba bu ayda oldu mu diye düşünmekten çok yoruldum :18:
bizde 3 ay kullandık sayı baya bi arttı ama zaten bizim sayı sorunumuz yoktu hızın artması lazımdı ama hızda pek bi değişme olmadı artık kullanmıyoruz
Anladım canm bizimde sonuçlar nasıl bilmiyorum ama sayıda fayda sağlayan çok olmuş. Bizim içinde hız önemli ama bu ay geçsin bi test yaptıralım diyorum. Siz şu anda bebek bekliyor musunuz peki yada ne yapmaya karar verdiniz
Anladım canm bizimde sonuçlar nasıl bilmiyorum ama sayıda fayda sağlayan çok olmuş. Bizim içinde hız önemli ama bu ay geçsin bi test yaptıralım diyorum. Siz şu anda bebek bekliyor musunuz peki yada ne yapmaya karar verdiniz
çakşır suyunun faydalarını burda çok okuduğum için yaklaşık 1 aydır çakşır suyu kullanıyoruz onun dışında haplar var keçiboynuzu pekmezini yiyyo eşim
Neofertil kullanın,bizim içmedğimiz şey kalmamıştı,keçiboynuzu proxeed rezveratrol falan filan,eşim iki ay kullandı sadece neofertili,ileri hızlı sıfırdı,inşallah sizede yardımcı olur..
O vitamin gibi bişey mi canm yoksa proxeed gibi mi hiç duymadım ismini burdada daha önce
Evet öyle vitamin takviyesi gibi dedi dr,ankara zübeyde hnm hastanesinde ürolog dr.aslı versi bize süper bir dr tavsiye ederim,biz moskovadan ona gittik canım..:26:
sen neofortillemi hamile kaldınNeofertil kullanın,bizim içmedğimiz şey kalmamıştı,keçiboynuzu proxeed rezveratrol falan filan,eşim iki ay kullandı sadece neofertili,ileri hızlı sıfırdı,inşallah sizede yardımcı olur..
duyduğumuz herşeyi denemek zorundayız mecbur başka çaremiz yokHaftasonu çakşıra bizde başladık tadı çok kötüymüş ama mecbur içiyor onun dışındada keçiboynuzu kürü yapıyoruz bi de vitamin ama faydası oldu mu bilmiyorum işte herşeyden umut bekler olduk artık inşallah faydası olur
sen neofortillemi hamile kaldın
duyduğumuz herşeyi denemek zorundayız mecbur başka çaremiz yok
Mutlaka dr unuza sorun bence ,bizde morfoloji ve hız problemi vardı,iki yıldır bebek istiyorduk,en son tr ye gittiğimizde dr ile görüştük bende sorun yoktu ama gitmişken bir de hsg çektireyim dedim,bu ilaç ve kanallarım açık olsa bile hsg nin etkisiyle bence hamile kaldım,daha kalp atışı duymadık inşallah duyarız ama..tüp bebekte denemiştik,kısmet bugüneymiş,en yakın zamanda hamile kalacağı ıza inanıyorum
Mutlaka dr unuza sorun bence ,bizde morfoloji ve hız problemi vardı,iki yıldır bebek istiyorduk,en son tr ye gittiğimizde dr ile görüştük bende sorun yoktu ama gitmişken bir de hsg çektireyim dedim,bu ilaç ve kanallarım açık olsa bile hsg nin etkisiyle bence hamile kaldım,daha kalp atışı duymadık inşallah duyarız ama..tüp bebekte denemiştik,kısmet bugüneymiş,en yakın zamanda hamile kalacağı ıza inanıyorum
Amiiin inşallah canım bende hsg çektirmedim ama dr henüz gerekli görmedi tamamen eşime yoğunlaştığımız için kendime pek vakit bulamadım sadece bu ay soğan kürü denedim yumurtlama zamanını da değerlendirdik ay sonunda inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Rabbim bebeğini size bağışlasın sağlıklı hayırlı bi evlat olsun inşallahhh canım
Amin canım Allah razı olsun,sizi en iyi ben anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?