çok haklısın canım
şu anneliği bir tatsak.. sen keçiboynuzu kürü uyguladıktn sonra hareket kaçtan kaça düştü? ve deş imdi kaç
cnm keçiboynuzu öncesi ilk sayımız 29milyondu total-morf %2 hareket %72 , ben salak gibi cogaltsın diye tam 3 ay duzgunce kullandım..lökositler yapmış tavan,sayımız düştü 1,6milyona hareket sıfır morfoloji sıfır..
üstüne tam 6 aydır ugrasıyoruz daha ancak ve ancak ilk ölçümdeki duruma geri dönebildik inanabiliyo musun(sayı 27 mil-hareket %68-morf %3--bu 3aylık proxeed sonrası ilk ölçüm-guzel bir kahvaltı sonrası-tok verildi)..
geçen sene o lanet keçiboynuzu kürüne hiç bulaşmasam , ilim bilim peşinde 2 vitamın bir iki ay proxeed kullansam belki de şimdi evladımız kucagımızdaydı..saraçogluna da cok kızdım,yalan yanlış bilgi vermeyin diye..
kızlar özellikle eşinizde sivilceli bir yapı varsa , karaciger problemi , idrar yolu problemi atlatmışsa , yaglı bir cilt görüyosanız ki bu saçından bile belli olabilir bazen , illaki bir idrar testi ve spermiogramdan sonra yalnızca 1 ay deneyip tekrar tahlil yaptırıp , o kür sizde bir deformasyon yaptı mı yapmadı mı ona bakıp devam edin!
bu hepinize dost tavsiyemdir.. sonra benim gibi hıncınızı alamaz isyana girersiniz , halbuki ben Allah'ın verdigi aklı dogru kullanmadıgım için bu durumu çektim..ne tuhaf bunu ilk defa kendime itiraf edebiliyorum , evet yanlış bir tercih yapıp otla b.kla senelerimi harcadım..
her bitki de deva da var şifa da var , ama bakın kür demek ; canının cektiginden veya ayda yılda yediginden cok daha fazlasını sokmak demek vucuda.. yani kilo kilo keçiboynuzu aldım suyunu içirdim.. reaksiyon vermeyecekse bile verdi..günlük ihtiyac mı sanki de vermesin..
ondan diyorum yok sogan kuru yok havuc kürü yok macun.. gerek yok bunlara . çek besmeleni Allah'tan hayırlısını iste ve ilim çagında oldugundan aklını kullan git doktoruna,
uygula tedavini sonra da oldugu kadarına şükür , olmadıgı kadarına sabır..
:)