- Konu Sahibi nevbahar21
Himm Allah yardim etsin.Doktor hareketlilik icin birsey vermedimi ayrica biz caksir disinda aktardan birsey almadik k.boynuzu tozunuda bir tanidiktan aldik.Caksirin cayini esim icemedi ya kotu tadi.bizimde sayi iyi sayilir ama ileri hareket 5 ti en son yani cok dusuk bilmiyorum umarim ise yarar ya hayirlisi bazen cok yorgun ve umitsiz hissediyorum ama allah buyuk.
doktorumuz proxeed plusu verdi yani aslında eşimin değerleri çok kötü de değilmiş normal şekilde de kalabilir ama uzun yıllar alabilir dedi bu yüzden takviyeler kullanıyoruz. eşim yüzünü buruştura buruştura sabah akşam içiyor valla. Canım her zman daha kötüleri düşün inan moralin artıyor. bak ben de de basık rahim var bebeğin yerleşmesi için yer var diyorlar ama erken doğum veya düşük tehditi sürekli olacak aşılama yaptırcaz yaza tutmazsa eğer büyük bir ameliyat olcam ve bu ameliyat sonrası rahmim yapışabilir daha büyük sorunlar da olabilir. Allah büyük umut kesilmez. bizim kaderimiz böyleymiş elbet bunun da Allah katında vardır bir mükafatı biraz sabır gerekli bu durumda Rabbim herkesin yardımcısı olsun.